21.rész

71 16 0
                                    

💑+💃=😱

Hát szegény Bernarda hiába készült egész nap a vacsorára ,mert aznap este senki sem evett a Hernández házban.Sebastian hazaküldött mindenkit ,hogy tudjon beszélni egykori feleségével nagyon meg volt lepve ennyi időn keresztül az tettette ,hogy ő halott. Mind a hárman ott álltak a nappaliban ahol igazán feszült volt a hangulat ,hogy tudjanak beszélni bementek a dolgozószobába. Patricia otthon érezte magát egyből cigarettára gyujtott majd kényelembe helyezte magát.

- Viktória miért jön be a dolgozó szobába csak kettőnkre tartozik ez a beszélgetés- jelentére ki Patrícia majd leült a kanapéra.

- Ha úgy gondoljátok ki megyek nem akarok zavarni – mondta Viktória majd az ajtóhoz sétált és Sebastian utána szólt.

- Állj meg te nem mész ki neked is közöd van mindenhez ami itt történik a szobában- határozott hangon válaszolt .

- Neki semmi köze nincs ahhoz ami itt történik- válaszolta idegesen Patricia.

- De igen is sok köze van mert Viktória az én egyetlen szerelmem és házam asszonya- válaszolta mérgesen Sebastian majd feleségéhez sétált és megcsókolta.Nagyon meglepte Viktóriát ahogy Sebastian viselkedett .

- Nem lehet hogy elvetted Viktóriát feleségül- mondta Patrícia.

- De igen mert úgy tudta mindenki hallott vagy polgári törvények szerint mi már nem vagyunk házasok . Így nyugodtan el tudtam venni feleségül Viktóriát. – mondta Sebastian.

-De én élek így nem vagytok házasok.

- Tévedsz még mielőtt elvettem volna Viktóriát , kérvényeztem a mi házasságunk érvénytelenítését ,mert én és Viktória voltunk már házasok s kértem ,hogy a válásunkat tegyék semmissé.- Patricia majd felrobbant dühtől amikor meghallotta ,hogy Sebastian felesége volt egykor Viktória.

- Mi lenne ha holnap beszélnénk meg ,nyugott körülmények között– mondta Viktória aki próbálta csillapítani férjét.

- Legyen úgy holnap beszélünk nyugodt körülmények között - mondta közömbös hangon Patrícia.

- Viszlát senor és senora Hernández - haladt az ajtó felé. Majd amikor kinyitotta az ajtót Bernarda várta kint hogy beszéljenek négy szem közt odakint a kertben.

- Mit szeretnél Bernarda - kérdezte Patrícia.

- Mi lenne ha szövetségesek lennék és tönkre tennénk Viktóriát – válaszolta Bernarda és pezsgőt töltőt ki maguknak.

- Ha úgy gondolod hogy érdemes tönkre tudjuk tenni őt akkor legyen – kezet fogtak Bernardával és megittak egy pohárt pezsgőt.

-De tudd ,hogy én nem vagyok Sebastian felesége.-Bernarda nagyon meglepődött így egy picit nehezebb lesz az,hogy újra Patricia legyen senora Hernández.

A beszélgetést kihallgatta Erika aki úgy gondolta ,hogy el kellene mondja Sebastiannak és Viktóriának testvére ellenük szövetkezik. Amikor Patricia indulni készült Bernarda észrevette ,hogy Erika hallgatózik míg ki kísérte a vendéget húga fel sietett szobájába . Bernarda testvérére rontott ,hogy kérdőre vonja ,miért hallagta ki a beszélgetésüket .

- Mi volt a szándékod azzal hogy kihallgattal minket?- kérdezte Bernarda aki tajtékzót dühtől.

- Semmit sem akartam csak véletlenül arra jártam – válaszolta Erika .

- Drága hugicám te nekem nem tudsz hazudni már jól ismerlek – mondta Bernarda.

- De tényleg nem akartam semmit csak arra jártam.

HernándezМесто, где живут истории. Откройте их для себя