Ti-sada moje sve

60 9 0
                                    

Vetar je poceo da veje i ukrasava ulice. Meni je bilo hladno ali srce mi je gorelo. On je tako savrsen osecam takvo blazenstvo. Miluje me po istusiranoj kozi i prica tako slatke reci da se istopim kao cokolada. "Sinoc si bio odlican,razvalio si" rekla sam grubim sanjivim glasom. "Hvala malena" rekao je ljubivsi mi celo. I neee nismo se kresnuli hahaha nisam laka zenska. Samo sam otisla kod njega posle trke uz naravno protivljenje Doris koja je planula od besa. Jao da moj dragi se zove Marko on je najdivniji muskarac kog sam ikad upoznala. Posle nekoliko minuta razmisljanja nase usne spojile su svetove stapale se i ulivale u jedno. Tu idilu prekinuo je zvuk telefona..
"Halo?? Gde si ti? Ma ti si nacisto poludela!!" uspaniceno je vikala Doris.

"Doris,opusteno,kod Marka sam. Jos malo pa cu krenuti spremi rucak :)" rekla sam glasom punog blazenstva
"Ma kakav Marko?? Alo on donosi zlo ne znas ga ni minut a vec si sa njim,pa ti nisi nor.."
"Ma ajde dosta! Doci cu kada ja budem htela! Nisam mala" rekla sam besno i spustila slusalicu.
"Moram da idem ljubavi,Doris je poludela"
"A nee! Pa dobro ajde zovi kad mozes"

Poljubila sam ga i istrcala iz strava opremljenog stana. Kada sam usla u kucu zatekla sam Doris kako sedi i ceka me. Bila je bleda.
"Pa dobro zar sam to zasluzila? Da mi prekines slusalicu?"
"Ne najdraza ne. Ali zasto mi ne dozvoljavas da uzivam prvi put sam se stvarno zaljubila"
"Prvi put ha? Mislis kao i onih 527176 puta kad si se "zaljubila" je li?"
"Nenene on nije kao ostalii on je nesto o cemu oduvek sanjam dosao je da mi ulepsa zivot"
"I odvuce u pakao"
"Ma daj bice sve okej,veruj mi"
"Dobro dajem sansu,a sad jedi da se ne ohladi ovo" pocela sam da se smejem.

Uvece je stigla poruka od Marka u kojoj kaze da sutra zeli da provedemo dan zajedno jer u ponedeljak pocinje faks. i da zeli da mi da dokaz ljubavi. Znajuci sta to znaci pitala sam Doris sta misli o tome. "Odrasla si,znas sta je ispravno samo..razmisli"
"E pa bas ti hvala toliko si mi pomogla!" rekla sam namignuvsi joj.

*Jutro je sunce obasjava sneg koji bilsta poput dijamanta. Obukla sam se i otisla dok je Doris jos spavala. Jao kako sam uzbudjena. Usla sam u njegov divan stan i sa osmehom se prepustila uzitku. Bio je dosta jak,ali to mi nije smetalo. Posle nekog vremena sam se istusirala i legla. Zaspali smo neocekivano brzo..

Dani su prolazili kao jedan i uprkos fakultetu na koji sam redovno isla vreme sam provodila sa Markom,isli smo na trke,u klubove bili su to dani u kojim me je on drzao kao malo vode na dlanu. Nakon nekoliko nedelja kuci me je docekalo neprijatno iznenadjenje...

Eto i 3. dela nadam se vam se svidja. Ostavite misljenja o likovima i sta mislite da ce se desavati :) inace vote i uzivajte u citanju :*

Prvi snegWhere stories live. Discover now