💛5💛

1.6K 47 6
                                    

Pohled Matyho
Právě jsem se probudil ze včerejší úžasné noci. Vím že měl přijet ten kámoš s dodávkou ale včera mi napsal že spadl ze schodů a má něco s vazama v kotníku. Dominik na mně leží přesně tak jak usnul takže nechci vstát abych ho nevzbudil. Ale já potřebuju tak strašně na záchod... no nic, budu muset být velmi opatrný.
Když jsem se dostal z jeho sevření tak Domča pomalu otevřel jeho překrásná očka a zašeptal:
D- ,,Kam jdeš?"
M- ,,Jen na záchod, spi ještě"
Chtěl jsem aby se pořádně vyspal. A taky mám v plánu mu připravit skvělou snídani. Objednám pizzu.

Time skip
Tak už jsem nám objednal pizzy. Prý by tu ten týpek co to rozváží měl být během pár minut.
O pár minut později
Už je tady, doufám že se Domča ještě nevzbudil, chci ho vzbudit až to tu vše připravím. Ve sklepě jsem našel nějaké víno tak jsem ho nalil do dvou skleniček na víno. (logicky) potom jsem dal pizzy na talíře a položil je na stůl ke skleničkám. Tak a jdu ho vzbudit.

Pomalu jsem došel do pokoje kde spalo moje princátko a pomaličku jsem mu dával pusy na tvář a on se spokojeně usmál a lehce otevřel oči, hned jak jsem zpatřil že je skoro vzhůru tak jsem slezl z postele a rychle jsem z něj ztrhl deku a on se schoulel do klubíčka a jediný co ze sebe dostal bylo:
D- ,,Zimaaa"
M- ,,Tak vstávej, už bude deset."
D- ,,Už?"
M- ,,Jo"

Po téhle konverzaci Domí pomalu vstal z postele a přešel ke mě a já ho chytl za boky že mu dám pusu a on se na mě místo toho pověsil jak koala a řekl že ho mám odnést, tak jsem jen odvětil.: ,,Co jinýho mi zbývá."

Když jsem ho položil na zem před připravený stůl tak už nevypadal ani trochu jako právě vzbuzený a unavený člověk, ba naopak, vypadal jako plný energie a elánu. To bude asi tím jídlem. Jen tam tak stál a koukal se na ten stůl, jen jsem se uchechtl a začal mluvit
M- ,,Pojď si sednout ty ťunťo, očima to nesníš."
D- ,,Hehe, už jdu."
Po chvilce jezení se Domí zeptal:
D- ,,Neměl tu včera být ten tvůj kámoš s tou dodávkou?"
M- ,,Jo měl ale spadl ze schodů a má něco s vazama v kotníku."
D- ,,Aha, a jak teda dostaneme všechny ty věci do našeho bytu?"
M- ,,Budeme to muset zvládnout sami." Pousmál jsem se.

Po jídle
D- ,,To bylo výborný." Oddechl si
M- ,,To jsem rád že ti chutnalo, mě teda taky."
Šel jsem odnést talíře do dřezu a ani jsem je nestihl položit a už se mi Domča obmotal kolem hrudi. Otočil jsem se na něj a dal jsem mu pusu na čelo a objal jsem ho nazpět.

Asi jsem zapomněl zmínit že dneska je Valentýn, náš první. Mám na plánu připravit piknik, bude to jakože večeře, budou tam svíčky a okolo poházené okvětní lístky růží, snad se mu to bude líbit. A ještě k tomu mám pro něj překvapení. Určitě nevíte jak dlouho jsme spolu, pár týdnů po Valentýnu to bude jeden rok. Vím že to není moc ale pro mě to byl nejlepší rok mého života, i přes to že mě srazilo auto a byl jsem v kómatu to byl opravdu nejlepší rok. Ale zpátky k tomu překvapení, chci aby věděl jak moc ho miluju a co pro mě znamená, tak jsem se rozhodl ho požádat o ruku. Pro někoho to může být brzy ale jak říkám, nejlepší rok mého života.

