31. Bölüm

3.4K 490 55
                                    

Merhaba arkadaşlar. Yeni kitabımız sonunda çıktı. Hep Seni Bekledim kitabı tüm kitap sitesinde ve seçkin kitap evlerine dağıtıma çıktı. Daha fazlası için instagram hesabım @mermarid.yy takip etmeyi unutmayın. Beşinci kitabım ilk dört kitapla bağlantılı değildir. Kendi başına bir hikayedir. Bizden bir hikaye... Okurken umarım keyif alırsınız. 

Arka kapak

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Arka kapak

Ruhunun derinliklerinde hissettiği acıyı tarif etmesine imkan yoktu. Bekledi... Ve beklediği geldi.

Ancak beklenen eskisi gibi miydi?

Kadın güçlü, adam güçlü.

Kadın zayıf, adam mağrur ...

Birbirini tamamlayan iki kalp sonunda bir araya geldiğinde, hiçbir şey eskisi gibi değildi. Kaderden kaçış yoktu. Yıllar önce kaderine terk edilen bir kadının yıllar sonra kaderim dediği adama ulaşması...

Bekleyen için beklenen geç kalmamıştır.

****

Keyifli okumalar!!!


Hüzün hızlı adımlarla odasına girdiğinde karşısında kendisine bakan kişi ile duraksamıştı. Odanın kapısını ağır bir şekilde kapatırken derin bir nefes aldı.

"Sizin için ne yapabilirim? Bu saatte bir randevum olduğunu bilmiyordum." Adam genç kızın ağır adımlarla masasının arkasına geçerek oturmasını dikkatle izlemişti. Sakinliği karşısında oldukça şaşırmıştı.

"Randevumuz yoktu?"

"Öyle mi? O zaman kim olduğunuzu ve neden ofisimde olduğunuzu öğrenebilir miyim?" Hüzün çantasından çıkardığı telsize benzeyen aleti masanın üzerine bırakarak birkaç düğmesine basmış yeniden adama dönmüştü. Onun bu davranışı adamın gülmesine neden olsa da Hüzün ciddiyetini bozmamıştı.

"Sinyal bozucu kullanmanızı gerektirecek bir konuşma olmayacaktı ama..."

"Burada dikkatli olmamıza şaşırmamalısınız. Ne de olsa güvenlik sistemleri üzerine çalışıyoruz." Hüzün bir elini kaldırarak alay edercesine devam etmişti. "Hoş ofise kadar sizi elinizi kolunuzu sallayarak soktuklarına göre güvenlik açığı hala devam ediyordur." Adam Hüzün'ün sözleri karşısında kendisine hakim olamayarak kahkaha atmıştı.

"Sizin adınıza üzgünüm açıkçası. Neyse tanışalım artık." Adam genç kıza elini uzatarak "Ben Koray Şen, Şen teknoloji ve bilgisayar sistemlerinin genel başkanı..." adam kısa bir duraksama yaşayarak devam etmişti. "Sizin de nişanlınız!" dediğinde Hüzün tek kaşını kaldırarak ona bakmıştı.

"Bundan benim niye haberim yok?" dedi. Adam rahat bir tavırla genç kızın masasının önündeki koltuğa iyice yayılıp bacak bacak üstüne atıp iki elini birleştirip Hüzün'e baktı.

İNTİKAM "Tamamlandı"Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum