💖A szívek harca💔

645 56 2
                                    

Shorter pov.
Azóta is csak Ash kerdésén jar az eszem, de nem könnyű úgy, hogy Yut Lung ül mellettem. Sosem érdeklődtem a fiúk iránt, de Yut Lung annyira más. És most nem arról beszélek, hogy egy lánnyal vetekszik a szépsége, hanem arról, hogy milyen nyugodt, szeretetre vágyó és türelmes.  Vajon ő mit gondolhat rólam? Most épp úton vagyonk Cape Cod - ra, a helyre ahol Ash a gyerekkorát töltötte. Kellett pár cucc a bátyja holmijából. Ekkor a kocsi egy nagyot huppant és Eiji kezéből kiesett a kamera. Mindenki hallotta ahogy kattan egyet majd Yut Lung kapta el. Megnezte majd hangosan nevetni kezdett.
- Mi az? - kerdezte Ibe-san. Yut Lung a kezébe adta a gépet mire a japan férfi is nevetni kezdett. Én csak értetlenül bámultam mire Yut Lung mellém kúszott és megmutatta, hogy mi a nevetés tárgya. A kamera véletlenül fotózott és lekapott egy dülledt szemű, UFO - ra hasonlító Eiji - t. A kezembe akartam venni a gépet, hogy jobban lássam, de véletlenül Yut Lung kezét fogtam meg. Megszeppenten pillantottunk egymasra majd elengedtem gyorsan a kezét. A hófehér arca egy enyhe rózsapírt vette fel majd visszament Eijihez.

Yut Lung pov.
Ég az arcom és a kezem azon a ponton ahol megfogott. De miért érzek így? Ez annyira fura. Megannyi férfi megérintett már, de Shorter annyira más. Nem undorodom az érintésétől, sőt, szinte már vágyakozok utána. Ez annyira fura.
- Meddig tagadod még? - kerdezte Riji suttogva.
- Megis mit?
- A hülye is megállapíthatja, hogy tetszik neked és szinte biztos, hogy fordítva is igaz. - mutat Shorterre aki a kezét nézte. Azt a kezét, amivel hozzám ért.
- Nem tudom. Nekem nem szabad, nem lehetek szerelmes. - magyarázom mire csak kérdően néz rám.
- Ebben a világban kegyetlen, farkastörvenyek uralkodnak. Mindenkit zsarolni, megölni vagy bántani akarnak. Kötődni valakihez, szeretni valakit, túl kockázatos, mind a két fél szempontjábol. Egyszerűen nem lehet és kész.

Elveszett virág (Befejezett)Where stories live. Discover now