PEGAM T.

47 2 0
                                    

»To pesem hočem na najini poroki« sem rekel, ko sem slišal začetno, dobro poznano melodijo. »Premlad si za poroko, premlad za poroko z mano...« je odgovoril Lip in me pogledal z rahlim nasmeškom na ustih. »Pa saj nisem rekel sedaj, ampak enkrat...« sem odvrnil in zaprl oči. Poslušal besedilo pesmi I Get To Love You izvajalke Ruelle, »en pogled nate je spremenil celo moje življenje. Zate sem prosil še preden si bil moj. Ne morem verjeti, da je res. Ljubim te lahko in to je najboljša stvar na svetu. Ljubim te lahko in to je obljuba, ki ti jo dajem. Karkoli naj pride, izberem tvoje srce, za vedno tvoj, za vedno DA«.

»Pegam, pridi sem, nekaj ti morem povedati« je rekel Lip in zamahnil z roko. Bil je vikend, spal sem pri njemu. Potegnil me je v svoje naročje in me poljubil. »Odpovedal sem sodelovanje na reliju v Avstraliji« je direktno rekel. Najprej sploh nisem dojel njegovih besed. »Kaj? Zakaj?« sem vprašal začudeno. »A ni to zadnje letošnje prvenstvo?« sem nadaljeval spraševati. »Ja, je, a se mi ne zdi primerno, da bi te sedaj pustil samega... saj veš, da ti zaupam in da ti zaupaš meni, a ne zaupam drugim ljudem. Nikomur nočem omogočiti niti majhne možnosti, da me zajebe, da mi poskuša naprtiti karkoli, kar ni resnično« je pojasnil zaskrbljeno. »Te je strah, da bi kdo spet dal kaj v javnost« sem bolj rekel kot vprašal. Pokimal je »ja, lahko najdejo kaj starega, pa napišejo, da je bilo v Avstraliji... lahko zmede tudi tebe in takrat res ne bova mogla prepričati očeta, da mi verjame« je odgovoril. »Prav imaš, mediji so zlobni... čeprav ti zaupam, priznam, da bi znorel, če bi videl kakšno tako fotografijo« sem bil iskren. »In kaj pravi Manuel?« sem vprašal. »Rekel sem mu, da imam zdravstvene težave, to bo posredoval javnosti« je odgovoril. »Verjetno bo hotel vedeti kaj ti je, videti izvide...« sem bil razumen. »Vem, ja, in takrat mu bom povedal resnico... prepozno bo, da bi šel na reli« je pojasnil. »In kaj če bo jezen nate, kaj če te ne bo hotel več zastopati?« sem ugibal. Lip pa se je le nasmejal »Manuel spremlja mojo karierno pot že od vsega začetka, v prvi vrsti je moj prijatelj, skoraj kot moj brat... šele potem manager« je odgovoril in dodal »sicer pa je to samo en reli, saj nisem rekel, da bom prenehal voziti ali kaj podobnega«.

Po koncu pouka sem šel na trening in potem k Lipu. Vstopil sem v hišo, odložil torbo in si sezul allstarke. »Khm« je zaigrano pokašljal Lip, ko me je opazoval. »Zunaj je sneg in ti imaš obute poletne čevlje? Bi rad bil bolan, saj imaš čisto mokre prste« me je okaral in si ogledal moje mokre pisane nogavice. Pokorno sem povesil glavo, zavedal sem se svoje napake. »Če pa zjutraj še ni bilo snega, in sedaj se nosi tako....« sem ugovarjal. »Pegam. Moda me ne zanima, le tvoje zdravje. In snežiti je začelo že ob šestih, ko si bil še v postelji« me je popravil. Zagodel sem in si sezul mokre nogavice. Raztegnil sem mokre zlepljene prste na nogi in ga poljubil v pozdrav. »Oprosti« sem rekel in dodal »me boš potem peljal domov po bulerje?«. Pokimal je in me objel.

Ko sem se v spalnici preoblekel v trenerko in si obul suhe nogavice, sem zaslišal kako so vse tri mačke pridivjale v spalnico. Vse so se skrile na visoko mačje drevo in tam obstale. Pokukal sem v dnevno sobo in do mene je pritekel čokat pes belo sive barve. Za njim sem v dnevi sobi zagledal Lipa in Tiasa. Pes je skočil name in bil je precej težak, čeprav ni bil tako visok. Sklonil sem se k njemu in ga počohal za ušesi. V trenutku mi je polizal ves obraz. Ko sem šel proti sedežni je šel za mano, ko sem sedel, pa mi je skočil v naročje in se ulegel čez moje noge. Lip se je samo smejal, Tias pa je bil ogorčen. »Že dolgo mu ni bil kdo tako všeč« je rekel in psa pobožal po glavi. »Tvoj pes je?« sem preveril začudeno, ker Tias nikoli ni omenil, da ima psa. »Ko sem imel rojstnodnevno zabavo ga je čuvala sestra, Kan mu je ime« je odgovoril. »Kan« sem ponovil in pes me je pogledal. »En teden bo pri nama« je rekel Lip in me pogledal, potem pa je nadaljeval »Tias gre na potovanje čez praznike«. »Jupiiii« sem veselo zavriskal in stisnil Kana okoli vratu. »Kaj pa mačke?« sem se potem spomnil. »Nič hudega ne bo, saj pride vsako leto k nam, kak dan traja, potem pa se ga navadijo, on pa jih tudi pusti pri miru, saj ve, da so glavne« je brezskrbno odgovoril.

