tekrardan neibolt

299 17 3
                                    

Bill; "H-h-hazır mısınız ç-çocuklar?"

Herkes kafasını salladı.Aslında hiçbiri oraya tekrar girmek istemiyordu ama Beverly,Jane ve Valensia oradaydı.Kim bilir başlarına neler gelmişti ya da girmezlerse neler gelecekti?

Bill; "Çubukları çıkartın."

Demir çubukları çıkarttılar.Richie bir alkol şişesi buldu ucunu kırmak isterken hepsini kırdı ve yere attı.Onlar hazırlık yaparken Henry Bowers arabada gizlice onları izliyordu.İlk önce Bill içeriye girdi.Sonra sırayla Richie,Eddie,Mike ve Ben.Ama Stanley içeriye girmedi.

Eddie; "Stan?"

Bill; "St-Stanley hep beraber girmeliyiz.Be-Be-Beverly ve Jane h-haklıydı.Geçen seferki g-gibi ayrılırsak o p-palyaço hepimizi bir bir öldürür.Ama birlikte olursak,h-hepimiz kazanırız.S-söz veriyorum."

Stan de içeriye girdi.Hepsi daha önce Bill'in gördüğü kuyunun olduğu yere indiler.Kuyunun içine baktılar.

Richie; "Eddie,çeyrekliğin var mı?"

Eddie; "Bu sikik kuyuda dilek falan tutmam."

Ben; "Beverly!"

Etrafa baktılar ve bir halat bulup aşağıya sarkıtıp aşağıya indiler.En son Mike kaldı.Herkes onun inmesini beklerken Henry geldi ve Mike'ı geriye doğru fırlattı.Mike'ın silahı elinden fırladı.Herkes Mike'a seslendi ve kuyunun başına fener tuttular.

Richie; "Bowers."

Henry'nin yüzü kan içindeydi.Çocuklar Mike'a seslenirken Henry gülüyordu.

Richie; "Siktir."

Bill; "Mike!"

Ben; "Mike nerede?"

Henry,halatı tuttu ve yukarı doğru çekti.

Stan; "HAYIR YAPMA!"

Eddie; "HALATI TUTUN!"

Fakat halatı tutamadan Henry hemen çekti.

Stan; "Mike!"

Ben; "Mike!"

Richie; "Onu rahat bırak!"

Henry; "Beni dinlemedin değil mi?Derry'e gelmemeliydin.Bak ailenin başına neler geldi?O kül yığınından her geçtiğimde düşünüyorum.Yakan neden ben değildim diye."

Mike eline silahı almaya çalıştı ama Henry onun kollarından tuttu.

"Mike!"

Henry'den kurtulmaya çalıştı ama olmadı.

Bill; "Y-yukarı ç-çıkmam lazım."

Richie; "Delirdin mi ne ile çıkacaksın!"

Henry en sonunda Mike'ın silahını aldı ve Mike'ın kafasına doğrulttu.Tam onu kafasından vurmak üzereyken Mike Henry'nin elini savurdu ve kafasına taşla vurup onu kuyunun içine attı.Henry kuyudan aşağıya düştü.

Richie; "Hassiktir!"

Eddie; "Mike!"

Mike; "İyiyim."

Mike da tam aşağıya inmeden önce silahını dolduruyordu ancak bir tane mermisinden taktı ve diğer mermilerin hepsi kuyudan aşağıya düştü.Mike içinden 'siktir' çekip aşağıya indi.

Stanley arkasını döndüğünde bir ses duydu.

"Stanley.."

Stanley; "Jane,Bev?Siz misiniz?"

Feneri tuttuğu yerde palyaçoyu gördü.Arkasını döndüğünde ise diğerleri yanında değildi ve Stan bambaşka bir yerdeydi.Endişelenmeye başladı ve çocuklara seslendi falan kimse onu duymadı.Bir ses geldi tekrar ve karşılaştığı şey en büyük korkusuydu.

a clown - ITWhere stories live. Discover now