PEGAM T.

66 3 0
                                    

»Kako obožujem tvoj trebuh, te trebušne mišice, to brazgotino in V linijo« sem rekel Lipu, ki se mi je ravno pridružil v postelji. Ob mojih besedah je zagodel in se rahlo nasmejal. »In jaz obožujem, ko me gledaš tako zapeljivo s temi tvojimi edinstvenimi očmi« je odgovoril in se nagnil k meni, da me je poljubil. »Mi boš kdaj povedal od česa imaš brazgotino? Kaj več od tega, da si se stepel z nekom...« sem rekel mirno in potrpežljivo počakal. Zavzdihnil je in me pogledal v oči. »V rejniškem domu v katerem sem bil do svoje polnoletnosti sem živel z veliko drugimi otroci. Bil sem med najstarejšimi. Rejnica, ki je skrbela za nas je imela sina, bil je eno leto starejši od mene. Sovražil je prav vse otroke v domu. Jemal jim je hrano, jih silil, da so vsa njegova dela opravljali oni, jih tepel in jim nagajal. Mene je imela rejnica rada, če lahko tako rečem njeni naklonjenosti. Vedno mi je dala kak piškot več, a ni vedela, da je tudi vsa moja hrana ali vsaj večina pristala pri njenem sinu. Kadarkoli smo ga želeli zatožiti, smo samo sebe še bolj potisnili v črno luknjo brez oken. Rejničin mož je bil še večja zver. Vsak dan nas je ustrahoval. Par mesecev pred mojim odhodom sta se s sinom redno spravljala name brez konkretnega razloga. En dan se mi je preprosto zmešalo, uprl sem se sinu in se močno stepel z njim. Ko je nemočno ležal na tleh je uletel oče in mu vrgel nož. Sam me ni hotel zabosti, ker se je imel preveč rad. Sin je izkoristil priliko in mi nož zaril v trebuh. K sreči ni imel več dovolj moči, da bi ga zaril pregloboko. Nisem imel težjih notranjih poškodb, le tale brazgotina je ostala. Situacija me je še bolj motivirala, da sem poiskal možnost in čimprej zaživel po svoje« je pojasnil Lip. »O, Bog, kako grozno« sem komentiral in se stisnil k njemu. »Nimaš nobenih drugih sorodnikov?« sem potem preveril. Odkimal je »imam, a me nihče ni želel vzeti k sebi po smrti... vsi so imeli izgovore, da nimajo dovolj denarja za še ena lačna usta... ko pa sem se pojavil v medijih so me kontaktirali, takrat sem se jaz naredil, kot da jih ne poznam... želeli so le moj denar« je bil iskren.

Čez čas, ko sva se pomirila in zopet povezala, me je potegnil k sebi, k svojemu golemu telesu. Poljubil me je, se igral z mojim jezikom, nežno grizljal mojo že tako od poljubov zatečeno ustnico. Z rokama je gladil in dražil moje telo. Odkrival moje erogene točke. Potem me je potegnil k sebi na sredo postelje. Bil je na kolenih za mano, poljubil je moja ramena, ljubkoval moje telo, poljubljal moj vrat in tilnik. Tesno se je privil k meni, svoje roke ovil okoli mojega telesa. Njegov vzburjen tič je počival med mojima ritnicama, z vsakim premikom dražil mojo analno luknjico. Godel sem od silne vzburjenosti. Tako noro sem ga potreboval. Svoje telo sem izzivalno drgnil ob njegovega, ga prosil za potešitev. Vonj erotičnega olja, ki mi ga je vtrl v ramena me je le še bolj vzburjal in bil sem že čisto na robu. Počasi se je zaril vame, me prej pripravil in raztegnil. Premikal se je elegantno, me z vsakim vdorom še bolj stisnil k sebi, da sva bila kot eno. Ječal in jokal sem od užitka, najino premikanje je postalo popoln baletni gib, najino vzdihovanje najlepša harmonija. Občutki v katere me je popeljal, so bili tako dobri, kot da bi bili neresnični, skoraj prepovedani.

Bližal se je konec počitnic in skušal sem izkoristiti vsako možnost, ko sem lahko zjutraj dlje spal. »Pegam, pripravila sem ti zajtrk« je rekla mami, ko je prišla domov v času svoje malice in je pokukala v mojo sobo. Predramil sem se, se pretegnil in jo pozdravil. »Danes greš prej na trening?« je preverila. Čez vikend sem imel pomembno tekmovanje. »Ja, dlje bom treniral, popoldan pa me pobere Lip, greva nakupovati... mogoče bova vmes prišla sem, da se bom preoblekel« sem pojasnil. Umil sem se in pojedel sendvič, ki mi ga je pripravila mami. Kruh z maslom in tuno, naribanim sirom in kolobarji rdeče redkvice.

Poiskal me je v hlevu, ravno sem crkljal Minga. »Golobica« je šepnil. Takoj sem se obrnil in se mu privil v objem. Vesel sem bil, če me je prišel iskati v klub. Poljubila sva se, z roko sem nagonsko segel pod njegovo majico, a me je presenetilo, ker je imel na sebi še spodnjo majico. Videl je, da sem se zmedel, zato je rekel »greva?«. Pokimal sem in se odločil, da mu bom kasneje kaj omenil. Čakal me je, ko sem se preoblekel v svoja oblačila. Videl sem kako je v roko prijel eno od mojih čelad in s prstom potipal logotip. »Kako to, da imaš na svojih oblačilih logotip?« je bil radoveden. Nasmehnil sem se in se spomnil svojega najlepšega rojstnodnevnega darila. »Mami mi je zrisala logotip, želel sem si ga dolgo časa. Za rojstni dan sta mi podarila vso opremo z mojim lastnim logotipom. Tudi registrirala sta ga« sem povedal ponosno.

Preden je speljal s parkirišča se je nagnil k meni in me poljubil. Potem je za trenutek obstal in rekel »po konjih imaš vonj«. Zahihital sem se, »te moti?« sem vprašal. »Ne, sedaj sem se že navadil« je odgovoril in me zopet potegnil na svoje ustnice.

Ustavila sva se pri meni doma. Čeprav se je Lip zaradi očija malo obotavljal v dnevni sobi sem ga vseeno potegnil s sabo v zgornje nadstropje. Medtem ko sem se na hitro stuširal je on crkljal podgani. Ko sem se vrnil v sobo sem takoj opazil kako je po mojem sveže umitem telesu sprehodil svoje oči. Nase sem navlekel ene od svojih najljubših spodnjic in mu sedel v naročje. Zagodel je in me poljubil. V roki je prijel moji polni ritnici in ju ljubkovalno masiral. Ko sva se ravno nekaj hihitala, je v sobo vstopil oči. Pogledal je Lipa in potem mene. Lip je kar zmrznil in v trenutku močno zardel. Oči je zavzdihnil in rekel »čisto tak je kot njegova mami, vedno je plezala po meni«. »Oči, nooo« sem se uprl. On pa je le odkimal in mi na mizo položil denar, ki mi ga je dal, da bi si lahko kaj kupil. »Še vedno plezam« je iz ozadja rekla mami in očija potegnila iz moje sobe. Lip me je pogledal, jaz pa sem se nasmejal in rekel, »saj veš kaj je rekel Mark Twain. Moški je edina žival, ki zardi«. Lip me je pogledal postrani, odkimal in se nasmejal moji izjavi. »Vzemi me« sem potem šepnil pohotno, ker me je oblil val strasti. Najprej je samo zrl v moje oči, kot da se je želel prepričati, če mislim resno. Potem me je nenadno pograbil v naročje in me nesel do postelje. Vrgel me je na posteljo in takoj odprl svoje hlače. Skupaj s spodnjicami si jih je potegnil le do kolen, sam pa sem se stegnil le toliko stran od njega, da sem dosegel lubrikant. Najina pogleda sta se takoj spet poiskala. Dvignil sem zadnjico in si slekel spodnjice, Lip pa me je že potegnil k svojemu vzburjenemu mednožju. Najprej me je razdražil s prstom, potem je vame potopil svojega velikega tiča. Zaječal sem od užitka in sladke bolečine, ki je spremljala analni seks. Brez besed sva seksala, grobo in čutno. Vmes sva se poljubljala, ves čas iskala stike. Večkrat ko sva seksala, več sem od njega želel. Včasih se mi je zdelo, da sem se znašel v stanju, ko sem ga rabil v sebi zato, da sem ostal pri zdravi pameti.

