10

12.4K 954 176
                                    

Düzenlendi

Çökmüş göz altları , kurumuş dudakları , beyaz teni ve her geçen gün eski canlılığını kaybederek çirkinleşen yüzü her biri jungkook'un aynadaki yansımasından gördüğü kendisi için birer kusur haline gelmiş bu ufak ayrıntılardı. herkse göre ufak fakat kendine göre kusur olan bu ayrıntılar jungkook her aynaya baktığında onu Öldürüyordu...

Size göre çok aptalca geliyordur belki ne varmış teni solduysa , dudakları kurumuşsa yaşadığına şükretsin canım diyor olabilirsiniz fakat jungkook için durum çok farklıydı işte , güzel yüzünü seviyordu birkere o çünkü tanrının onu yaratırken bu dünya üzerinde ona vermiş olduğu en büyük nimet olarak görüyordu yüzünü. Eh haksız da değildi aslında jungkook gerçekten güzeldi. Mesela her ne yaşarsa yaşasın daime umut ile parlayan gözleri, karşısındakine acılarını unutturacak gülümsemeleri vardı ve jungkook biliyordu ki yaşadığı sürece kaybettiği tek şey güzelliği olamayacaktı.

Her gün usulca bedenine uğrayarak kendinden bir parça bırakmadan gitmeyen ölüm sebebi ile saçları dökülürken ,O kendini gördükçe umutlarınıda birer birer öldürecekti. Ve jungkook böyle olsun istemiyordu ,jungkook ne Saçları dökülsün nede umutları ölsün istiyordu işte bu yüzden kendini öldürmesi için bir katil kiralamıştı ya zaten. Çünkü kendinin ne intihar edecek gücü nede iyileşmeyi bekeleyecek sabri vardı...

O yapamazdı belki kıyamazdı kendine ama başkasının bunu zevkle yapacağını bildiği için gidip kendisi için bir katil tutmuştu .

Eh aslında bu kararından asla pişman değildi çünkü tavşan dişli çocuk zaten her şekilde ölecekti kendine göre . Pişman olduğu tek nokta bir ay kadar kısa bir süre istemiş olmasıydı ama işte nereden bilebilirdi ki bu kadarcık kısa bir ömrü kalmışken aşık olacağını, bilemezdi ki eğer bilseydi bu kadar kısa bir süre istemezdi zaten. çünkü esmer olanı gördüğü ilk andan beridir ondan fazlaca etkileniyordu . Onunla her konuşmaya başlayışında tanrıya biraz daha yaşamak için yalvaracak dereceye kadar geliyordu. Jungkook saf bir çocuktu, kendi katiline aşık olacak kadar saf...

.

Kış aylarının tam ortalarında olduklarını belli etmek istercesine büyük bir hidedetle esen rüzgâr ile şişme montuna biraz daha gömülürken ellerini eldiven olduğu halde üşüdüğü için cebine yerleştirmeyi ihmal etmemişti.

Soğuk hava , kimsesiz sokaklar ve ilaçlarını evde unutmuş olmak bile jungkook'u yolundan döndürmeye yetmiyordu çünkü esmer olan ile buluşacaktı işte nasıl olurda yolundan dönerdi ki ? . 2 haftadır onunla buluşmak ıçin uygun an kollamıştı çünkü hem ona borçlu olduğu bir kahve hemde onu görmek için yanıp tutuşan bir tarafı vardı. Ve sonunda doktoru bir kaç gün vücudunun dinlenmesi için ilaç almasına gerek olmadığını söyleyince hemen esmere mesaj atmış ve buluşmak için bu günü ayarlamıştı.

Düşünceleri sebebi ile yüzünde oluşan aptalca gülümseme ile aşinası olduğu yolları hızlı adımlar ile yürüyordu .

Heyecanlıydı.

Her bir adımını atışında yaklaştığını bilmek onu heyecanlandırıyor dilinin kuruyarak damağına yapışmasını sağlarken adımları hızlı ve sert bir şekilde beton zemini dövüyordu.

Bu kadar heyecan onun hasta kalbi için fazlaydı ve üstelik sadece bir kahve içeceklerdi daha fazlası olmayacaktı . Üstelik birde Jungkook'un başından beri aklında olan fakat aklına getirmeye korkmuş olduğu Taehyun'un kendisine karşı mesefali olabile ihtimalide vardı ve bu ihtimal sebebi ile çokta heyecan yapıp büyük şeyler düşünmemeliydi aksi takdirde beklentileri boşa çıkmış olduğu için üzülebilirdi.

Jungkook cam kapıyı iteklerken kendine bir kez daha hatırlatı sadece bir kahve fazlası olmayacaktı.
.

Evet evet size bunun uzun bir bölüm olacağını söylemiştim ama eğer uzun bir bölüm yazarsam çok beklemeniz gerekirdi ancak kitabım zaaten yeni ve ben bölümlerim arasını açmak istediğim için burada kestim ancak devamı gelecek ve belki bir kaç bölüm daha düz yazı olabilir.

Bu bolumde jungkook hakkındaki gerçekleri anlatım umarım size düzgün aktarabilmisimdir .

Bölüm hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Umarım begenirisniz.

Sizi seviyorum 💜

Vote +yorum lütfen

Killer /taekook ✔✔Where stories live. Discover now