56. Jisung on mun

374 19 47
                                    

Minhon pov

Meillä oli nytten kissa nimeltä Hamu. Eli meillä oli nyt kokonainen perhe. Hamu oli meidän vauvamme, jota kumpikin rakastimme.

Toisaalta Hamu piti vain Jisungista. Hän sähisi aina minulle, mutta silti olin mukava hänelle ja annoin rakkautta.

Kaikki oli jälleen vain hyvin. Paitsi Jaemin oli pieni ongelma. Tiesin hänen yrittävän vielä jotain, sillä olin nähnyt hänet puhumassa Jisungille joskus kävellessäni luokkaan esimerkiksi.

Jaemin ärsytti minua niin, että teki mieli vaan hakata hänet. Niikun ihan vaikka kuoliaaksi. Hän todellakin ansaitsee sen.

Olin kävelemässä kouluun Jisungin kanssa, pidellen toisiaan käsistä. Nuorempi selitti minulle jotain hänen unestaan, mutta minua ei kiinnostanut. Minua häiritsi Jaeminin kommentti Jisungin eilen postaamaan kuvaansa.

Joten, olin suunnitellut, että tänään antaisin hänelle turpaan. Hakkaisin hänet verille suoraan rehtorin edessä. En tiedä miksi, mutta niin minä halusin tehdä.

_


Ja niin mä tein.

"Hei aasi!" Mä huusin käytävän toiselta puolelta.

Jaemin kääntyi katsomaan minua, ja kaikki muutkin käytävällä. Otin nopeita askelia Jaeminia kohti, mutta pysähdyin jonkun matkan päähän hänestä.

"No, mikä on?" Tuo kysyi, ottaen pari askelta lähemmäs minua.

"En haluis omia ketään, mutta sä et nyt aivan näytä tajuavan.. Jisung. On. Mun." Nostin nyrkkini ja löin häntä turpaan.

Oppilaat käytävällä alkoivat kuvaamaan, ja jotain opettajia tuli paikalle. Mikään ei voinut estää minua vaikka tappamasta tuota idioottia.

Onneksi Jisung oli terkkarilla, mutta näkisi tämän kuitenkin varmaan netistä myöhemmin.

_


"Minho mikä sua vaivaa?" Jisung kysyi minulta.

Kohautin olkapäitäni.

"VaStAA mulle!!" Hän huusi.

"Sä et tehny sille mitään, ni mun oli pakko" Kerroin.

"Saatana minho, tajuuks sut on erotettu!" Nuorempi kertoi.

"Se oli se pointti. Ei mua vittuakaan kiinnosta mikään koulu, ymmärrätkö? Tee säki jotai tyhmää ja hanki ittes erotetuks, sit voidaa vaa chillaa ja elää rennosti. Muutetaa vaikka ulkomaille ja vaik mitä!" Selitin.

"Minho, ei." Jisung vastasi. "Eksä tajua? Me ei voida tehdä mitään ei saada rahaa koska ei päästä töihin mihinkään koSkA mE ei pÄäStY koUluSTA läPi!"

"Muutetaan Italiaan" Sanoin.

"ArGh mul menee hermo suhun! Voiks sä joskus ees vittu kuunnella mua?!" Jisung huusi ja lähti huoneeseemme paiskoen oven.

En tiedä mitä muka tein väärin, mutta Jisung todellakin suuttui siitä. Ensimmäistä kertaa oikeasti näen Jisungin vihaisena.


_



Kuukausia kului, ja riitelimme Jisungin kanssa vain enemmän ja enemmän. Joka aamusta iltaan kinastelisimme, maailman pienimmistä ja turhimmista asioista.

Joskus ne jopa päättyivät siihen, että jonpikumpi lähti muualle yöksi. Yleensä Jisung. Monet ovat kertoneet meille, että meidän kannattaisi erota sun muuta paskaa.

Me rakastimme toisiamme, ja se riitti. Ei meidän tarvinnut erota, koska riitoja tuli päivittäin. Tai koska yhdessä olo heikentyi. Ja koska muut kertoivat meille niin.

Mutta yhtenä iltana....

"Kuuntele ku sulle vittu puhutaan!" Mä sanoin.

"Koko aja." Jisung vastasi naama näytössään.

"Vittuun se puhelin!" Mä sanoin ja otin sen itselleni. Ei ollut tarkoitus katsoa mitä nuorempi teki, mutta kun mä näin sen ihan vahingossa, en voinu olla lukematta.

"Minho anna tänne se!" Jisung huusi ja yritti ottaa puhelinta takaisin.

"Joo. Ihansama. Pidä hauskaa sit sen Jaeminin kans." Sanoin ja heitin nuoremman puhelimen, en edes tiedä minne ja lähdin. Ja eipä Jisungia näyttänyt kiinnostavan minä enään.

Pamautin oven kiinni ja lähdin kävelemään kauas meidän talosta. Olin niin vitun vittuuntunut, miten Jisung voi vieläkin jutella sille vitun mulkulle? Ja vielä kuulemma se oli tulossa meille tänään. No just.

Mä yritin vaan selventää meidän pääsiäisloma suunnitelmia, kun hän vain "mhm" "joo" "ok" ilman että katsoi edes minua. Huomattavasti Jaemin oli kiinnostavampi.

Mä kävelin niin kauan, kunnes törmäsin tolppaan ja kaaduin maahan. Oli jo pimeää eikä paljoa liikennettä ollut.

Nousin ylös pidellen päätäni ja tajusin, että olin juuri jonkun klubin edessä. Virne nousi kasvoilleni, ja päätin mennä sinne sisään.

Musiikki oli niin kovalla, ettei ajatuksiakaan kuullut. Ihme, että pääsin edes sisälle. No kai minä niin vanhalta sitten näytin.

En ole ollut ennen missään klubissa, joten tämä oli uutta. Halusin vain juoda jotain, ja tehdä typeryyksiä.

Menin baaritiskille, ja pyysin jotain alkoholia. Minä vedin pari drinkkiä, kunnes joku kookkaampi mies tuli istumaan vierelleni.

"Mitäs poika yksin juo?" Hän kysyi. En osannut kertoa oliko hän jo kännissä vai ei.

"Tuliko ero poikaystävän kanssa?" Hän kysyi.

En tiedä miten hän tiesi minun olevan homo, mutta ei tuo minua haitannut. Päätin vain nyökätä hänelle.

Mies tarjoi minulle enemmän ja enemmän drinkkejä, jotka minä sitten typeränä vedin. Ihansama minulle vaikka tuo raiskaisi minut, tai kidnappaisi. Mitä tahansa vain, ei Jisungia kuitenkaan kiinnostaisi. Voisin vaikka kuolla, eikä poika huomaisi mitään.

Niin toivottavasti hänellä on sitten kivaa sen vitun mulkun kanssa.


_


Olin sängyllä puoli alasti. Hengittäminen oli vaikeaa, ja teki mieli vain huutaa ja itkeä. En sittenkään antanut miehen tehdä mitä hän halusi. Hän kyllä aloitti, mutta lopetin hänet ennen kun tuo sai housuni pois.

Mies raivostui minulle ja löi minua. Tunsin kirvelyä silmäni kulmassa. Miehen kynsien pitkien kynsien takia, tuo oli vahingossa raapassut minua.

Mies oli jo lähtenyt, ja niin minäkin halusin. Halusin vain olla Jisungin lämpimässä halissa, omassa sängyssämme. Mutta minulla ei vain ollut mitään voimaa liikkua. Sain juuri ja juuri peiton päälleni, ja yritin nukkua.

Korjaamaton virhe ||MINSUNG||fin||Where stories live. Discover now