Trenutak..

51 3 0
                                    

Da bio je to on. Onaj bajker,covek kog sam na brzinu zavolela i isto tako zamrzela. Koji mi je unistio zivot i opet je tu.

"Dve tekile." rekla sam hladno

"A sta cemo posle tih tekila je li?" rekao je nabacivsi arogantan kez

"A posle tekile..pa tu je Zayn" uvek sam se vadila na njega,i svi su mislili da mi je decko a i njemu je to prijalo.

"Bice malo Marko"rekao je uputivsi mi ozbiljan pogled."pazi se"

Zaynov P.O.V

Pozdravio sam se sa par drugova,alkohol je vec uradio svoje. Ali borio sam se,nisam smeo da se izblamiram ispred Klare. Prilazio sam sanku i ugldao je tako lepu i nasmejanu...STA???? Pricala je sa Markom,kako moze? Moja mrznja prema njemu je rasla.

Klarin P.O.V

"Nema tebi spasa nabildovani pederko"

"Ja sam mislio da si shvatila da je tvoj dragi Zayn peder a ne ja. Haahah"

"Sta si rekao? Ponovi mamlaze!" dotrcao je Zayn,sa velikim besom u ocima. Uhvatio ga je za kosulju i podigao sa tla.

"Ja peder?" pesnica u glavu,osmeh ka meni "Ja sam peder? mamicu ti tvoju"pesnica i meni osmeh. To se ponovilo jos 2,3 puta,a onda sam obuzdala svoj smeh i zaustavila Zayna,Doris je nasla svoju zabavu,napila se i ludovala sa grupicom momaka. To nije licilo na nju,dok se Zayn raspravljao sa Markom,ja sam je pratila pogledom. Uzela nesto iz ruke jednog od momaka,a zatim progutala. Osecala sam cudan osecaj u stomaku koji je govorio da nesto nije dobro,a podsvest da je uzela mentol bombonu(Bravo Klara! Mantol bombonu).

Krenuli su ka wc-u. Bukvalno je vukli i pipkali dok se ona cepala od smeha. Potrcala sam da ih zaustavim ali me je Markov glas zaustavio.

"Ko je bolji u krevetu Zayn ili ja?" osetila sam da Zaynovi obrazi crvene,osecao se tako visoko sto Marko misli da smo zajedno,a sta ce sada? U sebi sam se nasmejala i rekla: "Pederi kao ti nisu uspesni nigde" namignula sam mu i potrcala ka wc-u.

Vrisnula sam. Doris je lezala na podu sa pocepanom haljinom,dok su je jedni "mazili" i lizali drugi su nesto dalje stavljali kondome. Znala sam.

Deruci se brzinom svetlosti sam otrcala do Zayna i rekla mu sve. Usla sam ponovo u taj pakao sada su vec poceli,kad je Zayn obarao jednog po jednog. Odnela sam uplakanu Doris do auta. Drhtala je.

"J-ja ja ne znam sta mi je b-bilo,to n-nisam ja"

"Polako draga,smiri se,i najjaci pokleknu"

"Hvala ti p-puno ja bih umrla da tebe nije bilo,hvala jedina"

"Ni rec,ajmo kuci." odvezla sam je do kuce i smestila u krevet,kada sam dobila Zaynovu poruku:

"Veceras si pokazala da si covek jaci od svega"

"Da nije tebe,ta snaga bi se uplasila i nestala"napisala sam i uz osmeh zatvorila oci..

Evo i devetog dela. On pokazuje trenutak slabosti koji svaki covek moze da iskusi. Vama hvala na 160 pregleda. Volim vas i hvala svima koji citaju :*

Prvi snegWhere stories live. Discover now