kayıp

382 18 9
                                    

Jane; "Eddie,kaç saat oldu bunlar nerede ya?"

Eddie; "Görürüz yarın Jane telaşlanma."

Jane; "Eddie ben fazla bekleyemem.Aklım kaldı gerçekten gidip bi' baksak etrafa?"

Eddie ve Jane,Richie ve Valensia'ya bakmak için Derry'de onları aramaya başladı.Bütün ihtimalleri değerlendirip her yere baktılar ama hiçbir yerde yoktular.Jane'in morali bozulunca Eddie onun sırtını sıvazladı.Nereye gitmiş olabilirlerdi ki?

İkisi de koşarak diğerlerine haber verdi.Palyaço o ikisini de almış olabilirdi bu yüzden hepsi çok telaşlandı.Başka birisi kaybolunca onlar unutulacaktı ve bu başlarına gelebilecek en kötü olaydı.

Beverly; "Çocuklar,sakin olun o ikisi bir yerlerde takılıyordur belki?"

Beverly,Valensia'nın Richie'ye olan ilgisini anlamıştı o yüzden belki yanlız kalmak için bir yerlere gittiler diye düşündü.

Jane; "Hadi ama Bev!O ikisini kasabanın hiçbir yerinde bulamadık.Ya başlarına bir şey geldiyse?"

Eddie; "Richie umrumda değil,Valensia'yı bulsak yeterli bence."

Bill; "Kes çeneni E-Eddie."

Mike; "Ya lağım çukurlarının orada takılıyorlarsa?"

Stan; "Gidecekleri son yerdir bence."

Jane; "Aramaya devam edelim bulamadığımız her anda kafayı yememe ramak kalıyor çünkü!Eddie sen de saçma sapan konuşup durma.Herkes dağılsın."

Jane çok sinirlenmişti.En yakın arkadaşı kayıptı özellikle bu sıralar kaybolması hiç iyi değildi.Diğerleri Jane kadar endişeli değildi çünkü Valensia'yı kaybetmeyi istemiyordu.

-

Henry amacına ulaşmış,eziklerin 2 tanesinden kurtulmuştu.Sırada diğerleri vardı ama bunları önce halletmesi onun için daha iyi olmuştu.Valensia gibi bir salağın zaten Richie'yi korumak için elinden geleni yapacağına emindi ama salak gibi köprüden atladı.Birbirlerine bağlıyken imkanı yoktu kurtulmalarının.

En azından Henry öyle sanıyordu.

Valensia,kendini her kötü durumdan korumak için ailesi onu eğitmeye çalışmıştı hep.Araştırmalar yapması için de zorlardı.Valensia suda uzun süre nefesini tuttu ve ipleri suyun içinde çözdü.Hemen Richie'yi sudan çıkarmaya koyuldu.Valensia zar zor nefes alırken Richie almıyordu.

Valensia; "R-richie?"

Valensia sertçe onu sarstı.

Valensia; "Rich,kurtulduk hadi uyan artık."

Richie tepki vermiyordu.

Valensia; "Richie..?"

a clown - ITWhere stories live. Discover now