18

959 91 12
                                    

Hoseok önündeki test kitapları ile boğuşurken Jungkook yüzüne yansımış o hayranlıkla sinirli bedeni izliyordu.

Birbirlerine bir şans vermişlerdi fakat şu anlık ileriye gitmek yoktu. Jungkook, zorla kendisini Hoseok'un evine davet ettirmiş ve gelmişti ama Hoseok ders çalışacağını söylemiş ve kesinlikle 1 saattir, kafasını bir kere bile kaldırıp bakmamıştı Jungkook'a.

Bariz bir tribi ve siniri hâlâ vardı ve Jungkook bunu anlayışla karşılıyordu. "Yardım edeyim mi?" mırıldanıp saçlarını karıştırmaktan dağıtmış, sinirle dudaklarını büzmüş bedenin önündeki fizik testine baktı.

"Hayır ben kendim yaparım." homurdandı ve konu anlatımlı kitaba yöneltti bakışlarını. Bir beş dakika daha inatla soruyu çözmeye çabaladığında en sonunda pes etmiş ve kitabı Jungkook'un önüne itmişti. "Yapsan iyi olur." kollarını göğsünde kavuşturup konuştuğunda Jungkook onu ısırmak istemişti. O kadar tatlıydı ki bu sinirli haliyle.

Kalemi alıp soruyu sadece 1 dakika içerisinde çözdüğünde Hoseok daha da küplere bindi. "10 dakika... 10 dakikamı harcadım bu soruya!" sinirle ofladığında Jungkook dayanamadı ve Hoseok'un zayıf bedenini kolları arasına alıp saçlarını öptü.

"Bana kızma ama bu sinirli halin çok ateşli!" kahkaha attı ve daha sıkı sarıldı. Hoseok ise titrek bir nefes vermiş ve sessiz kalmayı tercih etmişti. Jungkook kafasını öne eğip sevdiği bedenin o hayran olduğu yüzüne baktığında yanaklarının kırmızılaşmaya başladığını görünce keyiflenmişti.

Aslında eve geldiğinden beri onu ders çalışırken izlerken bile keyifliydi. Onun yanında olduğu zaman mutluydu işte.

"Çekilirsen vücudumun ihtiyacı olan oksijeni soluyacağım. Parfümün oksijen solumama engel oluyor!" homurdanıp geri çekilmeye çalıştı. Bu denli çabuk kolları arasına girmeyi ister istemez kendisine yediremiyordu. Jungkook geri çekildi ve bir anda sandalyede oturan bedenin bacaklarından kavrayıp kucağına çekti.

Hoseok'un gözleri büyüdü ve masa ile Jungkook arasında kalan bedeni gerildi. "Ne yapıyorsun be sen?" Jungkook ellerini Hoseok'un beline sarıp yüzüne doğru eğilirken Hoseok masaya doğru gerilemeye çalışıyordu. "Jungkook! Kes şunu bak sonra olacaklardan ben sorumlu olmam!" tedirginlikle derin bir nefes verdi ve Jungkook'un yine de umursamayıp kendisine yaklaştığını görünce boynuna dişlerini bastırdı. Öyle sert ısırmıştı ki Jungkook çığlık atarak Hoseok'u itmişti.

"Sana olacaklardan sorumlu olmam dedim." omuz silkip Jungkook'un kucağından indi ve soruyu gösterdi. "Uslu dur ve bana bu soruyu nasıl yaptığını anlat. Yok uslu durmazsan bu sefer kanatana dek ısırır geri çekilmem." Jungkook boynunu ovuştururken yüzünü buruşturmuştu acıyla. Cidden bir kere öpse ne olacaktı?

The Ring :: HopeKook ✔Where stories live. Discover now