deel 15

372 12 10
                                    

salma pp


Ik werd wakker 'uhhhh Same story again. Houd je sterk en doe wat goed voelt!' De deur ging open een van klause zijn mannen. "ik moest wat eten en drinken brengen dus hierbij" hij legde het voor mijn voeten neer. Ik trapte het weg en spuugde erop en op hem. " zeg tegen die klause dat hij kan stikken in zijn eten!" Hij kwam dichterbij staan en pakte mij bij mijn gezicht, "Flik mij dit nog 1x en je zult zien of ik geen eten van jou ga maken" Hij liet mij los, "keep talking, maar als klause zegt ze blijft leven dan is dat zo dat weten jij en ik heel goed. dus e Hud je chantages maar lekker voor je a zeb " hij sloegen de deur dicht en ging weg. Ik probeerde een stuk glas op te pakken en me zelf vrij te maken. Ik sneed in mijn hand "FUCKKKK!" Mohim het belangrijkste is dat ik nu los was. Ik deed snel wat om mijn hand die bloedde en ging weer zitten.





klause pp

"patron, die salma...." "PRAAT met respect cabron!" "sorry patron. Salma wilt niet eten ze heeft het om ver getrapt en er op gespuugd." ik gaf hem het teken dat hij weg moest gaan. "AAAHAHHHHHHH!" en ik sloeg een glas tegen de muur. " wacht maar Salma als jij niet van mij wordt heet ik geen klause" en ik besloot om naar haar toe te gaan. "Heb je iets gehoord?" vroeg ik aan de bewakers die voor haar deur stonden. "no patron" ik ging naar binnen. Ze keek me vies aan. " aaa mi amor lach een beetje het leven is veel mooier als jou lach aanwezig is" ze reageerde niet. Ik pakte een stoel en ging tegenover haar zitten. "Wat wil je precies van mij? ik heb niks en niemand, geen geld, geen familie, geen vrienden, iedereen en alles is bij mij weg wat wil je nu nog van mij." "mi amor dont lie to my. Je vrienden ik wou dat je had kunnen zien hoe ongerust die zijn msekien" "ik zweer het je Klause als je hun iets aan doet, ik hak je in stukken!" "laat mij antwoorden op jou vraag. Wat wil ik van jou? jou hulp!" "als ik het goed begrijp ontvoer jij mensen bind je ze vast en dan verwachten zodat ze jou gaan helpen." "ja en nee ik kon je vermoorden, maar dat kan ik mijn mi amor niet aandoen vind je niet. Net als jij zou mij ook niet kunnen vermoorden toch?" "ohh geloof mij ik doe het met alle liefde die ik heb" "back to business, ik weet wat Faisal jou heeft aangedaan" "dat is al geregeld je kunt mij nu laten gaan." "nee! vertrouw jij Marouane?" "ja waarom" "wat als ik zeg dat hij wilt dat jij voor hem gaat werken" ze bleef stil. "hij vroeg mij om samen je weet wel pooiers worden, uhhh goed voor jou ben ik niet zo erg je bent hier om je zelf te helpen en mij" "en waarom zou ik jou vertrouwen?" " ben je vergeten wat jij en ik allemaal shebben meegemaakt samen?" "IS VERLEDENTIJD NIEMAND NIET MEER DAAROVER PRATEN!" "Oke oke wat jij wilt" het bleef stil.

Klaus pp
Ik hoorde wat druppelen ik keek onder de stoel van Salma een heel bloedbad. Ik stond op en liep naar de achterkant van haar stoel, "wil je dood?" Ze liet ene diepe zucht "a zeb ik wilde gewoon weg je kwam te vroeg kwam je wat later dan was er niks aan de hand" ik maakte haar los bij haar voeten. "Je kunt het ook gewoon vragen" "tazzzz je kon me ook gewoon met rust laten!" "Yallah kom mee lopen" ik verzorgde ze wonden die ze had en gaf haar wat te drinken.

Salma pp
We bleven in zijn kantoor klaus had me wat water gegeven "heb je er gif in gedaan oullah?" "Als ik dat had gedaan zou ik het dan zeggen" ik wisselde het glas om en dronk van zijn water. "Klaus drink je water" hij bleef stil en keek me aan. "Waarom niet?"
"Heb geen dorst" "ik zei drink!" Hij pakte het glas en gooide het uit zijn raam. "En dan zeggen dat ik je moet geloven je gelooft je zelf niet eens." "Het was een pilletje tegen de pijn" ik stond op en liep op hem af " ik hoef geen pijn stiller, geen pilletje, ik hoef niks VAN JOU dat mij Ze3ma beter gaat maken begrepen!" Hij pakte me bij mijn keel en drukte mij tegen de muur aan, ik trapte hem in zijn ballen en hij viel op de grond. "Raak me nog 1x aan en je krijgt een kogel door je kop!" Ik rende zo snel mogelijk weg 
Buiten heb ik een auto kunnen pakken, en reed weg.
Waar moet ik heen? Is de vraag die de hele tijd in mij op kwam. Na anderhalf uur rijden besloot ik naar de shisa lounge te gaan van marouane zijn vriend.
Aangekomen.
"Hoii" "hallo wat mag het zijn?" "Nee uhmm ik ben opzoek naar marouane, weet je misschien waar hij is?" "Wie ben jij?" "Zeg maar een vriendin die je helpt" "dat is...." "Salma?" "Marouane!" Hij liep naar zijn vriend toe en ik ging alvast naar buiten. Hij pakte me bij mijn arm zette mij in de auto en hij reed weg.


Heyyy babbes
Wat vinden jullie van dit deel?
Hoe is het met jullie?
Vergeet niet te stemmen en een comment achter te laten.

Xxxx schrijfster❤️❤️❤️❤️

She is mineOù les histoires vivent. Découvrez maintenant