💛6💛

1K 40 1
                                    

Pohled Matyho
Pořád tu sedíme na dece a jen se mazlíme. Jsem strašně moc rád že mi řekl ano, nevím co bych dělal kdyby řekl ne. Toto je nejlepší den v mém životě, zatím, za pár měsíců nebo let to bude naše svatba. Je tu nádherné ticho, ale asi ho trošku přeruším...
M- ,,Já tě tak moc miluju"
D- ,,Já tebe takyy"
Chvilku jsme si jen tak koukali do očí a pak mi mé oči sjeli na jeho krásné, plné rty. Nevydržel jsem to a musel jsem ho políbit. Hned začal spolupracovat a po pár sekundách polibek prohloubil a vyhoupl se na mě a nepřestával mě líbat, lehl jsem si a díky tomu že ležím zády ke kopci tak jsem zády o něco výš než klín. Domča polibek prohloubil o něco víc, že jsem se divil že to ještě jde.
Začal mi sundavat triko, všiml jsem si mojí bývalky která mě bezpochybně poznala... stáhl jsem si tričko zpátky dolů a Domča se na mě nechápavě díval.

D- ,,Co se děje?"
M- ,,Támhle jde moje bývalka a už mě poznala a jde sem!"                                                          D- ,,Proč tě to tak rozhodilo?"                            M- ,,Podvedla mě a dává to za vinu mě. A ne málokrát se jí podařilo mě ztrapnit.                    D- ,,Přede mnou tě neztrapní, ukážeme jí jak jsi bez ní šťastný."                                              M- ,,Jenže takovou mrchu nic nezastaví, ale zkusit to můžeme."                                                                    
(C- bývalka, nechci sem dávat určité jméno abych někoho neurazila :))                                                       
C- ,,Matyáši!? Můžeš mi vysvětlit kdo tohle je?"                                                                    D- ,,Mám takový pocit že tě to nemá co zajímat. Nech Matyho na pokoji, je šťastný a ty mu jen závidíš takže si dej odchod!"
C- ,,Laskavě si zkroť toho tvýho bodyguardíka Matyáši."                                                            M- ,,Kdyby ty jsi jen věděla jak jsem s ním šťastnej, a hlavně bez tebe!"                              C- ,,A co je on vůbec zač?!"                                M- ,,Za prvé, on  není věc ale můj přítel a ještě k tomu můj budoucí manžel a za druhé ztrácím tu z tebou čas takže jak už bylo řečeno dej si laskavě odchod!"                                                C- ,,Cože? Ty jseš gay? Mě jebne! Hahá!  M- ,,Radši být nenáviděn za to že jsem gay než být milován za to že jsem s tebou!"
C- ,,Pche! Od takový nuly se urážet nenechám!"A odešla
D- ,,Jediná nula kterou vidím jsi ty!" Zakřičel na ní z povzdálí Dominik.
D- ,,No vidíš, je pryč a nejspíš i sama sobě ponížená." Usmál se můj Domí
M- ,,Jojo, ale stopro to není naposled co se s tou krávou uvidím."
D- ,,No doufejme že zmizí z našich životů."
M- ,,Když už tak ať navždy!"
D- ,,Kde jsme to skončili?"
M- ,,Tady!" Vyhoupl jsem ho na mou hruď tzv jako koala. Chtěl mě políbit ale já s ním utekl k předem připravenému autu které tam dala Týna. Domí se celou dobu smál. Mám radost když on je šťastný.

————————————————————
(477 slov)
Takže tady je nová kapča🥰 doufám že se Vám líbila a nevím co k tomu napsat tak zatím čaukoo💖

DejTem [Dejzr a Mattem]Kde žijí příběhy. Začni objevovat