Deel 14

427 16 8
                                    

Marouane pp
Salma begon snel te ademen en kneep in de deken. "Amir ik bel je later!" En ik ging op. Ik weet niet wat ik deed ik probeerde haar een soort van wakker te maken en te kalmeren te gelijk. "Salma!" "AMIR??! ZINEB?! alsjeblieft laat me niet... alleen! Zineb! Kijk naar me NEEEEEEEE!" En ze gilde en schrok wakker. Haar ogen waren drijf nat, ze keek me geschrokken aan.

Salma pp
Ik zag Amir en zineb me zeefje en mijn zus, weer voor me ik kon met haar praten en plotseling werden ze weer vermoord. Ik keek marouane aan, hij veegde mijn tranen weg. Hij stond op en gaf me een knuffel, na een paar tellen liet hij los. Hij stond op en ging naar de keuken. Ik begon harder te huilen en ik schreeuwde het uit, "WAAAROMMMM WAAROM MOEST MIJ DIT OVERKOMEN?!" "SALMA! SAFE STOP!" Marouane kwam aanrennen met een glas water in zijn handen hij legde het glas neer en pakte me bij mijn hoofd. Ik pakte zijn polsen "ik kan dit niet meer! Waarom heb je mij niet vermoord? Maroaune waarom?!" Stoppen met huilen kon ik niet. "MAROAUNE IK WIL NIET MEER HIER ZIJN!" "Salma! Je moet je sterk houden voor hun!" Hij veegde mijn tranen weg en ging op de stoel naast me zitten. "Alles in me leven is verpest niks is goed gegaan." Hij keek naar de grond en bleef stil.

Marouane pp
Salma zei dingen waar ik geen antwoord op wist. Wat moest ik antwoorden ik zweer het jullie ik had geen idee. ze stond op en BOEM! Ze viel weer, net voordat ze de grond raakte pakt ik haar op. Ik liet me gaan en ik bleef ik haar prachtige ogen kijken. "Uhmm sorry gaat het?" Vroeg ik "dankje ja" "wat wilde je?" "Frisse lucht maar laat maar" ik deed het raam voor haar open "ik wist niet dat ze open konden" "Ewa dan weet je het nu. Ey 3andek je gooit jezelf naar beneden ofzo" "nee tuurlijk niet" ik lachte even naar der. Tfoe ik heb dit gedaan.

Salma pp
Ik keek uit het raam naar de levenden stad. Prachtig zo een uitzicht. "Wil je iets drinken?" "Nee" hij ging op de stoel zitten om ook naar buiten te kijken. Hij keek wat op zijn telefoon. "luister ik moet ergens heen ik zie je straks nergens heen gaan." "mhmm" "er is niemand die hier heen hoort te komen dus niet open doen als iemand komt" ik gaf hem een snelle blik en keek weer verder. Hij ging eerst nog naar zijn kamer en toen ging hij weg. Toen ik hem buiten zag weg rijden ging ik naar zijn kamer en ging zoeken naar het ene waar hij naar op zoek was. BONUS! het was een gun ik pakte het. Ik keek snel nog in de spiegel. ' Houd je hoofd op. Denk na over wat jij wilt' ik liep naar de woonkamer. "hello lady" "Klause" " Je kent me nog." "wat kom je doen?" "als ik jou dat ga vertellen nu dan ga je dat niets leuk vinden. Ik bedoel maar wie wilt er nou ontvoerd, vermoord, mishandeld of gebruikt worden om iemand te chanteren. Niemand toch? maar uhh dat is voor nu niet belangrijk" 2 van zijn mannen kwamen mijn kant op "STOPP!" Hij gebaarde naar ze en ze stopte met lopen. "is er een probleem?" "Is er een probleem? JA! er is een probleem. Wat de Hell denk je wel niet dat ik een fk pop ben je van alles met mij kan doen en meenemen wanneer jij maar wit en hoe jij dat wilt." ik lette ff niet op en BOEM!





heyyy beautys

wat vinden jullie van dit deel?

vergeet niet te stemmen een leuke comment achter te laten

She is mineWhere stories live. Discover now