💖Öröm/Harag🔫

411 41 6
                                    

Yut Lung pov.
Shorter majd kicsattan örömében, ami elég feltűnő a többieknek is. Hisz még csak Eiji tudja rajtunk kívül, hogy terhes vagyok. Őt pedig megkértem, hogy ne mondja el senkinek mert én szeretném megmondani.
Épp ezért megkértem Asht, hogy hívjon össze mindenkit. El is jöttek. Legnagyobb meglepetésemre még Sing és Cain, afró amerikai banda vezetője is eljött, de még Max és Ibe-san is. Nem számítottam ekkora tömegre.
- Szóval miért is vagyunk itt?
- kérdezte Max. Eiji már tudta miről van szó így ő csak bíztatóan mosolygott.
- Igazság szerint Yut Lung szeretne mondani valamit, szóval átadom neki a szót. - mondta Ash és arrébb állt.
- Köszönöm, Ash. Jó estét! Szóval azért vagytok mind itt mert egy fontos hírt szeretnénk közölni Shorterrel! - mosolyogtam a vállamat átkaroló férfira.
- És mielőtt Yut Lung bármit is mond, nem akarok sem előítélkezést, sem pedig megjegyzéseket! - mondta fenyegetően mire a vállára tettem a kezem, hogy higgadjon le.
- Szóval... Shorter meg én... Nekünk.... Babánk lesz... - mondtam és a hasamra simítottam mire az egész szobán átfutott a meglepettség. Az uralkodó és idegtépő csend kb. egy percig tartott majd Max odarohant hozzánk és megölelt minket.
- Gratulálok, srácok! Biztos csodás szülők lesztek! Ha bármi kell hozzám és Jessicahoz fordulhattok.
- Kibèkültetek? - kerdeztem mire kínosan megvakarta a tarkóját.
- Ööö... Izé.... Nagyjából. - motyogta zavartan. Ash hátbaveregette Shortert és... Megölelt engem.
- Gratulálok. - mondta. A többiek is mind gratuláltak, de ekkor Lao megragadta a pólómat és már épp lekevert volna egyet nekem mikor Shorter időben megmentett.
- Megőrűltél? A franc bajod van, rohadék? - kérdezre indulatosan Ash.
- Felfogtátok mekkora bajba kevert most minket!? Ő meg a nyavajás kölyke csak bajt hoz az egész bandára! Mágnesként vonza majd a fegyveres orvgyilkosokat! El kell tűnnie, vagy neki vagy a gyereknek! - üvöltette mire Shorter csak magához szorított, Max védelmezően állt előttünk, Sing pedig levágott Laonak egy jobb egyenest.
- Felfogtad te, hogy miket beszélsz?! Húzz innen a büdös francba! - kiáltotta.
- És ha egyszer is meglátunk teged Yut Lung vagy a babája közelében nem úszod meg ép végtaggal, azt garantálom! - kiáltotta Ash. Lao morogva valamit az orra alatt kiment. A többiek pedig lényegében szent esküt tettek nekem, hogy az életük árán is megvédenek. Engem és a kicsit is.

Elveszett virág (Befejezett)Where stories live. Discover now