0.0

1.4K 91 56
                                    

Selena Gomez-Lose You To Love Me
Emir Can İğrek - Zemin

Selena Gomez-Lose You To Love MeEmir Can İğrek - Zemin

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.

Keyifli Okumalar Dilerim 🌸

Geniş mermeri olan, büyük camın kenarında oturmaya devam ederken, mürekkep dolu suya düşmüş lamba gibi duran ayı izlemeye devam ettim. Günlerden neydi bilmiyordum, saat kaçtı bilmiyordum, babamı beklediğim üçüncü gündü ve hala dönmemişti. Dizlerimi kendime doğru çekerken başımı arkamda kalan duvara yasladım ve camdan dışarıya bakmaya devam ettim.

"İnsan kendini cam kenarında öldürebilirmiş hem de hiç atlamadan."

Odamın kapısından içeri giren sesin sahibine, camdaki yansımasından baktıktan sonra başımı ağır ağır çevirdim.

"Nasıl yapabilir ki bunu?" dediğimde gülümseyerek bana doğru adımladı ve pencerenin biraz ilerisinde kalan yatağıma oturdu.

"Senin gibi yaparak. Uzun süre gelmeyecek bir babayı, camın önünden ayrılmadan, zaman öldürerek, gece gündüz bekleyerek."

Omuzlarım, cümlesiyle birlikte ağır apoletler asılmış gibi çöküverdi. Umuduma tutunmaya çalıştıkça tırnaklarımı söküyorlardı sanki.

"Neden babam asla gelmeyecek gibi konuşuyorsun dede?"

Bir şey söylemedi ve gülerek gözlerini birkaç kez kırpıştırdı. Sanki bildiği bir şeyler vardı da benden saklıyordu, saklıyorlardı. Üstelemek yerine çaresizce camdan dışarıyı izlemeye devam ettim, yapabilecek başka bir şeyim yoktu çünkü.

"Yarın okulun var, yat haydi. Geldiğinde beklemeye devam edersin, kendine bu kadar eziyet etme."

Cevap vermediğim için olsa gerek, dedem yataktan ağır ağır kalkıp, camdaki yansımasını da alarak odamdan çıktı ve kapıyı sessiz denecek kadar yavaş kapattı. Tuttuğumu fark ettiğim nefesimi bırakırken dolan gözlerimi yumarak ellerimi altımdaki geniş soğuk mermere koyduktan sonra başımı solumda kalan cama yasladım. Düşüncelerim başımı eğdiğim tarafa doğru yuvarlanırken şakaklarımdaki sızı da onlarla birlikte sola doğru yoğunlaştı. Hayatım ilk kez mahvolmuyordu fakat artık son olmasını istiyordum, annemi kaybettiğim gibi babamı da sonsuza kadar kaybetme fikri kalbimi kıymıklarla dolu bir tahtaya sürtüyorum gibi hissettiriyordu.

Bir sebebi olduğunu biliyordum çünkü babam bu zamana kadar beni hiç terk etmemişti, aklıma yatmayan kısmı neden bir anda ortadan kaybolması gerektiğiydi. İyi bir insan aynı zamanda başarılı bir doktordu, birisi onu zorla alıkoymuş olabilir miydi? Babam kimseye zarar vermezdi, peşinde birileri olsa bana söylerdi öyleyse neden ortadan yok oluvermişti? Dedemin bir şeylerden haberi var gibiydi ve sakinliğine güvenerek içimi rahatlatıyordum.

SİYAH ZARAFETOnde histórias criam vida. Descubra agora