»Ne bo spal med nama« je rekel Lip, ko je iz kopalnice gol vstopil v spalnico. »Ne sme spati na postelji?« sem preveril. »Lahko je na postelji, samo ne med nama« je pojasnil in z mene potegnil odejo s katero sem bil pokrit. Razkril je moje golo telo in po meni sprehodil svoje oči. Kan se je odmaknil na svojo stran postelje. Lipa sem pobožal po golom stegnu in ga prijel za zadnjico. Potegnil sem ga bližje k sebi in glavo približal njegovemu napol trdemu tiču. Obliznil sem občutljivo glavico, poljubil vrh in celotno dolžino. Celega sem ga vzel v usta in ga nekajkrat spustil v svoje grlo. Svoje prste je izgubil med mojimi vranje črnimi lasmi. Nakazal sem mu naj se obrne stran od mene. Poljubil sem njegovi ritnici, ju razprl in med njiju zakopal svoj obraz. Nagnil se je naprej in mi dovolil, da sem z jezikom zmasiral in polizal tesen analni obroček. Vmes sem se tudi sam močno vzburil. Lipovo telo me je obnorelo, z njim bi lahko cele dneve preživel v postelji. Sklonil se je k meni, me poljubil, sesal moji bradavički, poljubljal moj trebuh, se igral z mojimi piercingi. Potem je počasi zlezel name še vedno poljubljal in lizal moje telo. Vzel me je v usta in me ravno prav podražil. Noge sem potem nagonsko ovil okoli njegovega pasu. Najprej se je le izzivalno premikal na meni, potem je našel pot vame. Prodiral je globoko in čutno. Vmes sva se ves čas poljubljala in si gledala v oči. Vsake toliko časa je zagrizel v moje ustnice ali pa polizal krivine mojega vratu. Vmes me je prijel za tiča in ga obdržal v dlani, medtem ko je zadnjih nekajkrat sunil vame. Nohte sem zaril v njegov hrbet in od užitka ob vrhuncu glasno vzdihnil na njegovo uho. »Obljubi, da se me nikoli ne boš naveličal seksati« sem šepnil. »Od kod ti taka ideja?« je vprašal zadihano, a zaskrbljeno. »Če me je česa strah, me je tega, da se me boš naveličal in da ti ne bo več zanimivo obdelovati mojega telesa« sem priznal. »Prenehal bom samo, če boš tako želel« je obljubil.

Lip je privolil v mojo idejo in zato sva pri njemu doma organizirala najino prvo silvestrovanje. Povabil sem punci in vsaka je pripeljala svojo spremljevalko in spremljevalca. Hardin je prišel z Oberonom. Mimo se je oglasila tudi Brita s prijateljico. Prišla sta tudi Elon ter Cameo in Tias je ravno pravi čas uletel s potovanja. Zak je z zaročenko ostal kratek čas in moja starša sta prišla nazdraviti z nami preden sta odšla z družinskimi prijatelji na drugo zabavo. Kalina je poskrbela za prečudovito hrano, prigrizke in sladice.

Najboljša silvestrsko novoletna zabava. Hkrati pa je bilo po polnoči to tudi praznovanje najinega rojstnega dneva, ki sva ga imela na isti dan. Lip je bil eden redkih, ki je ostal alkoholno ne omamljen. Pogovarjal in družil se je z gosti, kdaj vmes malo pomigal z mano. Vsakič, ko sem ga pogledal, me je razveselilo kako je moje unikatno božično darilce izstopalo na njegovem zapestju. Okoli pete ure zjutraj je večina obležala nekje po hiši. Lip je svojo posteljo odstopil Fiji in njenemu spremljevalcu, ki je bil očitno več kot le bežna izbira za eno noč.

Ko seje stanje v hiši umirilo sva se odmaknila na podstrešje, na zofo, ki je čakala na odvoz. A je bila dovolj dobra, da sva na njej preživela vstop v nov dan.Najin rojstni dan. Mojo polnoletnost. Naredila sva nekaj selfijev in fotografije naenkrat objavila vsak na svojih družbenih omrežjih, skupaj s pripisom »Srečno Novo Leto! #withmylove#withmyboyfriend 

PREMLAD ZA NAJHITREJŠEGAWhere stories live. Discover now