💛7💛

877 35 12
                                    

Posadil jsem ho na zadní sedačku a dal jsem mu šátek přes oči a zapl pás. Pořád dokola opakoval ,,kam jedeme? A co ty věci?"
Byl hrozně rostomilý, jako vždycky.
Sedl jsem za volant a nastartoval auto. Pomalu jsem se rozjel a jel na určené místo. Problém byl ten že jsem si na dece mobil! Otočil jsem se, zastavil a vyběhl pro ten mobil.

Dominikův pohled
Maty vystoupil a nic mi neřekl. Najednou někdo otevřel moje dveře a chytl za ruku. Odepl mi pás a odvedl někam pryč. Problém byl že to byli nějaké menší ruce než má Maty. Asi se domluvil s Týnou aby mě zmátli. Najednou mě někdo posadil ke stromu a přivázal?! Nechápu co se teď děje! Najednou uslyším Matyho zoufale volat mě jméno. Daná osoba mi dala rychle přes pusu pásku abych nemohl mluvit a ozvat se Matymu. Z očí mi spadl šátek a já viděl kdo ta daná osoba je! Už se stmívalo ale já tu svini poznal!

Matyho pohled
Přišel jsem k autu už i s mobilem. Nasednu do auta a promluvím na Domču: ,,Jedem?" Podíval jsem se dozadu a Domča tam nebyl! Rychlostí blesku jsem vystoupil a začal volat:
,,Domčo!! Domí! Kde jsi?! Jen jsem šel pro mobil! Vrať se prosím!"
Křičel jsem zoufale... a bez výsledku. Nasedl jsem do auta a pomalu projížděl okolí. Ale nic..

Půl hodiny později
Nemůžu ho nikde najít... projel jsem snad všechno. Zkusím jít ještě kus pěšky. Najednou uvidím nízkou dívčí osobu, popoběhnu k ní a no hele!
M- ,,Ty!!"
?- ,,Co je?!"
M- ,,Kde je?!"
?- ,,Kdo?"
M- ,,Můj Domča!"
?- ,,Možná vím, možná ne."
M- ,,Ty svině! Řekni mi kde je!"
?- ,,A trochu slušnosti by nebylo?"
M- ,,Ty mi budeš říkat něco o slušnosti?" 

M- ,,Okamžitě mi řekni kde je nebo se neznám!" 

?- ,,Hledej v tamtom lese ale asi ti moc neodpoví"

M- ,,Co jsi mu udělala?!"

?- ,,Skoro nic."

M- ,,Co znamená skoro nic?!"

?. ,,Zjistiíš sám." otočila se a zmizela ve tmě. Rozhodl jsem se ho jít hledat, křičel jsem jako o život. Nikdo mi však neodpovídal... Běhal jsem po lese jako blázen jen abych ho našel. Svítil jsem baterkou na telefonu a hledal ale marně... Rozhodl jsem se že budu hledat dokud ho nenajdu. Běhám tu s brekem už asi dvě hodiny a nic... Zavolám policii...

Tam mi ale řekli že pokud není pohřešovaný déle než 24  hodin, pátrání nemúže probíhat. No pecka! Co teď? Opřel jsem se zády o strom a začal naplno brečet, je pryč už několik hodin a já mám strach co mu ta kráva udělala... Z ničeho nic mi cinkl telefon, zpráva od Domči! Sakra! Ta svině mu vzala mobil... Přišel mi děsivý obrázek...


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------     takže ahojky čtenáři moji milí, chtěla bych se vám omluvit a zároveň poděkovat za úžasné ohlasy u tohoto příběhu, a omlouvám se za vekou neaktivitu ale teď mám několik nápadů do tohoto příběhu takže nová kapča bude co nejdříve <3 do komentářů mi dejte vědět jaký názor máte na tento příběh. Zatím čaukooooooooooo

DejTem [Dejzr a Mattem]Där berättelser lever. Upptäck nu