özel bölüm ~

7.3K 440 60
                                    

Düzenlendi

-Jungkook un tadavi surecinden bir gün-

Göz yaşlarım usul usul akarak önce zayıflamış yanaklarmı yıkayarak ıslak bir yol çizmiş daha sonra ise çenemden aşağı intihar ederek avuç içlerimdeki yumuşak saç tellerime düşmüştü.

Avuç içimdeki saç tellerime baktıkça göz yaşlarım daha bir şiddetli akar olmuştu. Alışmam gerekirdi. Yasamayı
göze alırken her şeyin bu şekilde olacağının bilincindeydim lakin, lakin olmuyordu işte her aynaya bakışımda doluveriyordu hemencecik gözlerim.

Her geçen gün güzelliğimi yitirip gidiyordum.

Zayıflamıştım. Beyaz tenimde yer yer morluklar yer edinirken büyük ışıltılı gözlerim sönmüş altları çökmüştü. Kırmızı ufak dudaklarım çatlarken dökülen tek şey saçlarım değildi misal kaşlarım da dökülüyordu ,kiripklerim seyrelmişti fakat en çokta kırık ruhumun parçaları umutlarımıda alıp götürerek dökülmüştü.

Biliyordum .

Sevdiğim adam için yaşamayı göze alırken her şeyin nasıl olacağını biliyordum. Hoş, bu kararı verdiğim için gram pişmanlık hissiyattı uğramamıştı zihnime . Hatta iyiki bile diyordum çünkü, çünkü bedenim tedaviye yanıt vererek kendini onaramaya başlıyordu fakat yinede ilaçların etkisi ile vücudum yorgun düşerek benden güzelliğimi çalıyordu her geçen gün .

Fakat dedim ya pişman değildim.

Sesiz sesiz burunumu çekerek yanımda yıkılışımdan habersizce uyuyan bedeni rahatsız etme korkusu ile usulca akıtıyordum incilerimi . Zaten her gün ona yeterince yük oluyordum . Benim için sırf ben iyleşeyim diye milyonlarından vazgeçiyor benimle bir hastane hastane geziyordu . Birde yetmiyormuş gibi benim gereksiz mızmızlanmalarıma göz yumarak bir bebek gibi pohpohluyordu.

Biliyordum. Ne para nede kendisi umrunda değildi . Umrunda olan tek şey ben ve benim hayatımdı, o yüzden yaptığı hiç bir şeyden gocunmuyordu lakin kendimi ona karşı yeterince mahcup hissetiğim için gündüzleri bir şeycikler belli etmeden yalancı gülüşlerimi gözleri önüne sunarken geceleri o uyurken sesiz sesiz ağlayarak atıyordum gün boyu biriktirdiklerimi.

Ellerimi birbirine çarparak saç tellerime temizlemiş daha sonra ise güç almak amacı ile yanımda yatan bedenin yumuşak tutamlarına yerlestirmiźtim. Sakin sakin saçlarını severken, yüzünün her bir santiminde dolanan gözlerim kapalı gözlerinden sızan damlalara takılınca kaşlarım çatılmış, dudaklarım buruk bir tebessüme ev sahipliği yapmıştı.

Benimle birlikte benim için ağlıyordu .

Bu adam nasıl sevmişti beni böyle ? Beni dünyanının en mutlu adamı ederek , ardımda durup her daim sırtımı yaslayacak bir duvar olacak kadar nasıl sevmişti beni ? Benim için uyksunu boş verip göz yaşlarını benimkiler ile paylaşacak kadar çok nasıl sevmişti ?

Yatakta biraz aşağı kaymış, yüzümü yüzüne yaklaştırıp az önce göz yaşlarım ile bezenmiş avuç içimi yanağına yaslayıp baş parmağım ile dudak kenarını okşarken, dudaklarım göz yaşlarının bıraktığı ıslak iz ile buluşmuştu.

Ben teker teker onun göz yaşlarını öperken, oda dudaklarını defalarca avuç içime bastırarak acımı hafiflemişti . Dudaklarım yanaklarından ayrıldığı vakit irislerim göz yaşları ile parlayan irisleri ile buluşunca göz pınarlarım bir kaç damla daha azat etmişti yanaklarıma. Ani bir sekilde yatakta dikleşirken bedeni ,kolları sıkıca sarmıştı kırık ruhumun ağır geldiği bedenimi . Burnu ense bitimimde soluklanırken dudakları oradaki saç diplerimde gezinerek kırıklarımdan öpmüştü beni.

İkimizde umursamazca göz yaşlarımızın giydiğimiz pijama üstelerini ıslatmasına izin verirken dudaklarını kulak ve çenemin birleştiği yere bastırarak kuru bir öpücük bahşetmişti bana .

"Ağlama küçüğüm, lütfen ağlama ben ben dayanamam senin gözünün yaşlarının akmasına " bir öpücük daha bıraktıaynı "Ağlama jungkook sen ağlarsan ben ölürüm... öldürme beni jungkook lütfen " kollarım beline daha bir sıkı tutunurken ,genzimden gelen hıçkırıklarımı yutmuştum .

"Ben-ben dayanmıyorum taehyung. Olmuyor her gün daha bir çöktüğümu görmek beni yıkıyor taehyung . İ-iylesiyorum ama çöküyorum da aynı zamanda " sesim başımı boynuna gömdüğüm için boğuk çıkıyordu . Burnumu çekip bir kez daha fısıldadım. " Ben... ben yıkılıyorum taehyung ..."

Dudakları saçlarımı daha yoğun öperken, "geçecek sevgilim, geçecek seni birlikte onaracağız sadece sadece az daha sabret , birlikte atlatacağız sözümün olsun jungkook seni birlikte onaracağız "

O gece göz yaşlarım iç çekişlere dönene kadar taehyung kulağıma sakinleştirici şeyler fısıldarken ben bütün gece göğsünde kokusu ile mayışarak uyumuştum .

Taehyung sözünü tutmuştu. Ben iyileştiğim vakit taehyung onarmıştı beni ,kırıklarımı. Kalbim aşkı ile atarken aşkı daha bir güzeleştirmişti beni ve;

Değmişti.

Taehyung için yaşamaya değmişti.

.
.
.
Merhabalar bebeklerim .

Keyifler nasil ?

Burayı çok özledim ve daha fazla dayanamayarak hem sizleri aglatisimi afettirmek hemde özlem gidermek için özel bir bölüm yazdım.

Umarım.seversinjz yaw ben çok sevdim.

Başka özel.bölüm gelir mi bilmem siz her ihtimale karşın kütüphanenizden killer'ı çıkarmayın bebeklerim .

Bu arada killer 6k olmuş sizlere çok teşekkür ederim. Killer bittiği halde okuyanlar o kadar güzel yorumlar yaptıklar ki içim sıcacık oldu . Bu kitap.benim için her zaman özel bir yere sahip olacak umarım sizdede öyle olmuştur . Killer'ı kalbinizde saklayın lütfen.

Tekrar size teşekkür ederim Iyi ki varsınız💜

Bu bölüme yorum yaparmisinjz lütfen yorumları cidden çok seviyorum.

Bölümhakkındaki düşünceleriniz nedir?

Sizi seviyorum

Vote+yorum lütfen

Killer /taekook ✔✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin