Acceptându-l pe el m-am regăsit pe mine

123 6 0
                                    


Dimineața ne-a găsit pe amândoi în pat.Capul meu se odihnea pe pieptul lui în timp ce mâna sa era încolăcită în jurul mijlocului meu.

Am vrut să deschid ochii să văd dacă doarme dar respirația lui egală m-a făcut să mă gândesc că încă doarme . Doar că în acel moment mâna lui ,cea care nu mă ținea aproape de el, a început să mă mângâie pe păr.

-Mai dormi?m-a întrebat cu o voce răgușită.
Iar eu nu am putut decât să neg , dar fără să scot vreun sunet.
Încă mă miră cum am evoluat , deși relația noastră pare mai mult platonică.Eu una îmi doream să mă sărute așa cum o făcuse cu doar câteva zile în urmă. Dar el părea ciudat de conștiincios să nu facă nimic "neplatonic".
Am zâmbit ușor amintindu-mi de petrecerea de ieri la care pur și simplu nu s-a dezlipit de lângă mine și să nu mai spun de privirile pe care le arunca celorlalți bărbați de acolo.

Am chicotit ușor iar acesta mi-a mângâiat spatele.
-Ce este așa amuzant?m-a întrebat vizibil curios.
- Comportamentul tău de la petrecere,a fost ceva foarte amuzant.Apropo, i-am spus, chiar nu ți-o amintești pe acea fată ,am uitat cum o chema.
-Nu , nu-mi amintesc nici măcar numele ei ,plus că,a adăugat încă nehotărât de cât să-mi spună, nu-mi place să fiu în preajma femeilor...e inconfortabil pentru mine.

Și asta m-a surprins cu adevărat.Cum era posibil ca acest bărbat care arată că un înger și era soțul ideal pentru fiecare fată eligibilă să nu mai spun de mamele care doreau să-i atragă privirea asupra fetelor lor,să nu fie confortabil în preajma femeilor.

-Dar , i-am spus aproape temându- mă de răspunsul său, în preajma mea ...nu ai ... adică ce vreau să spun e că...

-Da, în preajma ta nu am nici o problemă, m-a completat Will.
-De ce?Nu mă vezi ca pe o femeie? l-am întrebat dar am regretat imediat ce mi-am dat seama ce am spus.
Mi-am ascuns fața în tricoul pe care acesta îl purta și am făcut ceea ce face orice femeie respectabilă în astfel de situații: am refuzat să îmi mai scot capul de acolo,iar faptul că parfumul lui mirosea extraordinar nu mă ajuta să gândesc prea limpede.


-Nu e vorba despre asta,pentru mine ești mult mai mult,a șoptit și chiar am apreciat faptul că nu a încercat să mă facă să-l privesc,pentru mine asta ar fi fost mult prea tulburător.

A stat câteva secunde să se decidă cât de mult să-mi spună sau să-și pună ideile în ordine.

-Totul a început la nunta părinților mei.Acolo părinții tăi s-au cunoscut.Mamele noastre erau prietene doar că părinții mei s-au întâlnit în străinătate , și s-au căsătorit 5 luni mai târziu,după ce s-au întors în țară.
A făcut o pauză moment în care eu l-am strâns mai bine în brațe să-i arăt că sunt lângă el .

-Un an mai târziu m-au avut pe mine.Iar în al doilea an de la căsătoria lor părinții tăi s-au căsătorit.
-De ce atât de târziu? l-am întrebat șoptit.
-Tot ce știu e că au fost unele probleme ,dar nu știu nimic despre asta.

-Și apoi?
-Mama mea era avocat,iar tatăl meu procuror. Când părinții tăi au găsit niște firme care făceau activități ilicite iau raportat la procuratură iar asta le-a atras dușmani.Știi cu ce se ocupau părinții tăi?

- Părinții mei erau directorii propriei firme de imobilizări.Din câte știu la un moment dat s-au extins și pe piața de antichități.

-Așa este. Și după un timp au aflat de niște de existența unor documente care ar fi putut să-i închidă pe toți de pe piață care erau corupți.

Doar că au început să fie vânați.La început au fost doar amenințări ,dar au urmat tentativele de crimă.



S-a oprit respirând greu și parcă simțeam că îl doare ,o simțeam în mine.
-E suficient ,i-am spus luându-i mâna întra mea.


-Nu e ,a clătinat slab din cap,am amânat să-ți spun prea mult.Deci prima tentativă a fost la aniversarea mamei mele.Ea tocmai urma să anunțe că e însărcinată când întregul restaurant a sărit în aer.Au reușit să iasă doar că mamele noastre au fost rănite grav .
Am început să tremur fără să vreau ,Will m-a prins mai bine și m-a lăsat să mă calmez.
- Câți ani aveai? l-am întrebat atunci când am putut să vorbesc.

-Cinci ani.La spital le-a stabilizat pe amândouă,dar mama mea pierduse sarcina, urma să am o soră sau un frate,iar ei mi-au furat asta.Au mai urmat tot felul de încercări dar nu a reușit nici una.Apoi la aniversarea ta....Tocmai îți dădusem cadoul iar apoi casa părinților tăi a început să ardă ,am fugit împreună doar că ne despărțisem de părinții noștri ,urcasem la etaj pentru că te-ai strecurat de lângă ei iar eu am reușit să te urmez ,însă am uitat să spun mamei.

   Te-am luat de mână și alergam pe coridor dar nu puteam să ieșim din cauză că la ieșiri se aflau oameni care aveau sarcina de a omorî orice supraviețuitori. Când am ajuns jos părinții noștri erau morți ,mai puțin mama ta, mi-a dat o cheie de la o ușă secretă care ne-a dus într-un coridor întunecos.Mama ta era împușcată grav ... nu putea să meargă ... de abia respira.

Apoi, când am ieșit din tunel eram în spatele casei mele, am făcut câteva minute până la o secție de poliție ,iar acolo mi-am pierdut cunoștința. Când m-am trezit eram adoptat,cazul părinților noștri mușamalizat,iar tu dispărusei.
-Cum a fost cu aceea familie? l-am întrebat curioasă.

- L-a început au fost drăguți,dar îmi lipseați,aveam atacuri de panică ,nu puteam să dorm,iar apoi au devenit indiferenți,ca mai apoi să se comporte urât.

-În liceu am descoperit că am o moștenire destul de mare. M-am mutat singur și apoi am făcut facultatea .În liceu l-am cunoscut si pe Liam și de atunci am rămas prieteni.Cu ajutorul lui te-am găsit,atunci când am terminat facultatea.
Dar n-am putut să vin să-ți spun...totul,nu ar fi fost corect.Doar că în acea seară aflasem că cineva încearcă să te omoare așa că am venit să te ajut.Am fost egoist,puteam să rezolv altfel,dar chiar am vrut să te văd.Iar atunci când te-am revăzut nu am mai vrut să-ți dau drumul.

-Mă bucur că ai venit tu după mine,te așteptam de mult, fără să știu ce-mi lipsește dar simțind-o.

-Și eu mă bucur, mi-a spus cu vocea plină de speranță.Iar eu și disconfortul meu în preajma femeilor a fost cauzat de răpirea noastră,cea care ne-a închis ,care a ....A fost o femeie.Dar cred că e suficient pentru acum.

Am aprobat și pe un ton somnoros i-am spus:
-Așa e ,vreau să dorm.
-Mai întâi trebuie să-ți dau ceva,a întins mâna si de pe noptieră a luat o cutiuță pe care mi-a întins-o.

Înăuntru era lănțișorul pe care îl visasem cu câteva zile în urmă.
-De ce e la tine? l-am întrebat entuziasmată.
-A rămas la mine,nu știu cum dar era la mine în mână când m-am trezit.

M-am ridicat si l-am sărutat ușor pe buze apoi am adormit legănată de brațele celui care nu m-am oprit nici măcar o secundă să-l iubesc.

Avocați Îndrăgostiți (On Hold) Where stories live. Discover now