Java ili san?

68 8 2
                                    

Krenula sam na faks,toliko sam to prizeljkivalaa ne verujete! Krecem samostalan zivot,bice pun provoda,maste,novca bice ludoo. Najbolja drugarica mi je Doris. Ona je vrh vrhova.Ona je neko ko ispunjava moju praznu stranu,podstice me ne bolje,uvek je tu i sve razume. Njeno cuveno "ribo opusteno,najbolja si" mi je uvek u glavi kada se susrecem sa nekom preprekom. No dobro. Krenula sam u soping sa Doris u njenom novom svetlo plavom audiu. Otisle smo do Pandorfa,to je u Becu tu sam krenula faks. Bilo je tesko da se snadjem ali eto uspela sam. Nedostaje mi Beograd i Srbija ali ja ovde sa Doris imam sve! Ona je u Becu takodje zapocela mediinski fakultet.

Uvece smo se umorne od sopinga bacile u krevet i pustile muziku. Odjednom se culo snazno lupanje na vratima,vrata samo sto nisu otpala. "EVO,EVO NE BUDITE NAPORNI" rekla je Doris jer sam ja bila previse lenja da bih se dovukla do vrata. To je bila dosadna Breti koja sve cini samo da bi se druzila sa nama. Zao mi je. Ona zadnje pare trosi na izlaske sa nama ne bi li nas podkupila. Sa mojima sam u slabom kontaktu jer tamo svako zivi svoj zivot. No dobro. Breti je rekla da se u centru grada odrzava moto skup a znajuci koliko ja volim motore morala je da dodje. Cim sam je cula ushiceno sam se obukla u crnu koznu jaknu,crne martinke i namazala maskaru i kreon. Srce mi je jako lupalo,zaboravila sam umor ma kakvi aloo motorii frajeri bajkerii auu poludecu!! Naterala sam Doris da se spremi i u roku od minut napustile stan.

Bile smo tamo,da sve je vrvelo od uzbudjenja bilo je fenomenalno! Trke su se nastavljale i u jednoj od pauza kao muva bez glave zakucala sam se u visokog zgodnog lika crne kose i kestenjasto smedjih ociju. Savrsen je,izvinila sam se i potrcala ka Doris koja me je zacudjeno gledala. Oduvek su me privlacili bajkeri i sve sto ima veze sa motorima. Ali Doris nije mislila tako mislila je da oni donose neko zlo,ali haahaha nisam marila za to,prvi put.

Oci su mi zasuzile od hladnoce,a vetar mi osamario lice. U tom trenutku onaj savrsenko od malopre ogrnuo me je svojom versaci jaknom koja je u mene unela toplinu,pao je prvi sneg...

Evo ga 2. deo nadam se da vam se svidja,vote i sutra nastavak :) Tek sada sve pocinje..

Prvi snegWhere stories live. Discover now