Lip je potreboval nekaj kosov novih oblačil, prav tako sva šla kupiti darilo za Tiasov rojstni dan. »Če ti bo kaj všeč kar vrzi v košaro« mi je rekel Lip in me poljubil. Videl sem kako naju je ravno v tistem trenutku pogledal nek par. Zardel sem in pogledal v tla. Čudno mi je bilo kar tako vzeti stvari in pričakovati, da mi jih bo kupil. Takoj je opazil, kaj me je zmotilo. »Pegam...« je rekel, se ustavil in me prijel za ramena, da sem ga pogledal. »Resno mislim, če ti je nekaj všeč in boš nosil... vzemi«. »Hvala« sem šepnil in stopil na prste, da sem lahko dosegel njegove ustnice, vmes pa sem s hrbtno stranjo prstov pobožal njegov trebuh. Na koncu je v košari poleg Lipove izbire pristala rumena Calvin Klein 20539NYC majica z risbo velikega črnega medveda in črnim robom ovratnika ter črna majica Neil Barrett s sliko, ki se je iz volčjega obraza prelivala v človeškega.

»Evo, jaz sem nabral vse kar sem rabil« je šepnil Lip in me objel od zadaj. »Kaj delaš?« je potem vprašal. »Ravno sem slikal tole mikico s kapuco, da bom poskusil najti kakšno podobno, te različne modre barve so mi zelo všeč in zanimive linije ima« sem pojasnil. »Si jo poskusil?« je potem rekel. »Ne, zakaj bi jo... poglej kakšna je cena« sem odvrnil. Lip pa je le zavil z očmi, »poskusi jo, morda ti sploh ne bo všeč, ko jo boš oblekel« je vztrajal. »Kaj pa, če mi bo samo še bolj všeč...« sem se uprl. »Potem jo bova kupila in bo to tvoje zgodnje božično darilo« je rekel mirno. »Ne moreš mi kupiti darila v vrednosti štiri mestne vsote« sem rekel in odkimal. Lip pa je že poiskal mojo številko in mi mikico vrgel v naročje. »Saj ne pravim, da boš vedno dobival taka darila... ne vem pa zakaj ti ne bi kdaj kupil nečesa, kar ti je všeč in si to lahko privoščim... ni vse v denarju in nič ga ne bom mogel odnesti s sabo, zato ne razumem zakaj bi bil škrt« je bil resen. »Kaj pa, če bi kaj podaril komu, ki to potrebuje?« sem potem predlagal in si vmes že oblekel mikico, ki je bila naravnost popolna. »Od vsake moje uvrstitve na stopničke darujem velik procent v dobrodelne namene, prav tako sem glavni sponzor treh večjih zavetišč za mačke« je rekel ponosno in si me ogledal. Ko sem se pogledal v ogledalo še od zadaj se je na modri mikici s kapuco svetil rdeč napis Alexander McQueen. »Vzela jo bova« je šepnil in me poljubil na čelo. 

PREMLAD ZA NAJHITREJŠEGAWhere stories live. Discover now