PEGAM T.

72 4 0
                                    

PEGAM T.

Njegovo telo je bilo najlepše zavetje, ki bi ga lahko imel. Njegov vonj in njegova bližina me je pomirjala. V njegovih oblačilih sem se počutil tako udobno in tako domače. Želel sem si, da bi lahko za vedno ostal tu v objemu tega resnega in preveč poštenega moškega. Kak drug moški ne bi zavrnil mojega mladega in željnega telesa, Lip pa se je upiral z vsemi štirimi in to je bilo tisto, kar mi je povedalo, da se je zanj vredno boriti. Tako zelo si me je želel, da ga je bilo preveč strah, da bi me zaradi svojih dejanj izgubil.

»Ne morem biti s tabo... ne morem, res... tudi če res hočem, ne morem. Oprosti« je tiho šepnil in me počasi odmaknil stran od sebe. Praznina med nama me je zarezala v srce. V njegovih očeh sem videl vihar, a me je spokojnost v njegovem rahlem nasmehu pomirila. Vse kar je izrekel na glas je bila le njegova obramba, nič od tega ni izviralo iz njegovega srca.

Obrnil se je in obstal, »pospravil si posteljo« je potem presenečeno komentiral. »Ja, seveda, to je kulturno. A nisi še nikoli spal pri komu« sem odgovoril in pograbil jogurt. Pretresel sem ga, odprl in spil na dušek. Lip me je ves čas opazoval.

Ura je bila pozna in bil je skrajni čas, da grem domov. »Peljal te bom, a si moraš za par kilometrov dati tole čez oči« je rekel Lip in mi v roko vrgel črn svilen šal. »Kaj? A si resen?« sem bil šokirano prizadet. »Žal. Ne morem dopustiti, da vidiš kje živim. Šele pred kratkim sem se preselil sem, rad bi ohranil svojo zasebnost še naprej...« je pojasnil. Pokimal sem, nisem se več upiral in po eni strani sem ga razumel. Tudi sam nisem imel rad, če me je kdo prepoznal ali pa je okoli mene mrgolelo nadležnih medijev. In pomirilo me je tudi dejstvo, da sem bil že zjutraj korak pred Lipom. Na družbenem omrežju sem naredil postanek zaslona lokacije, kjer sem se nahajal.

Ko sva hodila proti izhodu, sem videl kako je iz kuhinje vame zrla ženska. »Hay« sem ji rekel in sklonil pogled, ko sem videl kako je Lip spačil obraz. Kot da bi ga motilo to, da naju je ženska opazovala. Na sedežni sem opazil tri mačke in vse bi dal, da bi jih lahko pocrkljal. A so previdno zrle vame in Lip mi ni pustil možnosti, da bi jih počasi spoznal.

»Wau« sem rekel, ko sva stopila iz hiše. Tako lepo urejenega dvorišča še nisem videl. Na eni strani je bil park z manjšim ribnikom. Povsod drevesa, palme, grmički in rože. In na drugi strani ogromen bazen. »Bazen imaš?« sem komentiral navdušeno. »Imam, ja« je bilo vse kar je rekel, preden mi je odprl sovoznikova vrata svojega bleščeče modrega avtomobila in počakal, da sem sedel vanj. Za trenutek se mi je zazdelo, kot da je želel, da me čimprej odpelje domov, da grem čimprej stran od njega.

Na oči sem si nadel svilen šal, brez, da bi me moral Lip še enkrat prositi. Prepustil sem se njegovi divji vožnji, sam sebe prepričeval, da me ni strah, da obvlada, da mu zaupam. »Sedaj si lahko odstraniš šal« je rekel tiho, kot bi mu bilo žal, da mi je rekel, da ga morem nositi. Pogledal sem ga in za trenutek sta se najina pogleda zaklenila med sabo. »Kam naj te peljem, kje si doma...« je vprašal mirno. Celo pot sem mu govoril pot do svojega doma. Živela sva nekje pol ure vožnje z avtom narazen. Ko je ustavil pred mojim domom sem si nervozno pomel roke. Imel sem občutek, da se bova poslovila, kot da se ne bova videla nikoli več.

»Pegam...« je tiho šepnil, brez da bi vedel kaj naj reče v nadaljevanje. Videl sem, da tudi njemu ni bilo vseeno. Njegova leva pest je bila čisto bela, ker je s tako silo stiskal volan. »Hvala Lip, hvala za vse...« sem šepnil in ga še zadnjič pogledal. Potem sem se pogumno nagnil k njemu in ga poljubil na lice. Okamenelo je zrl vame, skoraj pozabil dihati. Odprl sem vrata in izstopil, brez da bi še enkrat pogledal nazaj.

Vstopil sem v hišo, se s hrbtom naslonil na vhodna vrata in glasno zavzdihnil. »Zdravo Pegam, kako si se imel?« je rekel oči, ko je prišel iz dnevne sobe. »Super« sem odgovoril, kar se da normalno. »To pa ni tvoja majica« je takoj opazil. Nič nisem želel reči, le s svojo majico, ki sem jo imel v roki sem pomahal in upal, da ne bo spraševal dalje. A je vedel, da je nekaj narobe. Vedno sem ga objel, ko sem prišel domov. Šel sem proti stopnicam in se napotil prosti svoji sobi. »Pegam« sem slišal mami za sabo. Čutil sem kako sta zrla v mene in to me je še bolj razdražilo, ko pa sem se želel samo skriti nekam in se v miru zjokati. V sobi sem s sebe slekel umazane kavbojke, ki so mi bile kar naenkrat odveč in se vrgel na sedežno. Objel sem se, na sebi sem vohal Lipov moški Nordic Spa tuš gel in ko sem zaprl oči sem imel njegovo pojavo pred sabo. Moralo bi biti nelegalno, biti tako lep in tako seksi, sem si mislil sam v sebi.

PREMLAD ZA NAJHITREJŠEGADonde viven las historias. Descúbrelo ahora