43. Bölüm

1.7K 140 48
                                    

Selamun aleyküm.

🥀

"Mo chuisle."

🥀

"Fotoğraflar burada. Karnında bıçak izleri, şahdamarında birkaç kesik var. Bunun dışında bir şey daha var oda cinsel uzvunun olmaması fakat onun günler öncesine ait olduğu belli. Tabi birde kolundaki taze dikiş izleri. " dedi Nevzat komiser masanın başında, elindeki fotoğrafları bir bir gösterirken.

Polis merkezindeydim. Bütün ekip buradaydı. Ozan, Yeliz, Ali ve Ensar... Hepsi olanları öğrenmişti. Nevzat komiserim arayıp öldürüldüğünü söyledikten sonra polis araçlarından biri beni buraya diğeri Ela'yı ailesinin evine bırakmıştı.

"Kim o kadar gardiyan aşıp hücreye girerek birde ardından iz bırakmadan onu öldürmüş olabilir ki?" dedi Ensar çatık kaşlarıyla. Onun için mevzunun Erkam'ın ölmesi olmadığını biliyordum. Onu korkutan bunu yapan kişinin içimizden biri olmasıydı.

"Bir iz bırakmamış diyemeyiz." dedi ilk defa konuşan Yeliz. A4 kağıdını masanın ortasına bıraktı. Erkam'ın cansız bedenine ait bir fotoğrafı.

"Normalde böyle tecavüz vakaları ya intiharlarla ya da koğuştaki mahkumların şişlemesiyle son bulur fakat bu profesyonel işi. Sadece iki çizikle şah damarını birbirinden ayırmış. Birde sanırım aynı kişi olduğunu kanıtlamak için karnını baştan başa yarmış. Gülce'ye yapıldığı gibi. "Gözler bana bakarken olduğum yerde ürperdim. Tecavüz vakası derken ne kadar da rahattı. Bu sadece bir vaka mıydı? Bir genç kızın hatta onun gibi çocukların hayatı mahvolmuştu.

"Erkam'ın yakasında bir rozet var. Rozetini üzerinde çift başlı bir yılan. Tüm bunları göz önüne aldığımızda elimizde şu sonuçlar çıkıyor. Bir; Müdür bu işten haberdardı. O olmasa bile en az üç gardiyan bu infazdan haberdar olmak zorunda. Başka türlü o hücreye giremez. İki; bunu yapan kişi Gülce'ye bıçaklayan kişi. Üç; Rozeti göz önüne alırsak muhtemelen bu şahıs yani katil, Patron için çalışıyor. "Dudaklarını ıslatarak sustu. Bunu bana yapan kişi dolaylı yoldan büyük patron oluyordu.

"Ama neden? "dedim merakla. " Daha kaç gün önce evimize tehdit notları bırakan biri neden onu öldürtsün ki. Çok saçma. Eksik noktalar var..." Ensar'la göz göze geldiğimizde dudaklarımı birbirine bastırdım. Kafasını salladı.

"Bence de... "dedi gergin bir ses tonuyla." O notun üzerinden onu aşkın gün geçti. Biz attığımız adımı geri çekmedik. Bu ölüm ya bir tehdit ya da başka bir şey. Ya bize yaptığınız her şeyden haberdarım, elimde kozlar var, sonunuz onun gibi olur diyor. Ya da Erkam denilen şerefsiz bunu yakınındaki birine yapmış olmalı." Nevzat komiserim derin bir nefes alarak koltuğa oturdu. Saçlarını karıştırıp fotoğraflara göz gezdirdi.

"Bu saydığınız ihtimaller olabilir. Yeliz'in söyledikleri mantıklı fakat bunlar birer varsayım. Ensar senin dediklerinse yine mantıklı fakat bunların dışında birçok sebepten kaynaklanabilir. En iyisi şöyle yapalım. Ozan sen cezaevi ve çevresindeki kameraları al. İyice kontrol et. Mobese veya özel güvenlik sistemleri... Yeliz sen bu maktulun Çakal, Venom, Atlas ya da şu Patron dedikleri adamla bir alakası var mı onu araştır. Kısacası Erkam'ın onlardan biriyle bağlantısı olmuş mu öğrenmek istiyorum. Ya da şu tacize uğramış çocuklardan birinin bunlarla alakası var mı öğren. Ali ve Ensar ikiniz mümkün mertebe bu olaydan uzak durun. Zaten bu konu hakkında size kızgınım. Abilik duygularınızı işin içine katıp bir şeyleri mahvetmenizi istemiyorum." Ozan ve Yeliz izin isteyerek odadan çıktılar. Nevzat komiserim ayaklandı.

KekreWhere stories live. Discover now