PEGAM T.

72 4 0
                                    

(Story contains graphic depictions of violence, sexuality, strong language, and/or other mature themes). 

PEGAM T.

Spomnim se, ko sem bil še otrok, ko mi je mami vedno govorila naj se povsod temeljito umijem. Spomnim pa se tudi mravljinčastih občutkov, ki so me preplavili enkrat, ko sem s sredincem nehote natančno zdrsnil preko analne luknjice. Občutek je bil tako čudovit, da nisem mogel pozabiti nanj. Zato sem se temeljito umival vsak večer. Dokler nisem vase potisnil prsta in se prvič vzburil. Takrat sem vedel, to je bilo tisto, kar je moje telo želelo in rabilo.

Prvi orgazem sem doživel s svojim prstom v ritki. Kmalu sem dodal še drugega. Bil sem v takih letih, ko mi en orgazem na dan ni bil dovolj. No, če iskreno priznam, mi en orgazem na dan nikoli ni bil zares dovolj.

Kdaj sem poskusil tudi brez prsta. Vzburil sem se, a ne dovolj, da bi doživel orgazem. Razen leta kasneje, ko sem spoznal svoje telo do potankosti in sem znal uporabiti moč misli.

Večkrat sem razmišljal tudi o čem, kar bi nadomestilo moje prste. Zelenjava je bila tista, ki mi je prišla največkrat na misel, če sem odštel živo bitje, fante, da sem bolj natančen. A si nikoli nisem zares upal zlorabiti zelenjave.

Eno dopoldne med poletnimi počitnicami med osmim in devetim razredom osnovne šole, sem v spalnici staršev, v maminem predalu našel erotično igračko - oranžne barve dildo. Ne vem kaj točno sem počel v spalnici, ker sem v trenutku pozabil na vse okoli sebe. Z veliko kepo v grlu in nervozo v telesu sem se počasi in nesigurno odpravil nazaj v svojo sobo. Ulegel sem se na posteljo in nekaj časa nepremično zrl v oranžno trdoto. Potem sem šel v kopalnico, dildo sem umil s toplo vodo in iz predala vzel posodico z vazelinom. V svoji sobi sem se skril pod odejo in slekel svoje spodnjice. Že sama misel na to, kar sem imel namen narediti, me je močno vzburila. Najprej sem šel vase s prstom, potem sem dodal še drugega. Spomnim se kako so se mi tresle roke, ko sem pograbil dildo in ga skušal podmazati z vazelinom. Vmes sem skoraj odnehal, zaradi sramu in nervozne tesnobe, ki me je hotela razžreti. A sem vztrajal, potreba in radovednost sta bili močnejši. Vase sem sprejel lepo oblikovan nadomestek prstov in bilo je povsem drugače, kot sem bil vajen. Orgazem je bil zelo intenziven, trajal je dlje časa in v mojem spominu je pustil trajno sled.

Slaba vest je prišla kmalu za mano. Dildo sem umil in ga takoj odnesel nazaj na svoje mesto. Nikoli več si ga nisem drznil uporabiti.

»Kosilo« se je iz spodnjega nadstropja zadrla mami. Zdrznil sem se in se predramil iz razmišljanja. V želodcu mi je zakrulilo in šele takrat sem zaznal vonj po hrani, ki je odišavil hišo. »Trikrat sem te klicala, kaj si počel« je komentirala mami in oči me je samo zaskrbljeno pogledal. »Fuj, nočem vedeti« se je uprla moja starejša sestra in mi pokazala jezik. »Brita!« jo je resno opozorila mami. Oči pa je le odkimal in me vprašal »ti je glavo zmešal kak fant?«. Nasmehnil sem se »ne, nobenega fanta ni, veš, da bi vam povedal« sem odgovoril. »Je zaradi jutrišnjega tekmovanja?« je zaskrbljeno vprašala mami. Odkimal sem »ne, mami, saj ni čisto prava tekma«. »PMS ima« je ugotovila Brita. »Brita, sedaj pa dovolj jezikanja« je bil resen oči. Zarežal sem se. Z Brito sva se dobro razumela, a sva bila brat in sestra, normalno je bilo, da sva se ves čas provocirala. Od mene je bila starejša tri leta, že drugo leto je hodila na fakulteto, študirala je psihologijo. Zanjo sem bil vedno mulec, ki je bil še vedno v srednji šoli.

