Deel 18

314 14 16
                                    

Salma pp
Ik ging in mijn kamer Netflix kijken, de dag ging zo snel we hebben nog samen gegeten maar geen woord gewisseld.  Ik ging naar de badkamer en deed me ding daarna ging ik in mijn bed liggen en Netflix kijken tot de deur open ging "weltrusten" "weltrusten" en hij ging weer weg. Never dat hij er achter kan komen.

Marouane pp
Ik belde de beste mattie van haar broer. Hij heeft mij het hele verhaal verteld. "Shittt man, waarom deed hij dat?" "Hij haatte haar, eigenlijk wilde hij haar dood hebben" "heftig man, thnxx man ik spreek je later" "weltrusten ik spreek je" pfff ik kan het niet vergeten na wat hij me heeft verteld.

Salma pp
Ik had totaal geen slaap, rond 11:00 pm hoorde ik de deur van buiten dicht gaan. Ik stond op en ging naar de woonkamer ik checkte elke ruimte de sleutels van marouane waren weg. Ik ging naar zijn kamer hij was weg, "Wtf gaat deze nu buiten doen?" Ik pakte een kussen en ging in de woonkamer liggen.

Marouane pp
Ik kwam rond 01:00 am thuis, ik liep de woonkamer in salma lag op de bank te slapen, ik ging voor haar zitten "je bent de mijne" zei ik zacht ik ging met mijn hand langs haar wang en toen langs haar schouder ze pakte me hand vast maar echt stevig en schreeuwde "NEEEEEE!!!" Ze was geschrokken  "Ahah gaat het?" Ze sloeg mijn hand weg, "wat is jou probleem?" "JIJ! JIJ BENT MIJN FUCKING PROBLEEM!" Ze pakte haar kussen en ging naar haar kamer en sloeg de deur dicht en ging slapen. Ik ging ook naar mijn kamer om te slapen.
Volgende ochtend
Ik stond op deed snel me ding legde alles klaar ontbijt enzo en ging toen die gek wakker maken. Ik klop niemand reageert alweer. Ik open die en ze ligt op de grond "salma? Ey salma?" "Wat is.." "heb je op de grond geslapen?" Ze stond op en ging gewoon naar de badkamer. "Kon gewoon reageren!" "Houd je bek gewoon! Sukkel" ik ging naar de woonkamer alles nog goed neer leggen.

Salma pp
Ik liep weg omdat ik weet dat hij gaat vragen hoe dat is gebeurt. Ik was klaar met me ding doen en keek in de spiegel "happy birthday, als je er nog blij mee kan zijn" zei ik zacht. Ik liep naar de woonkamer, "wat is dit?" "Gefeliciteerd" "nee omg dit hoefde je echt niet te doen, dankjewel" ik gaf hem een knuffel "Tuurlijk wel, yallah kom zitten" we begonnen samen aan het ontbijt hij stond op en ging naar zijn kamer zomaar, ik gewoon verder met eten want eerlijk het is fuckinggg lekker echt klasse hoor. "SALMA DOE JE OGEN DICHT!" "WAAROM?" "DOE!" "Oké" ik deed me ogen dicht, ik hoorde van alles allemaal herinneringen kwamen in me op ik voelde iets bij mijn voet. "Wat..? Omg" "eyyy man nu is de verrassing verpest." "Wat is dit?" "Tas die leeg is" zei hij sarcastisch "je hoeft dit niet te doen ik meen het, het is te veel" het ware iets van 9 grote designer tassen met cadeaus erin. Hij legde de tassen neer die hij nog in zijn handen had en kwam naar mij toe "je verjaardag die mag niet overgeslagen worden" ik keek hem lang in zijn ogen aan omgg die ogen zijn prachtig ik stopte met kijken en hij tegen over me zitten. "Ga je het nog uitpakken of wat" ik pakte de eerste tas en ging zo van alles uitpakken. Nadat ik alles had uitgepakt stond ik op en gaf hem een knuffel "dankjewel" "ik heb nog iets" "wat?" "We gaan naar een Spa" "wat? Jij en ik?" "Ja wij" "oké"
En zo verliep de ochtend in de middag moest hij weg, en ik bleef gewoon thuis ik had een boek en ging daar in lezen tot meneer kwam. "Gaan we?" Vroeg hij "ja maar ik ga me eerst even omkleden" hij knikte ik liep naar mijn kamer "tfoeee ik heb geen kort broekje" ik deed snel ff mijn zwem kleding aan en een oversized t shirt overheen en ging met me lichaam achter de deur je wete dat hij alleen mijn hoofd ziet. "Ey heb jij een extra zwembroek?" "Nope waarom? Heb je een jongen mee gevraagd?" "Een nee is genoeg!" En ik deed de deur dicht en ging snel wat 'normale' kleding aan doen zodat we konden gaan. Het was een privé Spa supper mooi glow in the dark. We hadden eigen muziek, jacuzzi, zwembad, eten echt gewoon alles alleen massage moest boven maar boeit niet.

Maroaune pp
Tuurlijk had ik een extra zwembroek maar dat weet zij niet. Ze wil die litteken verbergen, dacht het ff niet. Mohim die Spa is wel echt lijp, salma dook ik het zwembad en ging zwemmen. Ik ging met haar mee wat hadden gewoon een gesprek over ditjes en datjes. Ik duwde haar onderwater, ze gaf me een trap en ik liet haar gelijk los die trap was zo hard dat ik tegen de rand van dat zwembad aan kwam. "Aaghhhhh fuck!"



Heyyy babbes
Wat vinden jullie van dit deel?
Vergeet niet te stemmen en te delen.
❤️❤️❤️❤️

She is mineWhere stories live. Discover now