Pentru sângele meu ~1~

13.3K 610 22
                                    

in sfarsit, am posatt si eu. e un fel de partea a doua. nu e corectata inca, o s-o corectez maine, sau mai bine zos azi, ca e trecut de 12:) astept critici si Craciun fericit>:D< desi o sa mai postez pana atunci:)) sper:)

@};-

Pentru sângele meu

~1~

Timpul a trecut. Poate doar câteva zile, sau luni, sau ani. Oricum, părea o eternitate din care nu poteam să ies. Un cerc continuu în care mă învârt. Prinsă între cer şi pământ, între iad şi rai, dar mai mult spre chinuri decât spre plăceri.

Totul era o ceaţă densă şi imposibilă. Încercam să văd o mică rază de lumină la orizont, dar parcă totul devenea mai negru de câte ori încercam.

Sau mai bine spus, direct în faţă, fără alte explicaţii, eram drogată şi violată. O prostituată, mai pe scurt… şi nu era de bună voie, dar nimănui nu-i mai păsa..

Ştiam că dorm, poate noaptea, poate ziua, dar eu aş opta pentru ultima variantă. După doza zilnică de droguri, totul devine confuz. În scurtele mele momente de luciditate, am hotărât să scap întâi de păcla ce mi s-a aşezat pe creier.

După câteva zile în care îi convinsesem să mă lase să mă droghez singură, nu au făcut decât să mi le aducă la pat. Nu le-am mai luat. Preferam să trăiesc tot ceea ce urma trează, să simt fiecare durere şi strop de sânge scurs, decât să mă mai zbat între cer şi pământ, să nu-mi mai ştiu nici numele.

Partea mai uşoară trecuse. Urma cea mai grea, de a găsi pe cineva capabil să mă scoată de acolo. Singură nu aveam nici o şansă. Uşa păzită, şi tot restul. Şi pe cine puteam corupe în a mă ajuta, dacă nu pe proprii clienţi?

l-am exclus din start pe tipul cu ochii negru ca tăciunele care îmi dădea fiori de cum îl vedeam, sau pe cel cu robă neagră de ziceai că a venit după mâncare de la schit. Totuşi, unul mi-a atras atenţia. Venea aproximativ în fiecare zi. Avea nişte ochii albaştri pentru care cineva ar fi putut să-şi dea un an din viaţă. Era solid, bine făcut şi nu îi dădeam mai mult de 30 de ani. Părea important, iar pe deasupra, îmi dădea impresia că avea o mică slăbiciune pentru mine, exact ce îmi trebuia.

Nu a fost ceva foarte important. Printre săruturi şi alte cele i-am propus să mă ajute să evadez în schimbul… meu, pentru vreo 2 saptamâni După câteva negocieri scurte, am încheiat pactul, dar era diferit faţă de cel cu James. Am dat mâna şi l-am încheiat ca la carte. Totul în timpul săruturilor surprinzător de dulci…

Curând venise vremea de ,,culcare’’. Eram pe jumătate adormită când nişte sunete stridente m-au trezit complet. Părea că se duce o lupta în afara uşii mele, care a şi zburat din ţâţâni după câteva minute.

Un Blackie mai mare şi cu blana gri a intrat în cameră. S-a uitat împrejurul lui şi s-a oprit asupra mea. Am strans pătura şi mai tare în jurul meu. Şi-a lăsat capul în jos şi părea foarte concentrate. Câteva clipe mai târziu, mă uitam uimită cum membrele i se măreau, părul se micşora până dispărea, iar capul se transforma într-un chip uman. Un tip, 25 de ani cel mult, mă privea cu ochii mari şi căprui.

-Pentru sângele tău?  -Pentru sângele meu.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum