Deel 17

300 14 13
                                    

Marouane pp
Ze trok me terug ik belandde op haar. We keken recht in elkaars ogen, ik bewoog mijn hoofd naar die van haar en kuste haar "schat dit wil je niet" en ik gaf haar nog een kus en een knipoog. Ik ging naar de kamer om mij om te kleden. Nadat ik klaar was en ging kijken waar die hbila (gek) was, had ze zich omgekleed en lag ze al in haar bed te slapen. Ik ging aan de rand zitten en streelde haar haar, "je bent de mijne en je zult van me houden op een dag" ik ging met mijn hand langs haar wang ik gaf haar een kus op haar voorhoofd "ik hou van je babbe" ik stopte haar nog goed in en liep weg "m..marouane? Wa...." de rest was een en al gemompel ik glimlachte en schudde mijn hoofd. Ik liep door naar mijn kamer en ging slapen. Volgende ochtend
Ik stond op deed me ding en ging ontbijt maken, de deur van haar kamer was nog steeds dicht. Het ontbijt was klaar ik ging op haar deur kloppen "salma? Salma?" Ik deed de deur open en liep naar binnen ze had de kussen op haar hoofd "dombo" zei ik zacht "Ey slaapkop word wakker!" Ik deed de gordijnen op ze bewoog gewoon niet. Ik schudde haar wakker "ey? Ey? Salma ik ben serieus geen grappen maken om dit kun je niet lachen!" Ik haalde de kussen van haar hoofd en draaide haar om "AAUUUUUUU!!!" Ik liet haar gelijkt los "Omg tering mogol!" Ik nam een zucht "het is nooit goed met jou. Yallah yallah ontbijt is klaar" "leg paracetamol met je daar neer" "hoofdpijn?" "Nee Einstein oorpijn tuurlijk hoofdpijn" ik deed haar met een zo'n kut stemmetje na. "Doordat je je gisteren avond niet gedraafde" zei ik zacht "wat zei je?" "Dat ontbijt koud word" en ik liep terug naar de woonkamer.

Salma pp
Nadat hij weg ging stond ik op deed snel me ding en ging naar de woonkamer. Ik nam tegenover hem plaats, "je kunt geen paracetamol eten op lege maag" ik negeerde hem en pakte een glas water. Ik voelde een tik tegen mijn achter hoofd "wtf?!" "Is niet goed voor je eerst wat eten" ik nam een zucht en keek hem aan "ik heb 5 en een half jaar voor mijn zelf gezorgd en dan kom jij nu zeggen dat ik dit niet zo kan eten. Geloof mij er zijn ergere dingen gebeurt." "Fuck dat nu zorg ik voor jou" omg zei hij dat serieus
"Als ik het 5 en een half jaar lang kan dan kan ik het nu ook thnxx" hij bukte en ruimde de paracetamol op ik dronk een glas water. Ik voelde zijn hand op mijn boven been op de plek van mijn grootste litteken. Shit. "Hoe kom je hier aan? Waar eindigt het?" "Niks! Ze3ma je ziet het voor het eerste" "als ik het eerder zag dan vroeg ik het dan! Zeg!" "Ik wil er niet over praten" we gingen aan tafel zitten. Maroaune was klaar en bleef mij maar aanstaren "wil je wat?" En ik wees naar het bord dat voor me stond "no" "wat dan?" "Ik vertel je wat je gisteren hebt gedaan, en jij antwoord de vragen van net Oke?" "Neeee! Interesseert me niet wat zou ik Ze3ma hebben gedaan" "ohhh dat wil jij niet weten" zei hij met een knipoog. "Als het heftig is moet je gewoon zeggen" "ja als ik weet hoe je aan dat litteken komt" ik negeerde hem en ruimde de tafel op. Deed alles snel in de vaar wasser en ging toen douchen. Ik deed mijn lingerie aan en handdoek om me heen liep en liep naar mijn kamer om een comfy outfit te pakken, ik legde het op bed neer en me handdoek af ik keek naar het enorme litteken "het valt echt op" zei ik zacht ik deed snel een jogging broek aan en een top daarboven. Ik maakte ff snel me haar droog en ging met een boek in de woonkamer zitten.

Marouane pp
Ik moet weten wat er gebeurt is. Ze kwam met een boek in de woonkamer zitten, "salma?" "Ja" "ff serieus wollah ik moet echt met je praten." "Wat?" "Wil je zeggen hoe je dat litteken hebt gekregen?" ze gaf geen kik "ik zei toch nee!" "Is goed ik kom er zelf wel achter!" Ze stond op zette haar handen op mijn knie en keek recht in mijn ogen "doe je best, niemand weet dit!" "Geef mij 35 uur en ik weet het van verhaal van a tot z" ze lachte stom en ging naar haar kamer.



Heyyy babbes
Wat vinden jullie van dit deel
Vergeet niet te stemmen en leuke comment achter te laten

❤️❤️❤️❤️

She is mineWhere stories live. Discover now