LIP L.D.

75 2 0
                                    

Morda je bilo narobe, a nisem vedel kako bi drugače. Nekaj dni po tistem, ko sva s Pegamom strastno zašla, sem ignoriral dejstvo, da sva seksala. Nobeden od naju naslednji dan in dni po tem, ni izgovoril niti besedice o tam. Mene je razžirala moralna vest in Pegam se je čutil krivega, ker me je zapeljal. Ko sva bila skupaj sva bila ves čas še bolj prilepljena drug na drugega, a sva oba zadrževala poredne želje nekje globoko v sebi.

»Pegam, ravnokar me je klical Tias, rad bi, da se danes dobimo na igrišču, ker imajo jutri vsi neke obveznosti« sem rekel in ga poljubil. »Boš šel zraven mene ali bi raje ostal...« sem potem preveril. »Bom šel zraven, vedno sem rad opazoval moške pri kakšni igri... a igrate zgoraj brez?« je odgovoril. Zardel sem v lica in v srcu me je nekaj stisnilo, »ja, ena ekipa je vedno zgoraj brez« sem odgovoril in povesil pogled. Pegam pa mi je skočil v objem »pa daj, no, saj veš, da bom samo tebe gledal... vsaj večino časa... haha« se je potem zopet pohecal in se zarežal.

»Pegam, to je Zak, moj sovoznik« sem rekel in mu predstavil svojo karierno boljšo polovico. »Imaš navijačico zraven« se je takoj zadrl eden od fantov in ostali so se zarežali. »Ja, in danes je naša ekipa zgoraj brez« sem glasno ukazal. »Uuu, nekdo je ljubosumen« je takoj pribil Elon. Zopet so se vsi zarežali in pogledali Pegama, ki je sedel na klopci malo stran in nas opazoval.

Po pol ure igre je eden od fantov v naši ekipi čudno stopil. Tias mu je predlagal naj ne igra več, a nam je zato manjkal en igralec. »Daj, noooo, šele začeli smo... jaz imam še vedno preveč energije« je zavpil nekdo. »Naj igra tvoj tamali« so predlagali. Pogledal sem Pegama, ta pa je spačil obraz in odkimal. »Ne bom ga silil, če noče...« sem rekel odločno. Fantje pa so leteli do Pegama, večina jih je pokleknila pred njim. Videl sem kako je zardel v obraz. Prosili in rotili so ga naj se nam pridruži. Čez trenutek me je Pegam zopet pogledal, jaz pa sem skomignil. Sam se je moral odločiti ali bo igral z nami divjaki. »Ok, bom....ampak žoga običajno ni rada v mojih rokah« je rekel. Fantje so ga potegnili v objem in ga brez problema lahkotno dvignili ter prinesli na igrišče. S Tiasom sva se spogledala in Elon se mi je začel smejati. »Sleci si majico, sedaj si naš« je rekel naglas. Z roko sem si podrgnil po obrazu in globoko vdihnil. Pegam je zagrizel v spodnjo ustnico in svojo majico počasi potegnil preko glave. Vse moške oči na igrišču so bile uprte v mojega napol golega fanta. Slišal sem žvižg, slišal pohotne opazke. Tiho sem zaklel in Tias me je potrepljal po rami. »Kar naglejte se, ampak da mi ne bi kdo utrgal kakšnega piercinga, vi podivjane živali« je odločno rekel Pegam in moškemu pred sabo vzel žogo iz rok. Poiskal je moj pogled in mi vrgel žogo. Igra se je začela. Pegam je bil malo neroden, a je bil droben in imel je kondicijo. »Golobica, tukaj« sem se zadrl in Pegam me je takoj zaznal. Fantje so se hecali, ves čas so flirtali in ga izzivali. Na vse načine so skušali zavesti Pegama, ki se je spretno smukal med njimi. »Ima kar kondicije, tale tvoj golob« je rekel eden izmed njih, ves zadihan ob koncu igre. »Golobica« sem ga popravil in pomežiknil Pegamu. »Pa tudi jahati zna« je pribil Tias. »Joj, ne, nooo« so se uprli fantje, slišal sem tarnanje in zaigrano pritoževanje. »Preveč podrobnosti, prijatelj« je rekel en. »Profesionalni jezdec je... med prvimi v preskakovanju ovir« jih je odraslo razsvetlil Elon. Seveda, tako podivjani kot so, so vsi najprej pomislili na seks. Spogledali so se in potem zopet pogledali Pegama, ki si je ravno oblačil majico. »Res?« je preveril en. »Ja, res« je rekel Pegam in stopil bližje k meni. Objel sem ga preko ramen in ga na hitro poljubil. »Všeč si nam, pridi še kdaj...« je rekel, drugače zelo zadržan in tih moški. »Ja, danes je bilo prav zabavno« je dodal drugi. Pegam se jim je zahvalil, se z nekaterimi tudi objel.

Ko sva se vozila nazaj do mojega doma, sem moral preveriti »si užival?«. Pogledal me je in se zasmejal »ja, res sem... čeprav sem bil na začetku malo prestrašen kako bo z igro... moram priznati, da že dolgo nisem tako užival v športu z žogo«.

PREMLAD ZA NAJHITREJŠEGAWhere stories live. Discover now