💐Meglepetés➕

351 37 5
                                    

Shorter pov.
Aláírtuk a papírokat és ezzel váltam az én gyönyörű Yut Lungommal hivatalos házasokká. El se hiszem, hogy ez végre megtörtént. Yut Lung és a fiam a leggyönyörűbb család, amit ember csak álmodhat, legalábbis nekem. Már visszamentünk az étterembe és mindenki nagyszerűen mulat.
- Szeretlek. - kaptam egy puszit az arcomra és átölelt. Én is átöleltem őt és sunyiban megcsikiztem az ölében vihàncoló Linget. Sokkal kivirultabb mióta Yut Lung visszajött.
- Bejelenteni valóm van! Igazából két bejelenteni valóm van! Az első! A bátyáim halála után kutattam és kiderült, hogy a múltban mindent az én nevemre írtak, arra az esetre ha lebuknának. Szóval törvényesen én vagyok a Lee család tulajdonában lévő összes bank, cég és telek tulajdonosa. - mondta mire az összes létező döbbenet reakció lejátszódott az asztalnàl. Maxnek kiesett a szájából az étel, Ash kiköpte az italt, stb. Ami engem illet csak tátott szájjal bámultam rá. Ezek szerint Yut Lung immár az egyik leggazdagabb ember az államokban. Ez részben jó, hisz eszem ágában sem volt nélkülözni, de mi lesz a riválisokkal? Latszólag észrevette az aggódó tekintetem és megnyugtatva a vállamra tette a kezét.
- De ezt nem lennék képes egyedül csinálni, ezért mindent felosztok. A pénzt pedig arra fogom használni, hogy elhozzam a teljes békét Chinatownba. Ehhez szükségem van a családomra és a barátaimra is. - ezt már éjjenzés követte. Hihetetlen. Ekkor azonban beugrott valami.
- És mi a második bejelentés? - kerdeztem mire Yut szélesebben elmosolyodott.
- Nos... - elővett egy kicsi dobozt és a kezembe nyomta. Kívsncsian kinyitottam miközben körülöttem mindenki kívancsian figyelt. A doboz tartalmatól viszont sokkot kaptam. Egy pozitív terhességi tesztet tartpttam a kezemben.
- Ez most komoly? - kerdeztem izgatottan mire Yut Lung sikítva a nyakamba ugrott.
- Igen! Terhes vagyok! - kiáltotta. A körülöttünk ülők mind hangosan ujjongani kezdtek és tapsolni. Tehát már készülődhetünk a legújabb kihívásra, ami a családalapításunkat jelenti. Egy új élet, amibe immár ketten lephetünk át. Hárman, oké, négyen.

Elveszett virág (Befejezett)Where stories live. Discover now