Capitolul 1 - Paralele în aniversări

131 21 7
                                    

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

        Prin flacările ce aveau puterea de a mistui și cele mai puternice creaturi, ochii ei, presărați cu picături de fericire pură, își găseau reflexia precum o oglindă a viitorului

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

        Prin flacările ce aveau puterea de a mistui și cele mai puternice creaturi, ochii ei, presărați cu picături de fericire pură, își găseau reflexia precum o oglindă a viitorului. Își priveau propria imagine a gândurilor și a destinului, minciuni și secrete dezvăluite printr-o simplă viziune ștearsă. O urmă a unui fum negru îi umbrea chipul ce zâmbea spre trecutul dezvăluit de ochii ei. Își clatină capul dintr-o parte în alta, în vaga mișcare de a scutura gândurile ce îi măcina mintea orbită de prezent. Își desprinse buzele, o adiere ușoară distruse flacările și reflexia odată cu ele. Trei priviri îi înțepau fiecare acțiune, ridicându-și capul văzu zâmbetele haine pe fețe cunoscute.

        — Eh? o voce dulce vorbi încet. Pune-ţi o dorinţă!

        Fata își îndreptă postura, ridicându-se pe o axă verticală, ignorând fumul ce acoperea destine. Își prinse între dinți buza inferioară mestecând mecanic din aceasta. Pe fața ei apăru un zâmbet sincer, ce o forță să-și lase capul să pice spre pământ. Ce-mi doresc? își spuse, printre alte gânduri ce-i puteau distruge prezentul. Am tot ce-mi doresc, continuă, ce mi-aș putea dori?

        Singura dorință ce i-ar fi ușurat sufletul nu era ușor de obținut. Căci un suflet pereche este un dar venit de la Creatoarea lor, cea care și-a călcat pe orgoliu și a creat o rasă, a cărei existență pentru mii de ani a fost un secret. A cărei creație a fost o greșeală, un simplu blestem transmis din generație în generație. Sufletele pereche sunt singurul dar oferit de Creatoarea lor, căci dorea să-i vadă fericiți, să uite că de fapt sunt blestemați, ci nu iubiți de Zei.

        Blestemații sau vârcolacii, își vor găsii sufletul pereche la o vârstă fragedă, de doar optsprezece ani. Sufletul ce îi va echilibra psihic, dar și fizic, ce le va păstra umanitatea, în raport de cincizeci la sută, intactă. Timpul pe care Creatoarea le-a oferit odraslelor ei de a-și găsi perechea este de un an. Urmând, ca prin puterea minții și a legăturii create de Magie să le fie oferite vise. Vise în care sufletele celor doi aleși se întâlnesc într-o lume neutră. Dar, există și cazuri în care sufletul este impur și prin decizia Creatoarei, aceștia nu primesc un asemenea dar, devenind creaturi ale nopții, fără pereche.

Profeția celor două LuniUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum