Ötvenkettedik rész

4.1K 203 13
                                    

🌃Cole szemszöge🌃

Ahogy teltek a hetek Ivy hasa úgy nőtt.Hétről hétre lehetett látni a változást.Imádtam ahogyan növekedett a hasa.Benne növekedett a lányom vagy a fiam.Még nem tudtuk a baba nemét.A legutóbb amikor elmentünk vizsgálatra már meg lehetett volna mondani,csak a kicsi még nem akarta,hogy tudjuk.Pont úgy helyezkedett,hogy még titok maradjon.

Egyik nap Ivyval a szobánkban feküdtünk.Az én szobámat már jó ideje a kettőnkének hívtam.Nélküle nem volt ugyanaz.

Ivy egy könyvet olvasott amit a munkahelyéről hozott.Nem akartam,hogy dolgozzon,de ragaszkodott hozzá.Azt mondta,hogy ameddig nem lesz akkora mint egy hordó és nem fog bírni lépni,addig hagyjam mert fog dolgozni.

Én mellette feküdtem és a hasára rajzolgattam sziveket.Skylar Sabrinával volt a nappaliban.Nagyon elmerültem abban,hogy néztem a hasát.Annyira,hogy észre sem vettem,hogy már letette a könyvet és rám figyelt.Felnéztem rá.

-Mi jár a fejedben?

-Gondolkoztál már neveken?-kérdeztem vissza.Ivy a hajamat kezdte birizgálni,pont ez miatt nem jártam hajat vágatni.

-Még nem nagyon.Amikor megtudtam,hogy Skylarrel terhes vagyok egyértelmű volt nekem a név.Éreztem,hogy lány lesz és így tudtam,hogy Skylarnek fogom hívni.-mondta miközben a hajamat birizgálta.-Te gondolkoztál már neveken?

-Ha lány lesz,Ella.Ellának kell lennie.-ráztam meg a fejem.Reméltem Ivynak tetszeni fog a név.A szemébe néztem.

-Hmm....Ella...szép név.Ella...Ellie.-mondogatta majd rám nézett.-Honnan jött az ötlet?

-Anyukámnak ez volt a középső neve.A barátaival mindig Ellának hívatta magát mert az neki jobban tetszett.Nekem is jobban tetszett az Ella név.-Ivyra néztem.Enyhén mosolygott.

-Szerettem volna őt.-mondta.Ebben biztos voltam.Ivy és anya kölcsönösen imádták volna egymást.-Akkor már csak fiú néven kell gondolkoznunk.-mondta mire ránéztem.

-Tényleg?

-Az Ella gyönyörű név.-mosolygott.Én is elmosolyodtam,csak reméltem,hogy tetszeni fog neki anyukám neve.-Ha fiú,mit szólsz az Oliverhez?

-Hmm...Oliver...Ollie.-mondogattam.-Tetszik.Azt hiszem nem kell többet neveken gondolkodnunk.

-Nem.Tényleg nem.-mondta és a szemembe nézett miközben mosolygott.Imádtam,hogy a szemében látom,hogy szeret.

-Hogy érzed?Kicsi Ivy vagy kicsi Cole lesz?-kérdeztem miközben végigsimítottam a hasán.Alig vártam,hogy elkezdjen rugdalni.Ivy ezt nyilván kevésbé várta.

-Kicsi Ella lesz.Tudom.-mosolyodott el.Én is elmosolyodtam.-Skylarnek húga lesz.

-Ha már szóba jött Skylar...-ültem fel majd mellé ültem és szembefordultam vele.-Van valami amit már egy ideje meg akartam kérdezni.

-És?-nézett rám.

-Lesz egy gyerekünk...-kezdtem,de Ivy félbeszakitott.

-Nahát Cole,milyen remek megfigyelő vagy.

-Ez fontos.-néztem rá mire már komoly volt.-Szóval lesz egy közös gyerekünk.Skylar pedig a lányod, és már én is a lányomnak tekintem ő pedig az apjának.Szóval...mit szólnál ahhoz ha örökbefogadnám Skylart?Hogy hivatalos legyen?Persze ha nem akarod akkor nem kell.Maradhat minden így is ha szeretnéd.-fejeztem be.Szerettem volna Skylart örökbefogadni.Tudtam annyira sosem tartozna hozzám mint Ivyhoz,de lányomként szerettem.Már akkor is úgy szerettem még mielőtt Ivyval bármi is lett volna közöttünk.

Empty Eyes(hun) •Completed•Where stories live. Discover now