☘Egy kis nosztalgia☘

585 54 17
                                    

Yut Lung pov.
Megérkeztünk, arra ébredtem, hogy Ash elhúzza a ponyvát és meglepetten bámul. Kerestem az okát és rájöttem, hogy Shorter vállán aludtam. Mint a villám szétröppentünk és kínosan mosolyogtunk egymasra.
- Elnézést a....
- Ugyan, semmiseg! Örülök, hogy... Felajálhattam a vállamat. - masztunk ki a kocsiból. Bevallom, lattam már szép helyeket, de Cape Cod felkerül a legszebbek közé.
- Ez a hely gyönyörű.
- Hihetetlen, hogy csak 500 m - re van New York - tól, ugye? - lépett mellém Shorter.
Lementünk egy fogadóhoz, ahol egy szép, kedves tekintetű nő állt a pult mögött.
- Szia, Jennifer!
- Aslan? Jim! Jim, gyere gyorsan! - kialt a nő mire egy morcos ember lép elő. Hasonlít a 3. bátyámra, mármint mind belsőleg, mind külsőleg, legalabbis szerintem. Rendeztek egy igencsak szép vitajelenetet majd miután megkaptuk a kulcsokat a többiek elhúztak. Lattam, hogy a nő szekelet pakol és odamentem hozzá.
- Segíthetek?
- Nagyon kedves vagy, köszönöm. - mosolygott rám hálásan és mutatta, hogy hova vigyem a székeket. Miután vegeztünk is maradtam, beszélgetni, de visszajött az öreg.
- Hát ez meg ki?
- Jim! Csak segített nekem pakolni a székeket! Nagyon kedves lány! - mondja Jennifer mire én felnevetek.
- Sajnalom, hogy kellemetlen helyzetbe hozom Jennifer, de én épp fiú vagyok mint Ash vagy a többiek. - nevetek mire szegény nő ijedten a szájához kap. Az öreg mintha kevésbé lenne morcos, leült mellém.
- Ahhoz képest, hogy állítólag tököd van, egész lányos az arcod.
- Tudom.
- Gondolom sokan rád is mozdulnak e miatt. Mit dolgozol? Modell vagy, vagy talán sztriptiztancos?
- Jim! - szól rá Jennifer, de csak legyintek, hogy semmi baj.
- Bár csak annyi volnék, még a sztriptiznek is jobban örülnèk mint annak, ami tényleg vagyok. Prostituált vagyok. - mondom mire az öreg lefagy, láthatóan felidéztem valamit. Már épp szabadkoztam volna mikor betoppant Shorter.
- Hát itt vagy! A fiúkkal már aggódtunk, hogy merre vagy!
- Itt maradtam segíteni Jennifernek pakolni, aztán beszélgettünk és elszaladt az idő. - mosolyogtam rá majd megindultam kifelé. Elköszöntem Jim - től es Jennifer - től, majd elindultam fel a parton, alig leptem kettőt mikor megcsörrent a telefonom. A kijelző lattán pedig elfogott a panikroham. Lee Huan Lung. A legidősebb bátyám. Felvettem.
- Ha... Hallo?
- HÁROM KIBASZOTT MÁSODPERCET KAPSZ, HOGY ELMONDD, HOGY A BÜDÖS FRANCBAN VAGY, TE SZUKA!!!!

Elveszett virág (Befejezett)Where stories live. Discover now