15.rész

87 18 4
                                    

Némán állt a kórházi szobában nem jutott szóhoz amikor meghallotta férje hangját annyira meglepődött ,hogy Sebastian megszólította ,hogy az orvosnak se tudott szólni örömében . Amikor már a magához tudott térni a csodából ,hogy férje felébredt a kómából gyorsan szólt az orvosnak meg a többieknek is . Nagyon de nagyon boldog volt mindenki nem tudtak hálát adni Istennek ,hogy vissszaadta nekik Sebastiant. A doktor elmondása szerint veszély elmúlt de vigyáznia kell magára még egy jó pár hétig kórházban kell lennie s miután kiengedik csak pihenie szabad minden másról le kell mondania . Minden nap míg Sebastian kórházban volt Viktória virrasztott mellette nem akarta egy percre sem magára hagyni volt olyan idő amíg távol voltak egymástól szükségük lett volna a másik szerelmére de most a jelen mindenért kárpótolja őket.Egyik reggel mikor már Sebastian is otthon lábadozott Viktória levelet kapott de nem tudta ,hogy kitől jött nem volt ideje felbontani levelet ,mert sietett munkába így hát a dolgozoszoba asztalára tette le mindeközben megtalálta a rendőrség Juliat akit nem ítéltek ,mert az elméje megzavarodott csak terápiára küldték ahonnan csak akkor szabadulhat ha teljesen helyre jön amire csekély volt az esély. Sebastian délután úgy döntött , hogy benéz a céghez ,mert már nagyon unta magát otthon így egyúttal meglepi feleségét is . Amikor beért mindenhol kereste feleségét de találta sehol az egyik lány szerint új textil anyagért ment el de hamarosan visszajön . Miközben az irodában várakozott megérkezett nagynénje Bernarda aki beszélni akart unokaöccsével , nagyon meglepődött Sebastian hisz nénje azóta nem tette be a lábát a céghez mióta nyugdíjba vonult.

- Mit keresel itt? - kérdezte Sebastian nagyon kíváncsi volt miért is jött .

- Akarok veled beszélni- sürgősnek tűnt a dolog ha beszélni akart Sebastiannal .

-Akkor fáradj be az irodába ott nyugton tudunk beszélni - mondta Sebastian majd hellyel kínálta nénjét . Bernarda kivételesen nem veszekedni akart hanem ,hogy eladja tulajdonrészét a vállalatból ,mert valamilyen okból szüksége volt a pénzre de nem mondta el ,hogy mire kell neki annyi pénz.

-Tényleg el akarod adni részed?

-Igen .

- De miért? - kérdezte Sebastian.

- Jobb lesz így a pénzt inkább magamra költeném úgysem járok már évek óta be céghez ti irányítjátok az egész divat birodalmat - Bernarda most az egyszer őszinte volt nem hazudott de unokaöccsének nem tetszett a dolog hisz a divatház volt nagynénje minden álma .

- Rendben meghirdetjük ha úgy gondolod de még meggondolhatod magad - mondta Sebastian ,majd eszébe jutott , hogy meg kérdezzen valamit Bernardatól ami oly sok éve kétséget hagy benne .

- Lenne még egy kérdésem amire őszintén kéne válaszolj

- Mit szeretnél ?

- Ki Max igazi apja?- tette fel határozottan a kérdést .

-Ahhoz nincs semmi közöd - mondta Bernarda felállt a székből és az ajtó felé sietett .

- Dehogynem igenis sok közöm van , hisz én neveltem fel anélkül ,hogy kérdeztem volna bármit is róla .

- Nem mondom el ,hogy ki az apja ,mert megfogadtam a hugommal egyutt ,hogy soha ne áruljuk el az igazat Maxnak - épp ahogy kimondta ezt a mondatot Max lépett be az ajton .

-Nem te vagy az apám ?- kérdezte Max. -Sebastian azt se tudta mit válaszoljon hisz nem az ő felelőssége lemondani az igazat . Bernarda helyette is válaszolt .

- Sebastian nem a te apád - Maxot hideg zuhanyként érte nagynénje kijelentése azt hitte ,hogy csak rosszul hallotta az előbbi beszélgetést.

HernándezOnde histórias criam vida. Descubra agora