yazar notu

6.7K 314 100
                                    

Öncelikle herkese merhaba.

Açıkçası ne söylemem gerek nasıl davranmam gerek hiç bir fikrim yok. O yüzden akışına bırakacaktım saçmalarsam söyleyin olur mu ?

Bu platformda bir çok kez başka hesaplarsa da çeşitli fic ler yazıp paylaştım lakin ya kendime güvenemeyip yarım bıraktım yada yayından kaldırdım. Çünkü ben hiç bir zaman kendi yaptığı şeylerden emin olan biri olmadım özgüven sorunları olan biriyim .

Fakat killer benim.icin her anlamda bir ilk oldu . Killer a arkadaşlarımın beni teşfik etmesi ile başlama kararı almıştım. Kurgu aklıma ilk geldiğinde fizik dersindeyim ve sayısaldan nefret eden biri olarak acaba kendimi falan mı öldürtsem bu girmemek için diye düşündüm ve sonra da aklima killer geldi .

Ilk başlarda hiç bir şekilde okunma oy falan beklemiyordum öylesine yazıyordum işte ancak zamanla bir kitle oluştu ki cidden bunu beklemiyordum. Bu fic benim her anlamda ilkim oldu.

Belkide bana kızgındınız çünkü bir çok şeyi yarım bıraktım ve erken final yaptım ancak olması gereken buydu belki jungkook babasını bulur kötü bir final olmazdı diyorsunuz ancak emin olun ki jungkook un babasını bulması falan bunlar çok klişe kaçardı ve bu kadar mutlu olması imkansiz bir şey hayata bu şekilde yarım kalam bir sürü mutlu hikaye var bütün mutluluklar üst üste gelemez ki malesef.

Killer da böyle bir hikâyeydi . Size en çok ta yarım kalmisliklari anlatmak için yazdım.. aslında basindan konusu gereği angst olacaktı lakin sizler üzülmeyin diye iyi bir final de yazdım.

Killer dem sonra hemen bir bir hikayey yasmayacagim, daha dorusu yazacagim ama.taslaklaea biktirirp bir anda atacagim o yüzden beni takipten çıkmayın veya takibe alın hesabim büyüsün istiyorm .

Ve lütfen killer ı sevinn olur mu ? Çünkü ben çok sevdim.

Ve kısa bir surede bu kadar büyüdüğümüz için teşekkür ederim.

Herkese teşekkür ederim ancak en çokta muzlusxt e teşekkür ederim çünkü hikayenin ilk gerçek okuyucusu o oldu. Nerdeyse her bölüm yorum yapıp voteledi . Gerçekten o minnetarım eğer bu kurgu bittiyse onun yorumlarının payı büyüktür.

Ve tabi herkesede teşekkür ederim.okuyup yorum yaptığınız için. Sizi seviyorum ve hep beraber olalım lütfen. Eğer figer yazacağım kurguları merak ederseniz profilimi takibe alın lütfen .

Bu hikâyede buraya kadar di.

Herkse tekrar teşekkür ederim yazcak çok şey var ama başınız şişsin istemem.

O yüzden hepinizi morluyorum 💜

Kendinize iyi bakın ve hoşça kalın

Killer /taekook ✔✔Where stories live. Discover now