Gidilen, Geri dönüşü bilinmeyen yollar

1.8K 107 94
                                    

Merhaba hepinize... Bu, sanırım buraya yazdığım en iç yakan önemli haberim...

Görüyorsunuz, kitap başlığımızda ara verildi yazıyor. Bunun ne demek olduğunu eminim ki buluyorsunuz... Kitap duruyor.

Bunun sebebi şu; umarım beni anlarsınız. Uzun süredir bu platformadayım ve sizlerle uzun bir yol aldık :') bu yol esnasında iyi kötü yaşanan her şeyi şuanlık geçiyorum. Bundan çok daha berbat, yıkıcı ve kötü bir olay yaşadım, yaşıyorum.

Gözlerim bu kez sorun. Gözlerimde ilerleyen göz numaram, yeni çıkan göz tansiyonu, astigmat, miyop, göz kuruluğu rahatsızlıkları sebebiyle gidiyorum. Şimdi, ne var bunda benim yakınlarımda da vardı ve bir şey olmuyordu bile dediğinizi duyar gibiyim. Fakat olay o değil.

Göz tansiyonum 24. Ve bu rakam göz tansiyonu için oldukça büyük bir rakam. Bu gün öğreniyorum tabii ben bunları... Bu tansiyon artmaya devam ediyor. Ve arttığı sürece, benim için görmek tehlikeye giriyor ve bu da kalıcı körlük olmasına yol açıyor.

Astigmat ise, baş ağrısı, mide bulantısı, baktığın yeri odaklayamamak gibi belirti ve özelliklere sahip. Ve evet, hepsini dibine kadar yaşıyorum :)

Göz kuruluğu ise, göz tansiyonu gibi, sürekli ilerleyen bir şey. Gerçekten tehlikeli. Sanırım bir yazan olarak bunun nasıl bir his yarattığını anlatamıyorum şuan... Gözlerim kuruyor. Diplerinin kuruduğunu hissediyorsunuz. Gözleriniz sanki ağırlaşıyor ve kuru bir çöle dönüyor. Sürekli gözlerimi kırpıp kaşlarımla uğraşıyorum, fakat geçmiyor. Bu da, ilerlediğinde kalıcı körlük olmasına yol açıyor...

Olay bundan ibaret. Ve ben bu haldeyken, inanın yine devam etmek isterim... Ama kör olduğumda, hiçbir şey yazamazsam... Bu hepimiz için daha kötü olmaz mı? Şuan bile gözlerimi odaklamakta zorlanıyorum :')

Yazmak delicesine istiyorum... Aklımda bunca güzel şey varken bir anda tüm kitaplarımı durdurmak... Bunu yapamazdım! Şuan öyle bir noktadayım ki, kendimi tehlikeye mi atmalıyım diye düşünmüyorum bile değil...

Yazamayacağım... Telefonu elime alamayacağım... Sanırım instagram hesabımı dondururum... Bilemiyorum. Öyle üzgün ve bitkinim ki...

Şuan bile başım felaket şekilde ağrıyor, inanın. Tam her şeyi düzelttik, gülümseyeceğiz derken... Ama gitmedim, buradayım. Sadece ne zamana kadar sürecek... Bilmiyorum. Ben onunla savaşacağım. İnanın, ortadan kaldırmak için, hiç değilse ilaç tedavisini düzgünce uygulayıp bir adım geri çekmek için çabalayacağım.

Ve uzun sürmeyecek. Umarım, bunu ortadan savaşarak kaldırır ve buraya dolu dolu, hepimizin deli gibi güleceği bölümleri bırakırım... Öyle olacak. İnanın bana. Ben başaracağım, ve burada sizlerle, karakterlerimle, biz bize olacağız yine.

Mesaj yazarsanız bakmaya çalışacağım. Ama öncelikli olarak ilaçlarımı almalı ve doktor kontrolüne gitmeliyim... Eğer siz de benim gibi hissediyor ve yaşıyorsanız, acilen hastaneye gidin. Bir şey yapmıyorlar zaten. Çok az acıyor canınız...

Üstelik doktorun kendisi diyor uzak dur diye! Sinir bozucu... Ama gerçek.

Kısa sürecek.

Sizleri çokça seviyorum. Bana dua edin, olur mu? Kaybetmek istemiyorum, bir şeyleri. Ve inanın bana, döneceğim. Bu bir son değil. Ufak bir mola, nefes almak için. Ve nefes almak çok kısa süren bir olay, değil mi? Bizimki de öyle olacak, ilham perilerim.

Kendinize iyi bakın. Çok seviyorum, Jungkook'un Feray'ı olan ilham perilerim...

31.01.20

𝐉𝐔𝐍𝐆𝐊𝐎𝐎𝐊 İ𝐋𝐄 𝐇𝐀𝐘𝐀𝐋 𝐄𝐓 𝟑 Where stories live. Discover now