Time skip
Je něco kolem půl šesté večer a já přemluvil jednu kamarádku aby zabavila Domču a vzala ho třeba na nákup nebo tak něco, abych to mohl vše perfektně připravit.
Jsem u jednoho jezírka a chystám to tu, snad mi zhruba hoďka bude stačit. Prsten už dávno mám, už asi dva týdny, mám ho připravený v saku ve vnitřní kapse. Za chvilku by měl přijít Domča, s tou kamarádkou jsme domluvení že jí napíšu až budu hotov a ona ho sem nenápadně přivede. Jsem strašně nervózní, jdu jí teda napsat. Jo a jmenuje se Týna.

O pár minut později
Pohled Dominika (konečně😂)
Nevím proč ale Týna je taková zvláštní, pořád mi říká kam mám jít a kam ne. Právě teď mi dala přes oči šátek a řekla ať si ho nesundavám dokud neřekne že můžu, tak hold počkám. A abych nekecal, chtěl bych teď být s Matym, přeci jenom je Valentýn a já jsem s kámoškou a ne s mým přítelem. Mám pro něj bonboniéru, úplně tu stejnou co jsem mu dal ten den jak jsme se dali dohromady, abychom mohli zavzpomínat na ten den.

No, mezitím co vám to tady vykládám jsem skoro nevidomky došel někam neznámo kam ale Týna mi konečně řekla ať si sundám ten šátek, jen co jsem ho sundal jsem uviděl Matyho jak stojí před dekou na které je krásně připravené jídlo a víno a to celé před nádherným jezírkem. Přešel jsem k Matymu a objal jsem ho se slovy:

D- ,,To je nádhera, já tě tak miluju."
Políbil mě
M- ,,Já tebe taky, pojď jdeme se najíst."
D- ,,Ok."
Hned jak jsme se posadili na pohodlnou deku tak mi Maty podal sklenku vína a připili jsme si na náš vztah, a pak jsme se pustili do jídla. Ani jsem si nevšiml že Týna zmizela.

Po jídle
Na Matym bylo vidět že je nervózní, nechápu z čeho. Asi protože to je náš první Valentýn.
Pohled Matyho
Jsem strašně nervózní, bojím se že řekne ne...
No nic, buď teď anebo nikdy. Vstal jsem a chytl jsem Dominika za ruce abych mu pomohl na nohy, jeho ruce jsem nepustil a pevně je svíral v těch mých. Díval jsem se mu do očí a začal jsem mluvit.:
M- ,,Domí, chtěl bych ti říct jak moc tě miluju a co pro mě znamenáš, díky tobě jsem našel své šťastné já, díky tobě toto byl nejlepší rok v mém životě, miluju tě hrozně moc a chci s tebou strávit zbytek svého života, díky tobě mám každý den úsměv na tváři, přeji si abych se s tebou mohl dívat směrem k oltáři, takže..."
klekl jsem si na koleno a vyndal krabičku s prstenem ze saka a otevřel jsem ji směrem k Dominikovi. ,,Dominiku, světlo mého života, vezmeš si mě?"

Čekal jsem na jeho odpověď. Viděl jsem slzičky v jeho očích, jen ke mě přistoupil blíž a začal plakat ještě víc a jen potichu špitl:
,.Ano"
Hned mě objal a pomohl mi zpět na nohy a pak jsem zvedl jeho obličej směrem k tomu mému a chvilku jsem se mu díval do oči a poté jsem ho dlouze políbil a znovu objal.

________________________________
(1091 slov)
Takže jelikož jsem byla dlouhou dobu neaktivní (zacoš se mocinky omlouvám) tak jsem vám napsala delší kapitolu než obvykle a dala jsem tam i překvápko🥰❤️😂

Tak zase ahoj💜

DejTem [Dejzr a Mattem]Kde žijí příběhy. Začni objevovat