Harminchatodik rész

4.1K 201 14
                                    

✨Ivy szemszöge✨

A batyám betartotta a nekem tett ígéretét.

Felhívott.

Kérdeztem tőle beszélt-e anyával.Azt mondta igen,de majd elmondja a hétvégén mert nem akarja telefonon.Itt már tudtam,hogy rosszul alakult az a beszélgetés és bármennyire is tudni akartam mi volt anya kifogása,annyira nehezebb volt várni arra,hogy hétvége legyen és találkozhassak Deannel.

Már attól is javult a kedvem,amikor mondta,hogy jön hétvégén.Most,hogy ennyi időnk kimaradt ismét meg akartam őt ismerni.Azt akartam Skylar szeresse Deant.Azzal,hogy Dean felbukkant nem csak nekem változott meg kicsit az életem hanem Skylarnek is.Eddig csak én voltam az egyetlen családtagja.Most meg itt van Dean,ha a munka végett csak heti egyszer tudunk is találkozni,de legalább itt van.Amikor felhív szokta mondani hogy adjam oda a telefont Skylarnek,hogy vele is beszélni tudjon.

Coleal még nem igazán beszéltek,de még nem is volt alkalmuk rá.

Cole.

Ő róla semmi újdonságot nem tudtam mondani.

Ugyanolyan törődő volt és ugyanúgy boldoggá tett mint ahogy eddig.Az érzelmeim csak egyre erősebbek voltak iránta.Ez egyszerre öntött el megkönnyebbüléssel,de kis félelemmel is.Sosem éreztem még ilyet.Féltem,hogy ez nagyon fog fájni ha valami történik köztünk.

Minden este miután Skylar már elaludt Cole bekapcsolta a marvel filmek közül mindig a következőt.Ő már látta őket,de egy alkalmat sem hagyott ki,hogy együtt nézzük.Szinte ugyanolyan gyermeki izgalommal néztem a filmeket ahogyan régen.

Coleal vagy a szobájában néztük a laptopján vagy a tévén egy programon.De a helyszín teljesen mindegy volt.Cole mindig átölelt aztán egész végig úgy néztük.

Néha amikor megjegyeztem mennyire helyes a Thort alakító Chris Hemsworth akkor úgy tett mintha megsértődött volna és bizonygatni kezdte,hogy ő jobban néz ki nála.Ilyenkor nevetnem kellett mindig annyira aranyos volt.

Most is épp filmet néztünk.Skylar már fél órája elaludt mi pedig most indítottuk el a Fekete Párduc filmet.Még alig kezdődött el,de máris leettem magam csokival.

-Ezt nem hiszem el.-sóhajtottam.A fehér pólóm elején gyönyörűen mutatott a barna folt.Felálltam a kanapéról.-Mindjárt jövök.-mondtam Colenak majd bementem a földszinti fürdőszobába,hogy megpróbáljam kimosni a foltot.

Levettem a pólóm,majd a víz alá tartottam.Amikor sikerült eltüntetnem a foltot csak akkor néztem körbe és jöttem rá,hogy itt,a földszinti fürdőszobában nincs semmilyen pólóm.A másik fürdőszobában mindig tartottam egyet vészhelyzet esetére.Itt viszont nem.A póló ami rajtam volt azt nem vehettem vissza mert csuron víz volt.Egy szál melltartóban pedig nem sétálhattam ki úgy,hogy Cole meg ne látott volna.

Odamentem az ajtóhoz és résnyire nyitottam.

-Cole!-kiáltottam.Az arcom vörös volt,de ez jobb ötletnek tűnt mint felrohanni a lépcsőn.-Tudnál hozni nekem egy pólót?-kérdeztem.Válaszolt,hogy igen szóval visszacsuktam az ajtót és vártam.

Cole gyorsabban visszaért mjnt hittem,gyorsan magam elé kaptam egy törölközőt.

Cole nyitotta az ajtót majd átnyújtotta a pólót.

Pillantása azonban elidőzött ott ahol a törölköző nem fedte a bőröm.Az oldalamon.

Akkor már tudtam,hogy jobb lett volna mégis magamnak pólóért menni.Magam köré tekertem a törülközőt,de már hiába.

Empty Eyes(hun) •Completed•Donde viven las historias. Descúbrelo ahora