23.rész

63 15 0
                                    

Alig tudta Sebastian lecsillapítani feleségét tajtékzott a dühtől Patricia úgy állt a szobában mind aki nem hibás semmiért mintha ő lenne az áldozat mindenki más pedig a fenyegető veszély. Most Patricia megismerte ,hogy ki is valójában Viktória Guerra de Hernández egy igazi vadmacska nem hagyja büntetlenül aki árt neki egy életre megtanulta ,hogy ő vele nem húzhat újat senki sem. Sebastian próbálta megmagyarázni mi is történt valójában d e Viktória meg sem hallgatja neki elég volt a látvány visszament a másik hotelbe kislányával együtt elköltözött egy másik szobába . Egész éjjel próbálkozott Sebastian hátha tud beszélni nejével de látni sem akarta kora reggel vissza indult Viktória a városba minél messzebb akart lenni tőle egész út alatt csak sírt és sírt szíve újra tele lett fájdalommal amiben hit eddig az most szertefoszlott egy nappal ezelőtt a szerelmes éjszakájukon megígérték egymásnak örökké együtt lesznek de mindez át nem teljesül be. A gyerekek furcsállták ilyen hamar visszajött Viktória de az volt legfurcsább ,hogy apjuk nem jött velük Lizbeth láta mostohája arcán valami nincs rendben de nem tudta hogyan kérdezen rá. Egy pár órával később megérkezett Sebastian is , gyerekek próbálták kifagatni mitörtént de nem mondta el nekik Lizbeth elmondta apjának ,hogy minden cuccát összecsomagolta Viktória.

- Mit csinálsz Viktória - kérdezte meglepődtem ,közelebb sétált hozzá.

- Nem látod pakolok soha többet nem akarok veled lenni vagy egy házban élni veled – válaszolta majd bement a fürdőbe.

- Nem csinálhatod velem nem hagyhatsz itt .

- Dehogynem én hűséget fogadtam ahogy te is de te nem tartottad be ,de ennek most vége elmegyek a lányommal együtt – mondta dühösen majd átment a gyerekszobába kivette kislányát az kiságyból.

- Nem hagyhatsz itt engem szeretlek tudod jól - válaszolta majd megcsókolta.

Viktória eleinte nem állt ellene de egyszer csak kirántotta magát férje karjaiból minden erejével együtt felpofozta férjét szemei csillogtak dühtől nem most lesz az amikor megbocsát férjének.

- Hová mész Viktória ? -kérdezte Lizbeth majd oda sétált .

- Elmegyek örökre ebből a házból boldogok lesztek nélkülem ,főleg az apátok az összes szeretőjével együtt – mondta majd az autóhoz sétált és elhajtott vele.

Az egész család meghökkenve álltak a ház kapujában miközben Viktória elment , gyerekek nem érteték mire fel mondta Viktória apjuk és szeretőji így hát rákérdezek.

- Apa mi történt - kérdezte Robert .

- Semmiség csak össze kaptunk – válaszolta majd bezárkózott a dolgozóba.

- Nem értem mi történhetett közöttük nagyon boldogok voltak egy pár nappal ezelőtt – mondta .

-Az biztos amin összevesztek nem volt kicsi dolog ,hisz hányszor veszekedtek csak kibékültek - mondta Lizbeth.

- Gyerekek ne foglalkozzatok velük nem a ti bajotok majd ők megoldják -mondta Bernarda akinek alattomban gúnyos mosoly hagyta el száját.

- Holnap átmegyünk Viktóriához és megtudjuk az igazat bármi is történt - mondta Robert majd elment otthonról.

Viktória nagyon szomorú volt hogy újra csalódnia kellett férjében .

- El nem tudom hinni hogy a saját férjem akinek Isten előtt megfogadtam ,hogy szeretem és hűséges leszek hozzá megcsalt egy nővel aki talán életében soha nem szerette de felesége volt mint én. Az évek se tudták kitörölni azt az érzést amit férje iránt érzett hisz szereti őt az a férfi akivel le akarta élni életét és odaadta magát neki de egy szempillantás alatt minden megváltozott.Sokáig csak ült a kandalló előtt azon tanakodott jobb lesz neki Sebastian nélkül eddig csak fájdalmat okozott neki, csak munkán kívül nem lesz semmi közöttük. Soha többet nem hagyja ,hogy más ártson neki a szerelmet is kifogja törölni az életéből gyermekei és munkája lesz az élete .

HernándezOnde histórias criam vida. Descubra agora