Morda bi lahko zase rekel, da sem bil kar zgodaj seksualno aktiven. Morda pa je bilo to samo zaradi odraslih, ki so nas obsojali ali pa vedno trdili koliko časa še imamo za te odrasle stvari. V resnici sem vedel, da nisem tako zelo zgoden. Moji sošolci so bili aktivni že veliko prej, na začetku tretje triade osnovne šole. Le da so to uspešno skrivali pred starši in odraslimi. Naša osnovnošolska leta so bila čas neomejenega interneta, doze porednih spletnih strani in veliko samostojnega časa zaradi prezaposlenosti staršev.

Med kosilom sem kar hitro odplaval nazaj k svojim mislim. Očito je bil res tak dan, morda je bila prazna luna. Spomnil sem se svojega prvega pravega poljuba. Na rojstnodnevni zabavi od svoje najboljše prijateljice Fije sem spoznal njenega daljnega sorodnika, ki je bil naših let. S fantom sva se ves čas pozorno opazovala, zardevala, ko sta se najina pogleda srečala. Zvečer pa sva se opogumila. Skrila sva se za hišo in se poljubila. Najprej je bilo vse skupaj malce nerodno. A sva vztrajala in poskušala še naprej. Pustil sem mu, da je vodil poljub, s svojim jezikom raziskoval po meni. Pritisnil me je ob steno hiše in svoje telo prislonil tesno k mojemu. Po celem telesu sem občutil mravljice, no, verjetno sva jih oba. Mečkala sva se in bilo mi je tako zelo všeč. Potem so naju zmotili glasni kriki, ko so povabljenci pritekli ven in skočili v bazen. Nikomur nisva povedala kaj sva počela in tudi videla se nisva več.

Sam nikoli nisem razmišljal o tem kaj se dogaja z mano, zakaj me privlačijo fantje in ali ter zakaj sem gej. Bilo je preprosto, od nekdaj sem vedel, da sem in da je to tako, povsem normalno.

Na zadnjem izletu na koncu devetega razreda, sem dan preden smo odšli nazaj domov, na nedolžni zabavi, ki pa ni bila tako nedolžna, prvič okusil tiča. Nisem se pripravljal na to, pač zgodilo se je. Spoznal sem fanta z drugega konca države. Tudi oni so bili na šolskem izletu. Spoznala in srečala sva se na plesišču. Ko sva se spogledala sva vedela kaj želiva. V kabini moškega veceja me je prislonil k steni in me poljubil. »Velikokrat počneš to?« me je vprašal previdno. »Prvič« sem odgovoril morda preveč iskreno. Nasmehnil se je in me ponovno poljubil. Bil je prvi, ki me je pripeljal do orgazma z roko. Ko sem videl njegovega tiča v polni vzburjenosti sem vedel, da hočem več kot le drkanje. Pokleknil sem in ga previdno vzel v svoja usta.

»Pegam, kosilo se bo ohladilo« me je opozorila mami. Oči je na moje rame položil roko in zaradi tega sem trznil. »Kam si odplaval?« je vprašala mami. »Si prepričan, da ni nobenega fanta« se je pohecal oči. Odločno sem odkimal. »Kakšen fant le, on raje krade moje« je pribila Brita in se zraven zlobno zarežala. Mami je zavila z očmi, oči pa je vstal in Briti vzel telefon, ki je ležal poleg njenega krožnika. Najin oči je bil res visok in ogromen moški, z lahkoto je telefon položil na vrh najvišje omare, Brita pa je ob tem trmasto zatulila in zraven zacepetala s stopali. Včasih je bila bolj otročja od mene. Zaradi njenih besed sem se spomnil na Agena, Britinega drugega resnega fanta s katerim sem v prvem letniku srednje šole izgubil nedolžnost.

»Pegam, ne pozabi, v ponedeljek greva k zobozdravniku« jerekla mami in prekinila moj spomin.

PREMLAD ZA NAJHITREJŠEGAWhere stories live. Discover now