3

17.2K 1.2K 354
                                    


Düzenlendi

Gecenin karanlığına nazaran zifiri siyaha boyanmış gökyüzünde nispet yaparcasına bütün ihtişamı ile parlayan aydan bakışlarımı çekemeyerek dudaklarım arasındaki sigaradan bir kez daha derince çektim.

Yalnız yaşıyor olmanın faydalarından biri de istediğiniz odada rahatca sigara içebiliyor, kimse dağıtınızı göremeyecek nasıl olsa diye bilinçsizce dağıtabiliyordunuz. fakat yinede yalnız yaşamanın bu iki şey dışında size pekte faydası olmadığını deneyimleyen biri olarak gönül rahatlığı ile söyleyebilirdim.

Aslına bakmak gerekirse diğer katiler gibi kendi pisliğimde yalnız başına ölmek için tek yasamıyordum, ben zaten hiç bir zaman diğer katiler gibi saklanarak yaşamamış, asosyaleşmemiştim. Ben sadece tek kalmayı seviyordum tek başına yaşamayı değil.

Odanın içine dağılmış olan gri sigara dumanı her köşeye sinmiş olsa dahi limon çiçeği kokan duş jelimi bastırmayı başaramamıştı. Güzel kokan şeyleri severdim ve duş jelim de bunlar arasındaydı. şöyle bir bakmak gerekirse hayata küsmüş bir insan değildim ,yapmaktan fazlaca zevk aldığım bir çok şey vardı. Mesala lise zamanımdan Bu yana saçımı sürekli farklı ve alışa gelmiş renklerin dışında boyamış, vücuduma birden fazla dövme yaptırmıştım. Bir katil olduğum için saklanarak değil sosyalleşerek yaşamamı saymıyordum bile .

Gerçi bir katil olmaktan utanmıyordum. Hayır , birilerinin canına kıydığım için gurur falan da duymuyordum fakat yinede içim rahatı geceleri başımı yastığıma koyduğum an her şey o günde kalır bu dünyadan soyutlanıp zihnimin içine sığdırmış olduğum küçük Dünya ya adım atardım. Çünkü bildirdim ki ben sırf para için suçsuz birilerini öldürmemiştim , belki size göre kimse ölümü hak etmiyor olabilirdi fakat benim öldürdüğüm herkes emin olun ki ölümü hak eden kişilerdi. çünkü ben avını ezberleyen bir avcıydım ve onlar hakkında yeterince araştırma yapmadan kesinlikle öldürmeyi kabul etmezdim, edemezdim . Kimse suçsuz birini öldürmeyi kabul etmezdi bence

Zihnimin içerisinde ki düşüncelerden kısa bir süreliğine de olsa sıyrılarak ,bitmiş olan sigaramın izmaritini kül tablasına atarak adımları her çeşit içkinin bulunduğu dolabıma yönletim. ıçki konusunda yeniliklere açık bir kişiliğe sahip olmam dolayısı ile evimin bir köşesinde her türlü içki bulunan bir dolaba sahiptim çünkü bazenleri farklı tatlar ile kafa dağıtıyor olmak kulağa oldukça hoş geliyordu .

Dolabın kapağını yavaşça açarak içkilerde göz gezdirdim, bu gece hafif bir şeyler beni kesmezdi, bana çakır keyif olmak değil bilincimi kaybetmek gerekiyordu. En sonunda bakışlarım Brezilya dan 3 yıl önce özel olarak getirtmiş olduğum neredeyse 50 küsur yıldır yıllanmış olan şarapta durunca dudaklarım arasına aradığımı bulmuş olmanın vermiş olduğu olduğu memnuniyet ile arsız bir gülümse peydah oldu .

Dolaba uzanıp şarabı parmaklarım ile kavrayarak mutfağa adımlamış önceden çıkarmış olup daha sonra her zaman yaptığım gibi yerine koymayı unutmuş olduğum kadehe yavaşça şarabı doldurmuştum. Bir yandan da zihnimdeki düşünceler ile baş etmeye çalışıyordum zira aklım fazlası ile dolmuştu ve ben nerdeyse beynim patlayacakmış gibi hissediyordum.

Bir elimde yarsına kadar doldurmuş olduğum kadehim diğer elimde ise şarap şişesi ile yavaş adımlar ile salona ulamış ve kendimi köşe basında bulunan tek kişilik kadifemsi ve oldukça rahat olan kahverengi koltuğa atarak kadehi bir dikişte bitirmiştim.

Boğazımı yakıp geçen acımsı sıvı ile hafif yüzüm buruşurken düşüncelerim zihnimi işgal etmek için bir kez daha toplanmıştı. Biliyordum ki bu gün rahatça davranabileceğim son günümde çünkü yarından sonra yeni işim için ise koyulacaktım ve benim yaptığım iş bilirsiniz hata kabul eden bir türden değildi ,en ufak hata da kendimi ele vererek bütün hayatımı yakabilirdim . O yüzden bu gece özgürce içecek, zihnimdeki iç savaşlara son verip ertesi güne yeni bir kim taehyung olarak başlayacaktım.

Ben yarına katil kim taehyung olarak değil avına sinsice yaklaşıp onu tanımak için arkadaşı olmaya çalışan kim taehyung olarak başlayacaktım...

Evet yeni bölüm geldi bu bölümü taehyung un nasıl bir katil olduğunu anlamanız için yazdım diğer bölümde düz yazı olacak .

Diğer bölümü jungkook'tan mi yoksa taehyung tan mi yazayim ?

Lütfen okuyanlar yorum yapıp fikir beyan ediniz.

Bu hikâyeyi çok seviyorum umarım sizde seviyorsunuzdur ~

Vote+yorum lütfen

Killer /taekook ✔✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin