Hoofdstuk 6

444 12 0
                                    

Manar

Mam, Ik vind het echt leuk met jou! Ik ben echt heel blij dat het zo gegaan is, behalve dan dat mijn ouders er niet meer zijn .... Ik krijg weer bijna tranen in mijn ogen. Maar gelukkig zegt mijn moeder dan gelijk dat we even een Mc Flurrie gaan halen. Dus ik ben gelijk weer blij! Manar, het is al 4 uur zullen we zo maar weer is naar huis gaan? Zegt mijn moeder. Jaa is goed mam, zeg ik. En ik zie mijn moeder een berichtje sturen aan mijn broer, ik kan alleen niet lezen wat ze schrijft.

Dioni

*BIEB BIEB* Een berichtje van mijn moeder: Dioni we komen nu naar huis, we zijn er met een kwartiertje. Zijn jullie klaar? Ik reageer met: Jaa we zijn klaar kom maar! Jongensss ze komen er aan! Ik doe zo de deur open en dan gaan Sarah en Cassius achter de bank zitten, Kaj gaat achter de voordeur staan en Sam en Jai komen straks vanuit de keuken. Als ik tegen Manar heb gezegd, ik heb een kleine verrassing voor je, komen jullie allemaal te voorschijn goed? 

Cassius

Hey Sarah! Ik denk niet dat ik me echt heb voorgesteld *steekt zijn hand uit en geeft Sarah een hand* Ik ben Cassius. Ik ben Sarah, zegt ze. Wat vind je er van dat je vriendin Manar nu opeens een beroemde broer heeft? Vraag ik. Waarop Sarah tot mijn verbazing zegt, ik vind het echt heel leuk voor haar maar omdat Manar en ik echt super goede vriendinnen zijn is het ook echt super leuk voor mij omdat ik nu ook jullie allemaal kan ontmoeten. En dat ik me hier nu met jou achter een bank aan het verstoppen ben voor Manar is een droom die uit komt *Sarah bloost* omdat jij mijn favoriet bent van de boys... Wow zeg ik, dankjewel! Dat vind ik echt leuk om te horen!!

Dioni

*TRING TRING* Daar komt ze, roep ik naar iedereen. En ik doe de deur open. Daar staat m'n nieuwe zusje, Manar! Ik geef haar een knuffel en ik zie dat ze er heel leuk uit ziet. Ik ben echt blij dat ik haar nu eindelijk kan zien! Dioni, ik vind het echt super dat ik nu je zusje ben! Zegt Manar. Maar Manar zeg ik, ik heb een kleine verrassing voor je. *Iedereen* SURPRISEEEE!! En iedereen komt tevoorschijn......

B-Brave broerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu