Deel 3

737 20 2
                                    

Salma pp
Tot er een busje voor me stopte. Een groep mannen stapte uit ik rende weg maar hun waren sneller ze pakte mij en vanaf toen zag ik zwart.

__________

Ik opende mijn ogen "waar..." "goedenmorgen schoonheid!" "AAAAGGHHH KANKER OP!" Hij gaf me een klap. "Jij gaat geld voor me verdienen a hoer!" "Ik ga helemaal niks!" Ik was vast gebonden aan een stoel de deur ging open een jongen kwam naar binnen "dit is je 'begeleider'" de jongen had een D2 broek aan, louboutin schoenen, in gold we trust t shirt, een gouden ketting en een pet. Ik keek weer naar Faisal ik gaf hem een glimlachje en ging met mijn gezicht dicht op die van hem "nooit dat is voor je ga werken. Op deze manier!" En ik spuugde in zijn gezicht. Hij veegde zijn gezicht af "je hebt geen keus schatje ga je maar klaar maken je cliënt voor vanavond staat al op je te wachten!" En hij liep weg. "IK VERMOORD JE IK ZWEER HET JE FAISAL JE GAAT SPIJT KRIJGEN VAN DIT!" Me 'begeleider' "marouane" "hoorde je mij vragen om jou naam ofzo?!" Hij pakte me bij mijn keel "ik ben Faisal niet heb respect!" Ik knikte en hij maakte me los. "Volg mij en praat tegen niemand en kijk naar niemand!" "Ze3ma ik zal gezellig een gesprek gaan voeren met een van jullie psycho's!" Hij zuchtte en liep naar buiten ik volgde hem. "Oke dit is jou kamer" ik liep naar binnen hij ook en hij deed de deur achter zich dicht. Ik keek even rond "doe die deur open ik wil weg! Ik ga niet voor je werken! Wesh denk je serieus dat ik ene hoer ga worden oullah?" "Je hebt geen keus!" Hij liep de kamer uit en deed de deur opslot. "LAAT ME GAAN! MAROAUNE IK MEEN HET IK KAN DIT NIET!" Ik hoorde hem weg lopen.

_________

Faisal pp
Ik heb Salma al een paar dagen. Ik stond voor het raam te kijken naar buiten tot me iets op viel. "Is dat? MAROUANE!" En ik rende naar buiten "MAROUANE! WAAR IS HIJ?" "Ik weet niet meneer" zei een van mijn beveiliging. Dan maar zelf ik rende naar buiten "SALMA KOM TERUG NU!" Ze trok een lange sprint ik begon snel achter haar aan te rennen. Ik pakte haar bij haar arm en liet haar op de grond vallen, ik ging boven op haar liggen. "Weet je wat je te wachten staat? Ik moet he straffen!" Ze schudde haar hoofd terwijl ik met haar kusjes in haar nek begon te geven. "NEE FAISAL KANKER OP!" En ze probeerde mij van haar af te duwen. Ik deed haar benen om mijn middel heen "BLIJF LIGGEN A KHBA!"


Salma pp
Hij heeft me gepakt. "FAISAL NEE ALSJEBLIEFT IK DOE ALLES WAT JE WILT IK MEEN HET DOE ME DIT NIET AAN!" Hij begon zijn riem open te maken.......





Heyyyy babbes
Wat vinden jullie van dit deel?
Vergeet niet te stemmen, het boek te delen en een leuke comment achter te laten❤️❤️❤️

She is mineWhere stories live. Discover now