Deel 9!

538 16 5
                                    

Salma pp
"Soufian wat heb ik gedaan dat ik dit allemaal verdien?" Hij bleef stil en keek me aan. "Je hebt niks gedaan" "waarom overkomt mij dit? Waarom deed hij zo?" "Ik weet het niet, ik ga je helpen don't worry" "met wat? Ervoor zorgen dat ik hem niet vermoord?" "Maak je maar niet te veel druk safe" ik knikte en legde me hoofd in mijn handen. "Wie is Amir?" Ik bleef even zo zitten alsof ik niks heb gehoord. Ik keek hem aan na die 2 minuten ofzo. "Niemand!" "Salma plss zeg" "niemand" "weet je zeker?" Ik begon zachtjes te huilen ik kon me zelf niet meer tegen houden. Soufian nam me in zijn armen "ik mis hem Soufian ik mis hem hij was de enige die ik nog had" "ssst safe Ewa vertel wat hij van je was dan ik met je mee praten ik zie dat je daar aan toe bent" ik veegde me tranen Soufian ging tegen over mij zitten. "Amir, was mijn neefje het was de zoon van mijn zus" "wat? Wacht maar ik begreep dat je alleen maar broers hebt?" "Klopt me ouders willen geen meisjes me zus hebben ze op haar 20ste uit huis geschopt." Ik zag dat hij daarvan schrok "ik hiep haar altijd ookal was ik nog best jong, ik stond altijd aan de kant van mijn zus ik heb haar in alles geholpen" "waar is Amir en je zus?" Ik nam een diepe zucht terwijl mijn ogen vulde met tranen

"NEEEEE ALSJEBLIEFT NEEEE HIJ WEET NOG NIKS. OKE SAFE IK DOE ALLES ZE GAAN WEG IK  WERK VOOR JE ALLES LAAT HUN MET RUST" "sorry ik doe alleen mijn werk" ik sprong voor Amir en mijn zus. "Van wie moet je dit doen?" "Je vader!" "Alsjeblieft ik smeek je geef aan mij dit ding ik geef je 10 miljoen plus een Vila e n tickets naar keuze ga ik zeg dat ze dood zijn alsjeblieft laat ze leven. Ik heb niets anders" "Salma!" Een zware mannen stem die mijn botten zelfs doet rillen. Mijn vader. Ik draaide me om "papa zeg dat dit niet waar is! Dit moest niet van jou! Dit kun jij nooit hebben gedaan!" "Yallah pak haar zet haar op die stoel!" "PAPA NEEE ALSJEBLIEFT!!" Ik werd op de stoel vast gebonden mijn vader pakte Amir en legde hem voor mij neer op de grond op zijn knieën en mijn zus daarnaast. "AMIR HBIB DJALI. IK HOU VAN JE ALSJEBIEFT PAPA DOE DIT NIET" "safe khalti Salma ik ga naar mijn vader niet al te verdrietig zijn" 2 mannen hielden mijn hoofd vast zodat ik er naar bleef kijken en andere twee hielden die van mijn zus vast. Me vader kwam naast mij staan "zie je het goed kijk wat er nu gaat gebeuren!" BAM "NEEEEEEEE AMIIRRRRR NEEEEEEEE LAAAT ME LOSSSSSS" BAM en daar ging mijn zus.

"Ze zijn....dood" en ik barstte uit in tranen. "Het spijt me dat ik het vroeg. Ik had het nooit moeten vragen" "nee het geeft niet" "ik ga even water voor je halen oke?" Ik bleef naar buiten kijken "Amir je was zo jong hbib djali ik zal je nooit vergeten alles wat we deden en hebben mee gemaakt."



Soufian pp
Ik hoorde Salma wat zeggen ik besloot om bij de deur te blijven staan en te luisteren. Marouane zag het en kwam erbij staan hij wilde naar binnen ik hield hem tegen "ben je lijp je weet niet wat je hebt gedaan he? Blijf luisteren misschien dat je er iets van snapt en je die hersenen van je gaat gebruiken!"
"En mijn lieve zus jij was de enige familielid die echt voor mij zorgde ik houd ziels veel van jullie ik zal jullie nooit kunnen vergeten. Ik hoop dat jullie mij vergeven voordat ik jullie niet heb kunnen beschermen vergeef me alsjeblieft ik had liever dat hij mij had vermoord en jullie liet gaan. Inshallah zijn jullie nu herenigd met ze drieën een prachtig gezin. Lieve zus inshallah kom ik op een dag ook de goede tegen en krijg ik ook een prachtig gezinnetje net als jou. Als ik hier ooit uitkom zo niet dan zullen wij ook snel herenigd zijn"
Ik keek naar marouane. "Beter voor je ga je je nu gewoon gedragen. Zorg ervoor dat ze eruit komt!" Hij keek me aan "Soufian ik wilde het haar niet aandoen ik heb het je toch uitgelegd" "tazzz probeer je te beheersen" we liepen naar binnen.

Salma pp
"Hey Salma hier ik heb wat water voor je" "oh dankjewel" ik zag marouane bij de deur staan. Nadat hij merkte dat ik hem heb opgemerkt hadden we voor een lange tijd oogcontact. "Ik laat jullie wel even alleen" zei Soufian. "Ik zie je" "dankjewel voor alles" "ik heb niks gedaan. Yallah zorg goed voor je zelf ik zie je nog" "doei" Soufian ging weg en marouane kwam......



Heyyy babbes
Wat vinden jullie van dit deel?
Vergeet niet te stemmen, het boek te delen en een leuke comment achter te laten

Xxx schrijfster❤️❤️❤️❤️

She is mineWhere stories live. Discover now