Episode 7

4.8K 560 895
                                    


multi: Arctic monkeys Do Me a Favour

multi: Arctic monkeys Do Me a Favour

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Lee Minho

Yurt odamda yatağımda uzanıyordum.

Son zamanlarda sürekli olduğu gibi bugünde kafam bozuktu. Han jisung yüzünden.

Keyfimi kaçırmakta üzerine yoktu. Gereksiz bir cesareti vardı. Tüm tehditlerimi kıçına dahi takmadan dolabıma zarflar bırakmaya devam ediyordu. Belki şimdi farkında değildi ancak ileride keşke o zarfları hiç göndermeseydim diyecekti. Meydan okuduğu kişi bendim çünkü.

Aptal çocuk, ne olacak sanki.

Derin bir nefes alıp gözlerimi kapatmıştım. Ona ve zarflarına harcadığım zamanıma üzülüyordum.

"Merhaba Minho."

Duyduğum kadın sesi ile gözlerimi açıp yatağımda doğrulmuştum. Yurt yetkilisi Bayan Kim karşımda duruyordu. Kalın çerçeveli gözlüklerini düzelttikten sonra yan tarafımda boş kalan yatağa baktı.

Seungmin'in yatağına.

Seungmin dün yurttan ayrılmıştı. Ve ben ilk defa dün Seungmin valizini toparlarken aslında ona ne kadar alıştığımı fark etmiştim. Sonuçta beraber kaldığımız süreç boyunca hiçbir zaman dert ortağı falan olup zırlamamıştık. Bizim aramızdaki ilişki daha farklıydı. Ben Seungmin'i dalga aracım olarak kullanırdım o da beni yastıkla boğmaya falan çalışırdı işte.

Hem duygusal vedalar bana göre değildi, bünyeme aykırıydı abi benim.

Ama dün ilk defa Seungmin gittiğinde yanımda boş kalan yatağa bakıp felaket kötü hissetmiştim. Alışılmışlıklar her insanı bir noktada kırıyordu, canını yakıyordu.

"Merhaba Bayan Kim."

"Seni yeni oda arkadaşınla tanıştırmaya geldim."

"Yeni oda arkadaşım? Baya hızlı oldu."

Şaşırmama engel olamasamda bunu belli etmemiştim. Bayan Kim suratına bir gülümseme yerleştirdikten sonra elini beline koydu.

"Han Jisung gel çocuğum."

Bir dakika.

Gözlerimi kırpıştırdım. Yanlış duymuştum herhalde, kesin yanlış duymuştum abi. Başka açıklaması olamaz bunun.

"Selaaam!"

Ben böyle işin içine edeyim.

Yanlış falan duymamıştım. Han jisung saniyeler içinde odama ayak basmış ve ardından aynı yüzsüzlükle hemen önümden geçerek valizini yan tarafımda boş kalan yatağa bırakmıştı.

"Minho hyung? Sende mi buradaydın?"

Suratındaki gülümsemeye bakakaldım. İçimde patlamaya hazır bir volkan vardı ve bu çocuk karşımda böyle sırıtmaya devam ederse her an patlayabilirdi.

i'll make you my lover ♡ ¸. • *ᴍɪɴꜱᴜɴɢWhere stories live. Discover now