1.rész

306 29 0
                                    

                                                                                           A kezdet kezdete

A divat világa olyan hely, ahol bármi megtörténhet. Akkor történik, amikor két különböző világból érkező fiatal találkozik. Az egyikük jómódú családi háttérrel rendelkezik, és mindene megvan, míg a másik egy teljesen más világhoz tartozik. Victoria Guerra egy elegáns és gyönyörű fiatal nő, aki bár nem Mexikóban született, annyira beilleszkedett a mexikói mindennapokba, hogy el sem tudja képzelni, hogy máshol éljen. Gyönyörű alakja minden férfit vonz. Barna haja és smaragdzöld szemei szikráznak a fényben. E szépség mögött egy kedves és szelíd lány rejtőzik. Egész életében egy mesebeli herceg megjelenésére várt. Amikor ez megvalósult teljesen el rettentette a férfi különc viselkedése. Sebastian Hernández jóképű, magas és szikár férfi. Minden nő álma , ám a fiú olyan lányt keresett aki nemcsak szép hanem szerény is. Az eddigi barátnői teljesen mások voltak mind csak pénzt akartak , egyikük sem a szerelmet amit adni tudott volna. A két fiatal ugyanabban a divatházban dolgozott, de Sebastian abban a kiváltságos helyzetben volt, hogy a főnök unokaöccse volt, míg Victoria csak tervező asszisztens. A mindennapos találkozás megváltoztatta a kapcsolatukat. Eleinte mindketten próbáltak ellenállni, hiszen egy egyszerű, nem idevalósi lánynak lehetetlen volt egy olyan férfi partnere lenni, mint Sebastian.

Mexikóváros kilencvenes évek eleje.

A Hernández család divatházában a munka minden nap kora reggel kezdődött. Az alkalmazottak időben érkeztek, mivel a főnökeik nem tűrték a késést. Bernarda Hernández, a divatház elnöke kíméletlen nő, aki csak a saját boldogságára gondol. Mind féltek, hogy egy rossz mozdulat, és dühös lesz. A nővérével, Erikával együtt nevelte fel a bátyja fiát, Sebastiant. Amikor még nagyon kicsi volt, a szülei meghaltak egy balesetben, és két nő befogadta és sajátjaként nevelte fel. Mindketten egyedülállóak voltak, és soha nem házasodtak meg. A mindketten csalódtak a szerelemben.

Hosszú nap volt a divatházban. Mindenki keményen dolgozott, Sebastian pedig arra vágyott, hogy találkozhasson a barátnőjével. Victoria elfoglalt volt, és a mai divatbemutató dönthetett a sorsáról. Késő délután, amikor egyedül maradt a tervezőszobában, Victoria meglepetést kapott. Egy nagy csokor vörös rózsa várta. Nagyon boldog volt, és mindenki megkérdezte tőle, kitől van a csokor, de ő nem mondta meg. Csak annyit mondott hogy nem tudja, kitől van a csokor, de azt ő nagyon is jól tudta, hogy ki küldte . A műsor után mindenki elment ünnepelni, kivéve Viktóriát. Ő a divatházban maradt. Miközben egy ruhát tervezett, egy furcsa zajt hallott. Elment megnézni, hogy van-e ott valaki. Ahogy végigment a folyosón, érezte, hogy valaki követi őt. Hirtelen valaki hátulról megölelte.

-Sebastian! - kiáltott fel ,szorosan átölelte őt.

-Hát persze, hogy én voltam. Olyan boldogok voltak, hogy mindenkinek el akarták mondani, de nem merték féltek a többiek reakciójától. Bementek a tervezőszobába, hogy senki ne vegye észre.

-Szeretlek - mondta Sebastian, és egy nagy puszit adott neki. Victoria viszonozta a csókot. Miközben ünnepeltek, valaki visszatért a divatházba és észrevette őket. Az illető kapott az alkalmon és odament Bernardához. Elmondta neki, hogy mit látott. Bernarda nem hitt a lánynak viszont Fransisca odavitte és megmutatta neki a gerlepárt.

Dühösen berohant a szobába, és vitatkozni kezdett Victoriával. Szegény Victoria meg sem tudott szólalni, annyira kiabált vele Bernarda. Sebastian próbálta megfékezni a nagynénjét, de nem tudta megnyugtatni. Francisca ezt élvezte. Dühös volt Sebastianra. Egykor ő volt Sebastian menyasszonya , de amikor találkozott Viktóriával szakított vele. Alig várta, hogy keresztbe tegyen neki. Bernarda kirúgta őt a divatházból. A lány sírva rohant ki az irodából, Sebastian pedig üldözőbe vette. Az egész divatház látta, mit tett Bernarda szegény Victoriával.

HernándezWhere stories live. Discover now