💛10💛

750 28 15
                                    

M: Sameee... zas to nepřeháněj.
S: Ty se jí snad bojíš?!
M: To ne!
S: Tak vidíš!
?: TO S MOU SESTROU BYLO CITOVÝ VYDÍRÁNÍ!!
Maty je obešel tak aby byl k Samovi čelem.
Rukou naznačil jestli má zavolat policii a Sam kývl že jo. Maty odešel o kus dál aby ho neslyšela. A v tu chvíli uslyšel něčí sténání. Šel za zvukem a tam uviděl Domču přivázaného u stromu a začaly mu po tvářích stékat slzy radosti a zároveň lítosti. Rozběhl se za ním a zašeptal: Domííí...
a odvázal ho od stromu a pomohl mu na nohy a pevně ho objal.
M: Chyběl jsi mi, je mi to líto. Neměl jsem tě tam nechávat samotnýho, promiň...
D: *zakňučel bolestí* není to tvá vina
M: Jsi v pořádku?
D: Nevím... *omdlel*
M: Nenene! Domí!
Vzal Dominika do náruče a odnesl ho k Samovi a ?.
Sam uslyšel jak jde ale nepodíval se: tak co? Co řekli?
M: SAME! Našel jsem ho!
S: *podíval se* díky bohu! *chtěl se zvednout*
M: Drž jí!!
Maty položil Domču na zem a pořád kontroloval jestli dýchá a když si byl jistý že dýchá tak vzal telefon a zavolal 112tku a řekl že potřebuje záchranku a policii. Ti mu řekli že tam budou do pěti minut.

Záchranka přijela jako první a Maty vysvětlil co se stalo a že Sam celou dobu tu holku drží aby neodešla. Oni řekli že radši Dominika odvezou aby o nej bylo postaráno a aby se jeho stav nezhoršil. Maty souhlasil a řekl že počká na policii a že přijede co nejdříve. Záchranář souhlasil a nasedl do sanitky a odjeli.

Po cca dvou minutách přijela policie a převzali si tu dívku a řekli že budou potřebovat bližší informace o Dominikovu stavu a že až bude Dominik schopen že ho vyslechnou a Matyho a Sama taky. Maty a Sam souhlasili a nasedli do Samova auta a odjeli do nemocnice za Domčou.

💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞💞
Takže nová ale kraťoučká kapča je venkuuu🥰 doufám že se vám líbila a dejte vědět jestli chcete pokračování😋 opravdu se omlouvám že jsem tak neaktivní🥺

DejTem [Dejzr a Mattem]Where stories live. Discover now