25.rész

59 15 0
                                    

Karácsony másnapja volt megérkezett Sebastian ,hogy kislányával toltson egy kis időt majd elvigye magához.Mindent megbánt Sebastian amit tett felesége ellen mai napig nem emlékszik a történtekre sajnálja ,hogy tönkrement családja amikor mindenki boldog volt s talán minden hazugságnak, titoknak véget vethet valami vagy valaki szétválasztja őket. Viktória nem akart beszélni Sebastiannal nem tudta fékezni magát ha közelébe van így inkább csak akkor beszélt vele ha muszáj. Egyikuk sem tudja letagadni mennyire is szeretik egymást de az egymás iránt érzett harag nem hagyja egyre jobban távolodnak el egymástól a sors nem hagyja ,hogy a szerelmük beteljesedjen. Amikor Sebastian indult egy pár szót váltotak egymással.

-Viktória, ez a tied - egy kis dobozt adott neki.

-Ezt én kapom de ,miért ?- nem értette Sebastiant ,hisz ő neki nem vett semmit karácsonyra. Vajon miért kapta ez az egy kérdés járt fejében .

-Csak. Boldog karácsonyt!-kislányával együtt elmentek az ajtóból figyelte ahogy elmennek.

Amint adódott egy kis ideje kibontotta Sebastian ajándékát egy hógömb volt amiben két szerelmes álldogál a gyönyörű hóesésében , mellette egy kis levél állt.

''Rövid az élet melyben nekünk egymás mellett van a helyünk oly nehéz távol lenni tőled hisz csak téged szeretlek , nem tudok nélküled élni. Tudom ,hogy a házasság nem könnyű de minket Isten is egymásnak teremtett ezért is hozza úgy az élet ,hogy mi mindig egymás mellett kötünk ki"

Egy pillanat alatt megfeledkezett ,hogy mennyire is haragszik férjére a levél amelyet írt neki minden egyes haragot ,könnyet elfelejtett csak arra tudott gondolni igenis őket Isten egymásnak teremtette.Ám egy valami nem ment ki fejéből az ,hogy hűtlen volt hozzá ez az egy dolog nem hagyja meg tudjon bocsátani neki ez okozza a szívében a fájdalmat. Ideje se volt gondolkozni csengetek valaki jött hozzá Dávidra várt megbeszélték ,hogy átjön. Hamar szaladt az ajtóhoz ,hogy kinyissa de nem David hanem Alonso.

- Boldog karácsonyt Viktória! –köszönt Alonso.

- Szia Alonso neked is boldog karácsonyt, gyere be.- a nappaliba mentek.

- Hol van a kislányod?,Hoztam neki ajándékot.

- Az apjánál van , így egyeztünk meg ma nála van.

- Értem , itt az ajándék majd oda adod neki , ez a te ajándékod Viktória.

-Alonso nem kellett volna...

- Ne kezd ez a tiéd...

- Alonso eszembe jutott valami hátha tudnál nekem segíteni – közben teát tölt ki magunknak.

- Miben tudnék segíteni?

Viktória elővette a laptopját és megmutatta ,hogy mit is rejt a cd tartalma de nem tudja megmondani mi áll benne érthetetlen.

-Mikor kaptad ?

- Egy pár hete , de nem volt időm vele foglalkozni .

Alonso megígérte ,hogy amiben tud segít ,mert neki az a célja ,hogy anyja gyilkosa előkerüljön. Viktória nagyon egyedül érezte magát abban a nagy házban Dávid se jött át hozzá se legjobb barátnője nem jött el pedig megígérte, hogy eljön. A nappaliban ücsörgött egy pohár bor társaságában nem tudott másra gondolni csak Sebastianra , hogy mennyire szereti de nagyot csalódott benne minden szerelme odaveszett az árulásával.

Másnap Dávid is megérkezett kérte Viktória bocsánatát ,hogy nem jött át de sürgős munkája akadt.

- Tudom időt hagytam neked de most újra megkérdezem,hogy eljössz velem Európába?.

HernándezWhere stories live. Discover now