Episode 17

5.1K 551 548
                                    


multi: radiohead creep
ikinci yıldızdan sonra multiyle okuyabilirsiniz

multi: radiohead creepikinci yıldızdan sonra multiyle okuyabilirsiniz ♡

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


*

Yurttaki bir haftalık tatilimizin bitmesine son bir gün kalmıştı. Jisungla geçirdiğim bu bir haftayı eve tercih etmiştim ve hiçbir pişmanlık hissetmiyordum.

Bu bir haftalık tatilde ne oldu derseniz.. Aslında en büyük süpriz jisung'un nihayet okuldaki yarışmaya katılmaya karar vermesi olmuştu. Chan hyung'un jisung'a daha önce bu konu için olan ikna çabalarını bildiğimden bu kadar kolay olmasını beklemiyordum.

Birkaç gün önce onu gitarıyla gördüğümde aniden yarışmaya katılması gerektiğini söylemiştim. Sahneye çok yakışacaksın ve ben seni o sahnede görmek istiyorum demiştim. Bu cümleleri kurarken sahiden sarışını sahnede görme düşüncesi kalbiminin ritmini yitirmesine neden olmuştu.

Jisung katılmayı kabul ettiğinde beraber onun şarkısı üzerinde çalışmıştık. O gitarını çalarken bir yandan da defterine sözlerle alakalı notlar almıştı. Aslına bakarsanız her şeyi kendi başına ustalıkla halletmişti, bana ise onu izlemek kalmıştı. Aklına gelen her fikirde dudaklarının kıvrılışını izlemiştim; çok derin düşüncelere daldığında kapattığı gözlerini, harelerinin önünde kanat çırpan kirpiklerini izlemiştim. En çok şarkılar üzerinde çalışırken ortaya çıkan benliğini içimde oluşan kıpırtılar ile seyretmiştim.

Her şeye rağmen sözleri bana hiç göstermemişti. Devlet sırrı misali sakladığı o şarkının sözlerini doğru zaman geldiğinde öğreneceğimi söylemişti. Şarkının melodisini biliyordum ama sözleri yoktu. O yüzden büyük bir merakla o doğru anı bekliyordum.

Jisung bugünlük çalışmasını bitirip gitarını yatağının yanında kalan boşluğa bıraktığında yatağımdan doğrulmuştum.

"Jisung cidden ne zaman gelecek o doğru an? Her gün melodisine aşık olduğum bir şarkı var ama sen bana sözleri göstermiyorsun."

Jisung bir süre yüzüme baktı, ardından aklına bir şey gelmiş gibi gülümsedi.

Ne yapacağını seyrederken yatağıma gelip karşıma oturdu. Şimdi daha yakın mesafemde olduğundan sarı tutamlarının uzadığını fark etmiştim.

"Aslında.. O doğru anı bizim oluşturmamız gerekiyor sanırım."

"Yine ne geçiyor senin aklından?" demiştim kaşlarımı çatarak.

Uzun süredir aramızda bir gerilim hattı vardı ve -daha çok benden kaynaklı olarak- kırmalı dökmeli tartışmalarımız da mevcuttu tabi. Birkaç gün önce ona söylediğim cümleler ile beni hemen affetmişti ama ben hep ardında bir şey olmamasını dilemiştim. Sarışın, ona yaşattıklarımın intikamını çıkaracak olursa buradan sezonluk dizi çıkardı.

"Bir yapılacaklar listesi hazırlamaya karar verdim."

"Ne listesi ne listesi?"

"Yapılacaklar listesi, şarkı sözlerini öğrenmek istiyorsan yapman gerekenleri içeren bir liste."

i'll make you my lover ♡ ¸. • *ᴍɪɴꜱᴜɴɢWhere stories live. Discover now