💵A szépség ereje🗂

769 76 3
                                    

Yut Lung pov.
Felkeltem az ágyból és magara tekerve a köntösömet elkezdtem rosszalkodni. Először is a nyitva hagyott széfet kezdtem el kifosztani, majd írtam még pár nullát a nekem kiallított csekkre. Hirtelen azonban meghallottam, hogy ébredezik, ezert gyorsan becipzároztam a táskát majd visszaültem az agyra és lassan, óvatosan újra masszírozni kezdtem, mintha abba se hagytam volna.
- Egy kicsit el tetszett szundikálni. - mosolyogtam. Elvigyorodott mint a tejbetök majd átfordult és a hajamat kezdte cirógatni.
- Milyen ügyes kis kezed van. Jól jönne egy ilyen ügyes kéz a cégemnél. - vette a kezébe az arcomat.
- Köszönöm az ajánlatot, de nem fogadhatom el. - mondtam majd felálltam és elkezdtem felöltözni.
Hihetetlen mi? Alig multam 16, de kifosztottam amerika egyik legnagyobb vállalatának az igazgatóját. Lehet, hogy ennek a pénznek csak a fele lesz az enyém és allandóan ágyba kell bújnom velük, de legalább èlek. Bár ha úgy vesszük ennèl még a halál is jobb. Hazaérve a bátyáim vigyorogva számlálják a pénzt és az aktákat, amiket elloptam.
- Szép munka! Ismét kitettél magadért! Mondhatjuk, hogy teljes odaadással dolgozol.
- Nem féltek, hogy egyszer észreveszik vagy lebukunk. Kihívhatják a rendőrséget.
- A rendőrséget? - nevetnek fel majd a legidősebb odasétál hozzám.
- És mit mondana? "Segítség! Tízmillió dollárt költöttem egy férfi prostira!" Röhejes! - mondta majd visszasétált az asztalához, én pedig a szobámba. Odabent magamra zártam az ajtót majd elmentem zuhanyozni, hogy annak a rohadéknak a bűzét lemossam magamról. Szerencsére sikerült. Bebújtam az ágyba, de előtte elővettem a párnám alól a kincsemet. Egy félhold alakú drótcsatt, amin egy kis kék üvegkő lógott. Mindig magamnál tartottam, hisz ez volt az utolsó kedves gesztus, amit valaki tett értem. Egy fiú vette nekem, csak, hogy ne sírjak. Shorter Wong. A neve örökre az elmémbe égett. Vajon vele mi van azóta? Biztos jobban van mint én. Ő volt az egyetlen, aki anyám halála után kedves volt hozzám, pedig alig ismert. Vajon látom még őt?

Elveszett virág (Befejezett)Where stories live. Discover now