0.2

728 49 23
                                    

Jay Laden-Dear EX
KAI - Say You Love Me

Jay Laden-Dear EXKAI - Say You Love Me

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keyifli Okumalar Dilerim🌸

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Keyifli Okumalar Dilerim🌸

Gözlerim yanından hızla geçtiğimiz patika yolda gezerken, avuçlarımın içine batırdığım tırnaklarım acı vermeye başlamıştı. Üzerinde oturduğum krem rengi gri araba koltuğu tenime yapışıyor gibi hissettirirken temiz duran konsolun üzerinde dolandı bakışlarım, göstergelerin olduğu ve direksiyonun hemen arkasında kalan bölgenin ışıkları pahalı görünüyordu.

Gerçi bu adam ya da genç adam zengin olmasa güçlü olmazdı, para en büyük güçtü.

Başının hafifçe bana döndüğünü gördüğümde hızla önüme döndüm, onunla göz göze gelmek istemiyordum.

"Rahatla biraz, dedene bir şey olmasına izin vermeyeceğim."

Sesin sahibine bakışlarımı çevirdiğimde mavi gözler yolu izlemeye devam ediyordu, bu açıdan gözleri gerçekten çok daha açık renkli görünüyordu.

"Tek sorun bu mu sence? Seni tanımadığım halde, dedem beni seninle gönderdi. Bir sapık olmadığını, babamı senin alıkoymadığını nereden bileceğim?" dediğimde dudakları kıvrılır gibi oldu, bunu küçümsemek için mi yapmıştı yoksa komik olan bir şey mi söylemiştim bilmiyordum, tek bildiğim aşırı sinir bozucu olduğuydu.

"Birincisi sapık olsam, odana girdiğimde çoktan kanıtlamış olurdum. İkincisi seni arabama zorla bindirmedim, dedene karşı koymadın onu korumak için benimle geliyorsun ve üçüncüsü babanın alıkoyulduğunu da nereden çıkardın?"

Ufacık bir anda, keskin bir ip başımı ortadan ikiye kesmiş gibi acı hissettim. Babamla konuştuğumu anlamamasını umarken sertçe yutkunarak hala onun yüzünde olan bakışlarımı yavaşça camdan dışarı çevirdim. Güvenmiyorum diyerek inkar ettiğim bu yabancıya dedemin söyledikleri sayesinde nedense güvenmiştim, bizi birkaç aydır koruduğunu söylemişti.

SİYAH ZARAFETWhere stories live. Discover now