Episode 3

5.6K 582 668
                                    

Multi: Day6 Sweet chaos
Stan Day6!

Multi: Day6 Sweet chaosStan Day6!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Minho;

"Ne yaptın şu seninkini, hani platonik olanı?"

Bunu söyleyen Seungmin vişneli gazozundaki pipetini dişleri ile çiğniyor ve aynı zamanda bana 32 diş sırıtmaktanda geri kalmıyordu.

Okulun kantinindeydik, ekip olarak öğle yemeğini yemiş şimdi de geyik falan yapıyorduk. Ama tabi ortamda dönen muhabbetin ucu bana değmeden asla olmuyordu, Seungmin sağolsun.

"Benimki değil o." demiştim gözlerimi devirirken. Chan hyung ve Jeongin çocuğununda sırıttıklarını gördüğümde daha çok sinirlenmiştim. En yakın arkadaşlarımın bana olmayan aşk hayatım ile alakalı saçma sapan imalar yapmaları hiç hoş değildi.

"Niye öyle diyorsun ki Minho hyung?"

Jeongin kollarını masaya, yüzünüde ellerine yasladıktan sonra şirince sırıtmıştı.

"Bence senin şu platonik çok tatlı~"

"Jeongin, mizahşör kesilme başıma alırım seni ayağımın altına şimdi."

Jeongin Chan hyunga sığındığında Chan hyung gülerek onu himayesi altına almıştı. Zaten hep o şımartıyordu bu çocuğu.

"Jeongin'e kızmak yok demiyor muyum ben size? Benim oğlum basketbolcu olacak, bozmayın psikolojisini."

Ha evet birde şu konu vardı. Chan hyung kendini Jeongin'in babası ilan ettikten sonra bizim yerden bitme profesyonel basketbol oyunculuğu için yıldızlar takımına alınmıştı. Chan hyung da sürekli bunu bize karşı bahane olarak kullanıyordu ve sürekli bununla gurur kasıp duruyordu.

"Aman yesinler, şeytanın kuyruk sokumu bu çocuk. Oğlun hiç de sandığın kadar masum değil bu arada."

"Of bırak şimdi onu, soruma cevap ver sen benim."

Tekrar Seungmin'e dönüp derin bir nefes aldım.

"Korkuttum gözünü. Bir haftadır dolabıma zarf da bırakmıyor mesaj da atmıyor. Nihayet bıraktı peşimi."

Seungmin'in omuzları düşmüştü. E tabi Jisung ile aramızda olanlar ona aksiyon oluyordu. Bir kaostan beslenen ruh hastası da Seungmindi.

"Sen ne yaptın yurt işini?" diye sorduktan hemen sonra izin almadan Seungmin'in vişneli gazozundan bir yudum almıştım. -tabi ki onun pipeti ile değil.-

Seungmin benim oda arkadaşımdı. Okulun yurdunda aynı odada beraber kalıyorduk. İkimizin aileside uzakta yaşadığından buna mecburduk. Gerçi bana sorun yoktu çünkü Seungminden daha düzenli ve sessiz bir oda arkadaşı daha bulamazdım. Onun tarafındaysa durumlar tam tersiydi, benim kadar pasaklı ve gürültücü arızanın tekinden kurtulduğu için içten içe çok mutlu olduğuna adım kadar emindim.

"Ailem yakınlarda ev tuttular, iki-üç güne yurttan çıkarım herhalde."

Bana bakıp yapmacık bir surat ifadesi ile devam etmişti.

"Senden de nasıl ayrılırım bilmiyorum, sen benim diğer yarımdın hoe."

Bizi izleyen Chan hyung ve Jeongin'e olayın gerçek yüzünü açıklama gereği duymuştum.

"Yurda geldiğinden beri 5 defa beni yastıkla boğarak öldürmeye çalıştı."

Chan hyung ve Jeongin daha çok güldüklerinde Seungmin yalnızca omuz silkmişti. Beni öldürmeye çalıştığını söylemem umrunda bile olmamıştı çünkü bunlar onun günlük rutiniydi artık.

"Aha Seungmin seninki geliyor."

Chan hyung ilerden yanımıza gelen Hyunjin'i işaret ettiğinde Seungmin hızla arkasını dönmüştü. Hyunjin'in üzerinde sıfır kollu bir basketbol forması ve kafasında siyah saçlarının üzerine döküldüğü, mavi bir saç bandanası vardı.

İşte benim biricik kankam abasını en yakmaması gereken kişiye, Hyunjin'e yakmıştı. Seungmin Hwang Hyunjin'e aşıktı.

Seungmin'e aşık olduğu insanın çok yanlış birisi olduğunu söylediğimde onunla ilk ciddi kavgamızı yaşıyorduk. Bunun üzerine Seungmin bana asla aşık olmadığım için onu anlayamayacağımı söylemişti. Söylediği gibi hiç aşık olmamıştım, evet onu anlamıyor da olabilirdim ama Hyunjin okulun popüler çocuğuydu. Çevresi çok genişti ve bunun özgüveni ile çoğu zaman şerefsizin teki gibi davranıyordu. Benimse istediğim en son şey Seungmin'in Hyunjin yüzünden üzülmesiydi.

*

Bölüm çok uzun olunca ikiye ayırdım, umarım akışı çok bozmaz. Yavaş yavaş HyunMin içinde temelleri atıyoruz hadi bakalım 😺
HyunIn shipperlar varsa aranızda sizin içinde bir süpriz gelebilir beklemede kalın 👌

Bu arada kurguda texting mi ağırlıkta olsun normal bölümler mi buraya düşüncelerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.
HyunMin ile kalın 💛

 HyunMin ile kalın 💛

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
i'll make you my lover ♡ ¸. • *ᴍɪɴꜱᴜɴɢWhere stories live. Discover now